Cóż, każdy wie kto to jest, każdy wie, ze jest nim Andrzej Gołota, lecz są też, smieszni, żałośni, laicy (pozdro.nazeem)
Nie pozdrawiam cię bo jesteś debilem
ta teza to idealnie do ciebie i twoich głupich postów pasujetakie bluźniercze osądy, kalają imie vortlau.budo
Nie jestem fachowcem boksu , nigdy nie użyłem takiego słowa .Ty nim jak najbardziej też nie jesteś!!Jeśli na to forum z gladnie osoba, która ma wiedze o boksie i przeczyta wypowiedzi chocby pozdrawianaego powyżej "fachowca"
Ten Niemiec, nia miała nawet na tyle honoru (a mozę umijetnsoci?), zeby cieżką pracą dojść do tego, ze bezwzgledu na koszta występować pod flagą Polski, jak Gołota!uciakał przed przeznaczeniem, przed prawdziwym mistrzem-Royem Jonesem Juniorem
Jesteś tak głupi że aż brak mi słówO ile mi wiadomo to były kłopoty wilkie także ze strony Roya ze zorganizowaniem tej walki. Menażerowie zabardzo nie chcieli żeby się odbyła.
Już ci mówiłem ty byś został w tamtych czasach w Polsce i klepał tutaj.Sralalalala gówno prawda.
Myślę że nie tylko ja uwazam że Michalczewski jest dobrym bokserem , zapytaj się komentatorów, historyków boksu i zwykłych ludzi.
Zabardzo nie można z tobą duskutować na poziomie , bo nie umiesz szanować cudzego zdania. Niestety zniżyłem się do twojego poziomu i odpisalem ci na twojego posta w którym nie mam pojęcia dlaczego mnie atakujesz??
Jak wspominałem na początku nie pozdrawiam cię bo jesteś debilem