N690 w Benchmade .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale milo miec edc z s30v, i nie kloccie sie ze mna milo mimo tego, ze nie odczuje sie przeogromnej roznicy w nozu EDC w porownaniu do vg10, czy innych porzadnych stali.
Napisano Ponad rok temu
Bo oba - a takze Gamer, albo DPT - to sa po prostu tanie nozyki do ciecia, rzniecia i ewentualnie zlamania. Ktore latwo odkupic.
Jesli porownasz z innymi nozami za takie smieszne pieniadze, to widzisz, ze maja niewielka konkurencje, ale poza tym...?
Wnioski: Pora sie szarpnąć na Bm z N690 (dla mnie każdy wydatek to duża kasa ) , jeśli stal mi podpasuje tym łatwiej przyjdzie mi wyrzec sie wielu rzeczy w celu nabycia wymarzonego shrapnela.
Kaligula napisał:
ale milo miec edc z s30v, i nie kloccie sie ze mna Wink
Nawet bym nie śmiał ,zalety dobrej stali poznałem dopiero po nabyciu Military - mam arachnofobie ale tego pająka kocham :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kangoo jak sie tobie shrapnel podoba to bierz go waszmosc, to N690 to w pytke stal jest. Na magiastali.pl masz moje porownanie, szersza recka Shrapnela u Pitera sie niebawem ukaze. Ogolnie porownywalem go ze Striderem i hmmm.... Ciut gorzej trzyma ostrosc, s30v sie szybciej i lepiej ostrzylo ale ogolnie bardzo pozytywne odczucia odnosnie tej stali mialem. Pozatym panie kochany, grubosc klingi 6.3 mm... nie zlamiesz tego...
Dzieki , jakby co to Ciebie będę przeklinał :wink: . Nareszcie któś za mnie zadecydował ! I oto chodziło ! Niestety wiąże się to z tym , że na nową zabawkę poczekam minimum do stycznia! przestraszony
A teraz poważnie , mam kasę na pół shrapnela , drugie pół muszę uciułać .
Napisano Ponad rok temu
A pozatym z Marsem zawsze idzie sie dogadac jesli ci kilku zlotych brakuje, polecam goscia naprawde
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jajcarze w NewGraham :-)
- Ponad rok temu
-
Sklepy z nożami na Słowacji i w Czechach
- Ponad rok temu
-