Przeprosiny czyli lekcja pokory 2
Napisano Ponad rok temu
Panie Prezydencie wybacz mi, że stał się pan przedmiotem mojej zawiści o przyjaźń i braku taktu i wyczucia. Zapraszam pana do siebie na trening, gdzie osobiście i przy świadkach przeproszę pana i obiecam, że nigdy wiecej to się nie zdarzy. Będę szczerze trzymał kciuki za pana w dalszej drodze do osiągnęcia mistrzostwa i rozwoju SW.
Panie Prezydencie uwierz mi.
Wallace (pełen skruchy)
Napisano Ponad rok temu
Czas przyznać się do błędu
Panie Prezydencie wybacz mi, że stał się pan przedmiotem mojej zawiści o przyjaźń i braku taktu i wyczucia. Zapraszam pana do siebie na trening, gdzie osobiście i przy świadkach przeproszę pana i obiecam, że nigdy wiecej to się nie zdarzy. Będę szczerze trzymał kciuki za pana w dalszej drodze do osiągnęcia mistrzostwa i rozwoju SW.
Wallace (pełen skruchy)
Napisano Ponad rok temu
Czas przyznać się do błędu
Wallace (pełen skruchy)
Cóż, młodość ma swoje prawa. Wyczucie i takt to kwalifikacje które nabywa się latami.
Przeprosiny przyjmuję i z zaproszenia skorzystam, być może nawet poprowadzę pojednawcze zajęcia kenjutsu by przeprosinom nadać wymiar szkoleniowy.
Chcę wierzyć w szczerość twoich przeprosin, to daje nadzieję na przyszłość.
ps.Czy w piątki macie zajęcia? i o której? To jedyny dzień kiedy nie prowadzę zajęć w Budojo.
Napisano Ponad rok temu
Do Meianu codziennie poń-piątek 19 - 21.30
Do CAA Czwartek 20:30
Odwiedzić i poćwiczyć można zawsze i o każdej poże - zaś jeśli chodzi o kwestie prowadzenia treningów to proszę się kontaktować z odpowiednimi osobami: sensei R.H. i M.P.
Wallace (nie mogący doczekać się Redakcji ćwiczącej u niego na treningu) 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Miłego treningu
Pozdrowionka!
Napisano Ponad rok temu
Jak napisałem tak dalej serdecznie zapraszam:
Do Meianu codziennie poń-piątek 19 - 21.30
Do CAA Czwartek 20:30
Odwiedzić i poćwiczyć można zawsze i o każdej poże - zaś jeśli chodzi o kwestie prowadzenia treningów to proszę się kontaktować z odpowiednimi osobami: sensei R.H. i M.P.
Wallace (nie mogący doczekać się Redakcji ćwiczącej u niego na treningu) 8)
Oczywiście wizytę złożę w Meianie, Romka odwiedzam z własnej inicjatywy. :wink:
Zatem w ramach przeprosin proszę cię o uzgodnienie ze swoim przełożonym MP czy również i on zaprasza mnie do poprowadzenia gościnnie zajęć w Meianie w jeden z najbliższych piątków. Co do godziny jestem elastyczny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
T (Pelen skruchy za swoje mysli o budojo)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ujrzałem raz we śnie Najwyższego.
Spytał mnie: "Bodaiju, czego pragniesz?"
Odpowiedziałem mu: "Tego, czego Ty pragniesz".
Najwyższy ucieszył się i powiedział:
"Twój jestem, a tyś jest mój"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaż w sumie po jednym głębszym... namyśle zaczynam się doszukiwać ukrytego sensu :wink: :wink: :wink:
Quod erat demonstrandum 8)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wypowiedzi na forum
- Ponad rok temu
-
mini relacja z mini stażu z sensei Fukutoku Miki
- Ponad rok temu
-