N690 w Benchmade .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

wasze posty powinny zostac wydzielone i przyklejone dla nozowniczej potomnosci
   wasze posty powinny zostac wydzielone i przyklejone dla nozowniczej potomnosci  
  ale milo miec edc z s30v, i nie kloccie sie ze mna
 milo mimo tego, ze nie odczuje sie przeogromnej roznicy w nozu EDC w porownaniu do vg10, czy innych porzadnych stali.
  milo mimo tego, ze nie odczuje sie przeogromnej roznicy w nozu EDC w porownaniu do vg10, czy innych porzadnych stali.

Napisano Ponad rok temu
Bo oba - a takze Gamer, albo DPT - to sa po prostu tanie nozyki do ciecia, rzniecia i ewentualnie zlamania. Ktore latwo odkupic.
Jesli porownasz z innymi nozami za takie smieszne pieniadze, to widzisz, ze maja niewielka konkurencje, ale poza tym...?
Wnioski: Pora sie szarpnąć na Bm z N690 (dla mnie każdy wydatek to duża kasa ) , jeśli stal mi podpasuje tym łatwiej przyjdzie mi wyrzec sie wielu rzeczy w celu nabycia wymarzonego shrapnela.
Kaligula napisał:
ale milo miec edc z s30v, i nie kloccie sie ze mna Wink
Nawet bym nie śmiał ,zalety dobrej stali poznałem dopiero po nabyciu Military - mam arachnofobie ale tego pająka kocham :twisted:
Napisano Ponad rok temu
 Napisałem to samo, bo i z doświadczenia myślę podobnie
  Napisałem to samo, bo i z doświadczenia myślę podobnie  Cieszę się że się zgadzamy
  Cieszę się że się zgadzamy  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Kangoo jak sie tobie shrapnel podoba to bierz go waszmosc, to N690 to w pytke stal jest. Na magiastali.pl masz moje porownanie, szersza recka Shrapnela u Pitera sie niebawem ukaze. Ogolnie porownywalem go ze Striderem i hmmm.... Ciut gorzej trzyma ostrosc, s30v sie szybciej i lepiej ostrzylo ale ogolnie bardzo pozytywne odczucia odnosnie tej stali mialem. Pozatym panie kochany, grubosc klingi 6.3 mm... nie zlamiesz tego...
Dzieki , jakby co to Ciebie będę przeklinał :wink: . Nareszcie któś za mnie zadecydował ! I oto chodziło ! Niestety wiąże się to z tym , że na nową zabawkę poczekam minimum do stycznia! przestraszony
A teraz poważnie , mam kasę na pół shrapnela , drugie pół muszę uciułać .
Napisano Ponad rok temu
A pozatym z Marsem zawsze idzie sie dogadac jesli ci kilku zlotych brakuje, polecam goscia naprawde

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Jajcarze w NewGraham :-) Jajcarze w NewGraham :-)- Ponad rok temu 
- 
			 Sklepy z nożami na Słowacji i w Czechach Sklepy z nożami na Słowacji i w Czechach- Ponad rok temu 
- 
			 SAN MAI III SAN MAI III- Ponad rok temu 
- 
			 Co od Mikołaja??? Co od Mikołaja???- Ponad rok temu 
- 
			 Jak noz uratowal zycie (dluuugie) Jak noz uratowal zycie (dluuugie)- Ponad rok temu 
- 
			 dundee:) dundee:)- Ponad rok temu 
- 
			 CS Steel Pendleton Hunter vs Fallkniven F1 CS Steel Pendleton Hunter vs Fallkniven F1- Ponad rok temu 
- 
			 Przyzwoite bowie... kto zna lub używa? Przyzwoite bowie... kto zna lub używa?- Ponad rok temu 
- 
			 Urodziny :-) Urodziny :-)- Ponad rok temu 
- 
			 Wielki czorny djaboł :) BM710HS duuzo fotek Wielki czorny djaboł :) BM710HS duuzo fotek- Ponad rok temu