Nowa Huta , Kraków - historia calkiem zabawna :)
Napisano Ponad rok temu
na poczatek musze wam powiedziec ze koles jest bardzo podobny (prawie jak sobowtor) do gwiazdy polskiej sceny disco (bacznosc) Stachurskiego...
Wiec koles szedl sobie kiedys do domciu na lekkim piwnym rauszu i za ktoryms zakretem, wpadl na grupe kilku dresów, chcial sie jakos wycofac albo ich ominac szerkoim lukiem ale niestety bylo za pozno poniewaz uslyszal - EJ TY CHO NO TU !!
Dresy otoczyly kolesia (ten juz robil rachunek sumienia w myslach)
popatrzyli na niego i nagle jeden z nich wypalil do niego z tekstem:
- KUUURDE STARY !! ALE TY JESTES ZAJ****CIE DO STACHURSKIEGO PODOBNY !!
A potem pogadali z nim chwilke o glupotach i poszli w swoja strone.... :)
Napisano Ponad rok temu
- KUUURDE STARY !! ALE TY JESTES ZAJ****CIE DO STACHURSKIEGO PODOBNY !!
A potem pogadali z nim chwilke o glupotach i poszli w swoja strone.... :)
Przy takich predyspozycjach i odpowiedniej umiejetnosci zagadania, nie dosc ze wracasz caly do domu to pozniej jeszcze Ci "joł" beda mowic :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MOze dlateog nic i nikt mnie nie zaczepia bo wygladma miskowato a do tego chodze na uczelnie z jeszcze wiekszym miskiem odemnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda ze tylko wlosami przypominam wisnieskiego z ich troje...hehe.. :wink:
Dagusia, Ty sie ciesz ze nie przypominasz Wisniewskiego, bo wtedy to dopiero bys miala przechlapane
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
aha, zapomnialem dodac ze koles jest z Nowej Huty!
Shuty to nie jego nazwisko a pseudonim artystyczny, przybrany własnie dlatego ze mieszka w Nowej Hucie. 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co do N.Huty, to roznie bywa zalerzy jaka jej czesc okolice ul. Szkolnej to tak w miare sa, ale prawda.. noca tez bym sie nie palila do chodzenia tam samej, niezbyt przyjazna okolica.
8O 8O 8O
O czym Ty mówisz? Mieszkam w NH odkad pamietam, zanm to miasto (niby dzilenice Krakowa) na pamięc i w zyciu o takiuj ulicy niesłyszałem, to raz, a dwa N.Huta to najwieksza dzielnica Krakowa a Ty o niej mówisz jakby to było jakieś dpodwórko... :?
To tak jak kiedys...
Ja:Jestem z Nowej Huty
Typ: A znasz "Wisnie".
:roll:
Napisano Ponad rok temu
Dojerzdzam tam prawie co piatek, ze Ty nie znasz juz nie moja wina. Nie chcial bys sie tam szwedac po zmroku. Z tym podworkiem to juz przesadziles, nigdzie nie pisalam ze N.H. jest mala czy porownywalam do 'podworka' :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
sk8 - Ee, Ty, stąd jesteś ??
J - Nie
sk8 - a znasz tu kogoś ??
J - Nie (i już widać wykwitające szeroko sadystyczne uśmiechy na twarzach sk8)
sk8 - a skąd jesteś ??
J - z Nowej Huty
sk8 - a ..to przepraszamy najmocniej...
ukłonili sie i poszli
Napisano Ponad rok temu
stoje sobie srodek tygodnia, zima, późny wieczór ...
pusty przystanek ...
podchodzi dwóch kolesi ...
skąd jesteś ?
sokolska ...
a to narazie ...
do teraz nie wiem czego się przestraszyli ...
Napisano Ponad rok temu
ide sobie ulica z leksza zgromiony. slysze kroki za mna, wieczorowa godzina. idzie za mna zalany totalnie wieeelki lysy jakis i przyspiesza kroku i sie drze do mnie " E TY GOSCIUU!!!" ja strach wielki, co to sie bedzie dzialo normalnie ale przystanalem. typ do mni epodchodzi, siega nagle do kieszeni w kurtce dresowej takiej, ja mysle - zaraz kastetem zapierdoli mi albo co bo ogien w oczach mial.
i on nagle wymach robi a w rece trzyma rame po LMach z dwoma wymietoszonymi papierosami po czym znowu sie drze "E TY GOSCIU!!!' po czym dodaje takim jekliwym rykiem " ..... chcesz papierosy?? bo ja juz kurwa nie moge..!!"
ja normalnie 8O , wzialem te fajki bez slowa, typ do mnie "DZIEKOWA" i poszedl zanim zdazylem cokolwiek powiedziec.
do dzisiaj tego zajscia za bardzo nei rozumiem ale zapamietalem wyjatkowo dobrze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o tym ciekawe rzeczy slyszalem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawa rzecz dotycząca ulicy.
- Ponad rok temu
-
Pozory mylą
- Ponad rok temu
-
Świąteczna ustawka w W-wie ??
- Ponad rok temu
-
Jak robić żeby policja nie miała się do czego przy..?
- Ponad rok temu
-
Pytanko
- Ponad rok temu
-
zimna krew
- Ponad rok temu
-
video z solówek
- Ponad rok temu
-
Rabunek pod sekcja MT