"Millerowie" to świetna komedia kryminalna. Okradziony z towaru dealer David musi w ramach zadośćuczynienia przywieźć z Meksyku dużą dostawę narkotyków. Dla niepoznaki organizuje więc wymyśloną rodzinę, z którą wynajmuje kampera. Film pełen akcji i naprawdę dobrego humoru.
DOBRY FILM
Napisano Ponad rok temu
Polecam polską dobrą sensację "Psy". "Psy" to klasyka polskiego kina sensacyjnego, możemy spotkać w nim wspaniłą grupę aktorów, którzy znają się na swoim fachu. Świetny klimat, fabuła, akcja i reżyseria. Nic dodać nic ująć.
Napisano Ponad rok temu
Co do polskich filmów, to ja polecam "Komornika". Polski dramat, w której główną rolę odgrywa świetny Andrzej Chyra. Chyra wciela się w rolę tytułowego komornika, który jest nieprzekupny, rzetelny, zawsze egzekwuje nawet najmniejsze długi. Juz sam początek filmu zaczyna się od wielkiego emocjonalnego kopa, a później jest jeszcze lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam polski film ''W imię…'' i...".Historia niemożliwej miłości księdza, osadzona w realiach katolickiej społeczności. Poruszająca opowieść o człowieku uwikłanym w intymny dramat.
Napisano Ponad rok temu
Ja polecam film Kolekcjoner. Niezły horror trochę w stylu piły. Wczoraj oglądałem na canal+ i szczerze przyznam, że całkiem niezły.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio oglądałem Homefront z Statham'em moge równiez polecić fanom kina akcji.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Obeirzyjcie film ,, Lucy'' Scarlet Johansson, ogladalem go 2 tygodnie temu I wymiata. Do tej pory mysle czasami nad nim.
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem co Ci się mogło w Lucy podobać chyba tylko aktorka Jak dla mnie strasznie przereklamowany film, a wsztsrkie najfajniejsze akcje to można było w zwiastunie zobaczyć...
Ja za to polecam nowego Draculę, bo jest naprawdę fajnie nakręcony i w końcu w filmie dobrze przedstawili wampira jako potwora, a nie jakiegoś świecącego się na słońcu pajaca
Napisano Ponad rok temu
O gustach się podobno nie dyskutuje a co do nowego Draculi to fakt wymiatacz.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
"Dziewczyna z tatuażem"
trzymający w napieciu tajemniczy i wciągający - tak bym go mógł krótko opisać.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dzięki mordo nie oglądałem, myślałem, że na dwójce skończyli
ja polecam serię undisputed albo champion (zależnie od strony)
jak będzie problem ze znalezieniem to w 1. Wesley Snipes a w 2. i 3. Scott Adkins
Napisano Ponad rok temu
lub jak kto woli Ving Rhames w 1 , Michalel Jai White w 2 i Marko Zaror w 3 :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Zbaw nas od złego dobra produkcja trzymająca w napięcu.
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Do kina dziewczynę zabierzcie na "Love, Rosie". Ponoć film robi wielką furorę, znajome na fejsie opisują wrażenia po seansie jako pozytywne.
Uprowadzona - warto zobaczyć ostatnią serię. Oczywiście to nie to samo co pierwsza.
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio oglądałam film "Max Payne". Świetny film sensacyjny o parze mścicieli, którzy zawiązują sojusz przeciwko wspólnemu wrogowi. Produkcja pełna akcji, świetnych ujęć, naprawdę dobry film.
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj puszczają w polsacie o 20. Jeśli kogoś interesuje to miasto 44 już w necie jest.
Napisano Ponad rok temu
OO to ja idę oglądać jak miasto 44 leci :0..
Polecam też dość nietypowy horror mama
Zapraszam do przeglądania, wypowiadania się oraz poprawiania moich błędów.
Zapamiętaj! Każdy uczy każdego, a WIEK to tylko liczba!
Powracam!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]