Numer jeden w polskim boksie
Napisano Ponad rok temu
Jeśli w ogóle mozna porównywać tych obydwu piesciarzy...
Jeśli chodzi o umiejętnoscii bokserskie....Gołota bije na łep na szyje Michalczewskiego, podobnie jesli chodzi o "lige", w której występuje. Pudel ograniczył sie do II (a jak niekórzy twierdzą III) ligii bokserskiej, obija niema to tamto, chodzące wroki treningowe, miał przez pewien okres czasu NIC nie znaczący tytuł...(którey nomen omen straciał na rzecz jakiegoś śmiesznego klenera, którego pobiałaby moja z dziećmi)nie ma co prawdwdziwy mistrz. Całe zycie uciakał przed przeznaczeniem, przed prawdziwym mistrzem-Royem Jonesem Juniorem...aż mu sie to ostatecznie udałao, teraz moze już spać spokojnie. Kiedy Nasz champion-Gołota walczył z Mike Tysonem Michalczewski bił się z DeGrandisem :? , który jak wszyscy wiemy ma wręcz porażajacy bilans . Michalczewski przez całe swoje pieściarskie życie uciekał przez prawdziwym boksem, przed prawdziwymi bokserami. Nie ma co, numer jeden w polskim boksie... .
Ten Niemiec, nia miała nawet na tyle honoru (a mozę umijetnsoci?), zeby cieżką pracą dojść do tego, ze bezwzgledu na koszta występować pod flagą Polski, jak Gołota!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co się odwlecze to nieuciecze
Ale mi nie chodzi to, ze ktoś mówi, ze Darek jest dobry...chodzi mi o to, że ktoś mówi, ze jest lepszy od Gołoty, a to kłamstwo pospolite.
Napisano Ponad rok temu
Pierdole,odchodze z forum nieodwołalnie.
Robisz tak samo jak Gołota!!! Najpierw pierdolisz, że odejdziesz a potem wracasz
Napisano Ponad rok temu
Co do niemieckiego paszportu Michalczewskiego to mysle ze to jego tez osobisty problem bo teraz on jest dla Polakow Niemcem i odwrotnie Polakiem dla Niemcow. Nie oszukujmy sie nie wybil by sie gdyby nie wyjazd do niemiec. Tak samo Golota gdyby nie wyjazd do USA to byc moze bysmy go znali tylko jako boksera amatorskiego. Golota zawsze byl dla mnie dobrym piesciarzem. Bo zanim spierdzielil z ringu stoczyl fantastyczne pojedynki... i te porazki to porazki z samym soba...
Ale ktos kto nigdy nie wyszedl na ring nie wie co sie dzieje w glowie boksera czy innego zawodnika(uderzacza).
Dlatego tez nie bede mowil ktory jest lepszy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierdole,odchodze z forum nieodwołalnie.
Robisz tak samo jak Gołota!!! Najpierw pierdolisz, że odejdziesz a potem wracasz
golota narazie tylko pierdoli ze wraca a worns wrocil
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Być może już niedługo bedzie numerem pierwszym Adamek !
pora umierać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrwawiam wszystkich co lubią dobre pojedynki a porównania..
Napisano Ponad rok temu
yy moze KosteckiNo bo kto w Polsce? Zegan bliski kryzysu, Gołota coraz mniejsze szanse;...hmmmm, może Włodarczyk albo Albercik Sosnowski? O Boninie nie wspomnę...zobaczymy jak sobie 24 listopada z Binkowskim poradzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...ja trzymam kciuki za Adamka, dostał szansę, robi wrażenie mądrego i zrównoważonego... może ją wykorzysta. Nie robi sztucznego szumu, trenuje, ma wejścia, oby mu się udało. Jak zdobędzie pas WBC, to dla mnie właśnie on będzie nr 1 w Polsce
Napisano Ponad rok temu
ty to chyba jesteś z nim jakoś spokrewniony , bo go tak kochasz.Cóż, .........![/b]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zegan walczy
- Ponad rok temu
-
film "reguły boksu"
- Ponad rok temu
-
Pomóżcie...?
- Ponad rok temu