SALETA FIGHT CLUB
Napisano Ponad rok temu
Wejdzcie na tą strone i zobaczcie oferte jaką Przemysław S. ma nam do zaproponowania. Dla kogo są te ceny??!! za 1g z Przemkiem tylko 180zl kim on k***a jest ?? Bo jak dla mnie to tylko historią i to słabą, facet sie wypalił i łapie sie wszystkiego. Jego k1 nadaje sie chyba tylko do baru
a co wy o tym sądzicie????????????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja to wszystko rozumiem ale pan saleta sie strasznie ceni 180zl za 1 godzine z nim zrobi ci rozgrzewke i 30 minut z glowy wiec co mi to ze bede mial jego podpis nie dziekuje wole normalne treningi
No Dazzz masz racja ale gosc muszi jakoś zarobić. Tez na samym koncu ludzie tam pojdą bo "O O O Saleta" a nie bo chcą naprawdę trenować. No moze jestem w blędzie ale raczej nie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ON na tych treningach uczy boksować, fitnessu, czy czego sobie klient zapragnie?
Ciekawe czy na sparing by się zgodził. To kurde też element treningu.
Napisano Ponad rok temu
Jak bys mu dorzucil jakies 3-4 stowki to napewnoCiekawe czy na sparing by się zgodził. To kurde też element treningu.
Napisano Ponad rok temu
Za godzine treningu z Saletą mam 2-3 miesiące trenowania w jakimś klubie, gdzie nie ma takich "gwiazd".
A ON na tych treningach uczy boksować, fitnessu, czy czego sobie klient zapragnie?
Ciekawe czy na sparing by się zgodził. To kurde też element treningu.
Zgodzić sie to może i by sie zgodził bo raczej przychodzą tam ludzie przy kasie którzy boks traktują jako zabawe a możliwość trenowania z Przemkiem jako atrakcje, wiec co to za ryzyko? Pytanie tylko czy zgodziłby sie gdyby przyszedł do niego ktoś kto naprawde zna sie na rzeczy tylko po to by go ośmieszyć płacąc za to te 180 za godzine. Pytanie zostanie, nie ma odpowidzi na nie bo taka sytuacja jest mało prawdopodobna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To musiałaby być formuła K1 bo Przemek S. teraz taką lubi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pomysł fazowy. Zorganizuje się małe zawody. Zwyciężca dostaje w nagrodę bilecik na godzinkę z Przemkiem Saletą :splat: .
ale trzeba by założyć jakies wspólne konto zeby kazdy mogł tam wpłacać na ten szczytny cel
Napisano Ponad rok temu
Pomysł fazowy.
hahaha
ktos na budzio napewno by sie znalazl
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted: :twisted:
Ale bedzie fajnie no i video nagrac in na budo pusczić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobry pomysł a jak to by była laska to jeszcze lepiej :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
INSTRUKTOR z Thailandii w krakowie
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenowac KB w Rzeszowie...
- Ponad rok temu
-
Ring
- Ponad rok temu
-
KTO TRENUJE W PARKONGU
- Ponad rok temu
-
Kto mi moze powiedziec cos o KOWAL-u??
- Ponad rok temu
-
Akcesoria firmy....
- Ponad rok temu
-
Andrew nie konczy kariery
- Ponad rok temu
-
Jakies kluby kick-boxingu i boksu w WAWIE??
- Ponad rok temu
-
Pomozcie niewiedzacemu co wybrac
- Ponad rok temu
-
Chris Byrd - vs - Jameel McCline
- Ponad rok temu