Street Fit Fighting
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
stary to bierz nogi za pas :wink:Moje znajome cały dzień latały dzisiaj radosne bo na aerobiku mają mieć kick - boxing
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe czy Elbutre siedział 6 lat bez ruchu przed kompem i czekał na odpowiedźuczą jak walczyć na ulicy, składa się na to mix technik z paru styli , prowadzący jest fachowcem Stradomska 11
Napisano Ponad rok temu
A nawet jeśli, to czy ta odpowiedź po 6 latach cokolwiek wniosła do tematu(...)
Ciekawe czy Elbutre siedział 6 lat bez ruchu przed kompem i czekał na odpowiedź
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uczą jak walczyć na ulicy, składa się na to mix technik z paru styli , prowadzący jest fachowcem Stradomska 11
Fachowcem? ale od czego fachowcem? :wink:
Street fit fighting jest autorskim programem treningowym Sifu Andrzeja Szuszkiewicza. Jest to połączenie technik samoobrony i treningu aerobowego na specjalistycznym sprzęcie.
Street fit fighting jest przeznaczony dla osób, które chcą nauczyć się taktyki obrony w niebezpiecznych sytuacjach oraz dla tych, które chcą zadbać o swoją kondycję, zdrowie i samopoczucie (a przy okazji zrzucić parę kilo
mnie przekonało 8)
Napisano Ponad rok temu
które chcą nauczyć się taktyki obrony w niebezpiecznych sytuacjach oraz dla tych, które chcą zadbać o swoją kondycję, zdrowie i samopoczucie (a przy okazji zrzucić parę kilo
dla mnie liczy się szczerosc: taktyka obrony w trudnych sytuacjach + zrzucenie paru kilo i poprawa samopoczucia.
tego brakuje tej kravce
Napisano Ponad rok temu
które chcą nauczyć się taktyki obrony w niebezpiecznych sytuacjach oraz dla tych, które chcą zadbać o swoją kondycję, zdrowie i samopoczucie (a przy okazji zrzucić parę kilo
dla mnie liczy się szczerosc: taktyka obrony w trudnych sytuacjach + zrzucenie paru kilo i poprawa samopoczucia.
tego brakuje tej kravce
Wymyśliliby kiedyś jakiś sport (sztukę)walki w którym skutkiem ubocznym treningu jest nabranie mięcha a nie człowiek gdzie nie spojrzy to gwarantują mu chudnięcie. Chociaż tak sobie myślę,że Wing-tsun jest w miarę ok bo tam ani pompki ani żabki nie uświadczysz;]
Napisano Ponad rok temu
Wymyśliliby kiedyś jakiś sport (sztukę)walki w którym skutkiem ubocznym treningu jest nabranie mięcha a nie człowiek gdzie nie spojrzy to gwarantują mu chudnięcie.
sumo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podobno sumocy sa bardzo szybcy, czego nie można powiedzieć o mięśniakach..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kajdanki...
- Ponad rok temu
-
trzymanie gardy,prawidłowo
- Ponad rok temu
-
Szkola samoobrony dla kobiet w Moskwie
- Ponad rok temu