Techno aikido amulety - duchowosc aikido w calej okazalosci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fanatyzm jest chory zarówno z jednej jak i z drugiej strony.
Ci, którzy w Kościele widzą tylko inkwizycję, pedofilię i ciemnotę niczym nie różnią się od tych, którzy np. abpa Gocłowskiego uważają za Żyda, masona i faszystę w jednej osobie.
Nasz Kolega WiA bardzo by się ucieszył gdyby, rozgorzała na nowo, dyskusja zasiliła stworzoną przez niego do wymiany poglądów n/t wiary i aikido stronę w w w.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekawa, czy ktos z Was widzial te książke (tfu! - przepraszam książki za porównanie).
Popularna Encyklopedia New Age autorstwa Roberta Tekieli - redaktora Radia Józef. Kupić można pod kościołem albo w internetowych księgarniach wysyłkowych. Cena ok 13 zl. Generalnie - pieniądze wyrzucone w błoto oczywiście. Ja kupiłam z "chęci posiadania".
Powiem tyle - nóż mi się w kieszeni otwiera. Ja rozumiem, ze zyjemy w demokratycznym państwie, gdzie każdy moze wypowiedzieć swoje zdanie ale takich oszołomów jak ten pan, to trzeba by izolować od społeczeństwa.
Zlepek powyrywanych z kontekstu zdań, wziętych ze stron internetowych (nawet wiadomo jakich - jest w przypisach), oraz paru ksiązek, teorie wyssane z palca, wszechobecna i nieprawdopodobna ignorancja w temacie ( włącznie z błedami w pisowni) i ziejąca nienawiść. Wycieranie sie nazwiskami, nieautoryzowane wypowiedzi przedstawione w sposób tendencyjny. A wszystko to pod płaszczykiem chrześcijańskiego miłosierdzia i obrony jedynej słusznej wiary (chrześcijańskiej oczywiście).
Schemat prosty - ćwiczenie aikido kłóci się z doktryną chrześcijaństwa because Ueshiba, omoto-kyo, Deguchi itd.
Tak, Moderatorze, tak...lepiej nie pisz, ze Ueshiba dawal komunie z sake, bo beda nam podpalac dojo. Nie zartuje. W takim zyjemy kraju.
Na pocieszenie powiem, ze dostalo sie juz wczesniej całej homeopatii, a w ogonku czekaja Harry Potter, tai-chi, Silva i inni.
Nasuwa sie pytanie - walić gościa od razu w głowę czy nie ruszać gówna, bo będzie śmierdziało jeszcze bardziej?
Książka to jeszcze nic. Jej autor pan Robert Tekieli co tydzień raczy słuchaczy warszawskiego radia "Józef" swymi wynurzeniami w których tropi szatana w różnych rzeczach. Pisałem już o tym na forum, a nawet wskazywałem na linki do audycji o Aikido.
Jak do tej pory nie raczył też odpowiedzieć na moje maile.
A pisałem o tym tu: http://budo.net.pl/v...r=asc&start=150
Napisano Ponad rok temu
Nasz Kolega WiA bardzo by się ucieszył gdyby, rozgorzała na nowo, dyskusja zasiliła stworzoną przez niego do wymiany poglądów n/t wiary i aikido stronę w w w.
Pozdrawiam
Ucieszył czy nie...
Przyzywany przybywam.
"Kto mnie wołał? Czego chciał? Zebrałem się w com ta miał."
Odnośnie tej kniżki, w necie krążyły zgrane adycje ze stacji Sielskie Fale. Mam to jeszcze gdzieś na dysku ale debilizmów nie zamierzam szerzyć.
Szerzenie debilizmów - nie. Szerzenie wiedzy o debilizmach i ich szerzycielach - tak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Linki nie działają... a szkoda, miałbym czego posluchac w zimne, smętne wieczory aby sobie humor poprawić
Wiem, że nie działają. Oni tam trzymają tylko kilka najświeższych audycji.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Namacalny dowod
- Ponad rok temu
-
aikido na mistrzostwach Karate Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Co wolicie Bokken.... Jo..... ?? Tanto ?!?
- Ponad rok temu
-
posłuchać doktorka czy nadal cwiczyć z bolącymi kolanami ?
- Ponad rok temu
-
trening aikido po urazach :)
- Ponad rok temu
-
aikido skuteczna samoobrona???
- Ponad rok temu
-
Aikido w "cywilu"
- Ponad rok temu
-
PMASZ - 3 dan, and 2 dany także - gratki
- Ponad rok temu
-
Macie na kimonach naszywki waszego stylu aikido?
- Ponad rok temu
-
Mycie maty
- Ponad rok temu