Mam nadzieję, że mnie nie zje...cie, ale...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zippo oszczędziłem, toż to profanacja wlewać coś takiego do „zapalniczki legendy” .
Napisano Ponad rok temu
który z nas jest niezwykły:
niezidentyfikowane "ciało", kompletny brak danych (nie ma świadków)
po otwarciu pacjenta i małej operacji (brutalne sceny wycięte), uzupełnieniu płynów ustrojowych ...
sukces (znaczy bedzie żył i służył)
a dzięki zakrętkom może nie będzie tracił paliwa (ewentualnie użyjemy o-ringów), jest mały i ... inny
ale nigdy nie będzie klikał jak zippo (to mogło być przyczyną poprzedniej próby samobójczej) i raczej uzyskuje się pewne 1 zapalenie po 10 próbach niż pewne 10 zapaleń w 10 próbach (innymi słowy nawet kociego pazurka bym na niego nie postawił)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląda jak drugo wojenna niemiecka zapalniczka.
poważnie? widziałeś gdzieś podobne?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oto z przyjemnością zawiadamiam, że początkowa idea powstania tego tematu (czyli poszukiowania zapalniczki) znalazła swoje jak najbardziej pozytywne rozwiązanie!
I TO W SPOSÓB CAŁKOWICIE ODE MNIE NIE ZALEŻNY!!! 8O 8O 8O
Ale może po kolei:
Kilka dni temu po powrocie z pracy do domu czekała ma mnie paczka, a w środku niewielka metalowa puszka z wielką literą "M" i jakimiś tam napisami...
Oczywista nie zwlekając długo uchyliłem wieko, a w środku:
Ponieważ nie miałem ochoty czytać tej okrągłej ulotki więc niebawem sięgnąłem głębiej i oto oczom moim uklazała się...(no dobra... mój aparat raczej niewiele ma wspólnego z fotografią cyfrową więc uprzedzając ew. pytania zdradzę, że to na zdjęciu to zapalniczka ZIPPO - oryginalna z fajniusim motywem i wykończeniem Stone Wash!)
i jeszcze raz z przeprosinami za marną jakość...
IMG]http://img77.exs.cx/img77/4797/zapalniczkaspod8vp.jpg[/IMG]
Ech... Jak już wspominałem zaliczyłem zippoklikającąmaszynę więc pomyślałem, że wystawię ją na Allegro i za fundusze uzyskane w ten sposób ściągnę sobie Windmilla zza oceanu...
W tym momencie... dobra... przyznaję się - klikając na całego spoglądnąłem na drugą stronę zapalniczki i zobaczyłem... MOJE INICJAŁY!!! :peace: (właściwie to tego nie widać więc musicie uwierzyć na słowo...)
Tzn pomyślałem tak w pierwszej chwili, ale już po sek przyszło otrzeźwienie...łeee skąd... to pewnie przypadek... no i w tym momencie zacząłem czytać tą małą okrągła ulotkę, która była w puszce.
I teraz parę słów wyjasnienia: zapewne spora część forumowiczów spotkała się, albo słyszała o tzw "milowej" promocji pewnej marki papierosów, która to promocja polegała na tym, że w paczkach były tzw mile (5 mil w jednej paczce), które to po uzbieraniu pewnej ilości można było wymienić ( za dopłatą) na sprzęt podróżniczy...
Ja papieros nie palę, ale ponieważ dzięki współpracownikom jestem palaczem biernym skorzystałem z tej promocji zamawiająć kilka towarów... Było to dość dawno temu, a właśnie teraz firma (no dobra... będzie to reklama i nawet jak mnie ktoś zje...e to myślę że jestem im to winien za miły gest) Marlboro przysłał mi zapalniczkę NA URODZINY!!!
I NAPRAWDĘ SĄ NA NIEJ MOJE INICJAŁY!!!!!
A w tej ulotce jest potwierdzenie, że to właśnie z tej okazji + życzenia.
Tak więc podsumowując: oto jestem dumnym posiadaczem zajefajnej zapalniczki z moimi inicjałami, która teraz niecierpliwie czeka na jakiś markowy fuel i raczej może być pewna, że została zaakceptowana i zagości na dłuuugo...
Ps... tak właściwie to urodziny mam właśnie dziś i pomyślałem, że jest to fajna okazja podzielić się moją radochą z innymi uzytkownikami i posiadaczami ZIPPO!!!
Napisano Ponad rok temu
a mnie palaczowi nigdy nic nie wysylaja :wink: lajzy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ech... szkoda,że prawdziwej "cyfrówki" nie dostałem na urodziny...
Napisano Ponad rok temu
promocja polegała na tym, że w paczkach były tzw mile (5 mil w jednej paczce), które to po uzbieraniu pewnej ilości można było wymienić ( za dopłatą) na sprzęt podróżniczy...
Mój kumpel wykumkał sposób jak wysyłać kody żeby wygrać. Przysłali mu chyba z 10 bluz kilkanaście zapalniczek (żarowych), 3 zegarki (Timex), 4 pary okularów, 3 plecaki, kilka pasków i podstawek pod telefon
Ale musze przyznać że zapalniczka zajebista! Jestem pewien że bedzie Ci długo służyła (w końcu to ZIPPO!). Gratuluję i życze miłego użytkowania!!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Latarki, inova, surefire
- Ponad rok temu
-
No i w Warszwce wczoraj wywaliło kory!
- Ponad rok temu
-
tescik surefire L2
- Ponad rok temu