Pomóżcie
   Pomóżcie   

Napisano Ponad rok temu
 Pomóżcie
   Pomóżcie   

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .Tak się tylko ostatnio zastanawiałam czy to nie przypadkiem od karate,w końcu niemało czasu spędza się w pozycji zenkutsu:D.Ale ogólnie spoko.
.Tak się tylko ostatnio zastanawiałam czy to nie przypadkiem od karate,w końcu niemało czasu spędza się w pozycji zenkutsu:D.Ale ogólnie spoko.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sprobuj dobrac sobie odpowiedzie wkladni do butow to bedziesz mniej cierpial 8) Generalnie pomoc ci moze mala operacja.Stasznie cierpię z powodu bolesnej pięty, prawdopodbnie jest to ostroga (pięta nie jest wybita), testowałam już zabiegi fizyko-terapeutyczne - znikomy skutek, wkładki do butów i nic nie pomaga!! Mam 40 lat i nie wiem jak sobie z tym poradzić
Pomóżcie

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moja mama miala ostroge i moze to nie najmprzyjemniejszy sposob ale stary i sprawdzony Przez okolo miesiac moczyla noge w cieplym moczu. Przeszlo jej. Warto sprobowac.
Pozdrawaim.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stasznie cierpię z powodu bolesnej pięty, prawdopodbnie jest to ostroga (pięta nie jest wybita)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 aaa bo tez tylko na praktykach wykonywalem UD na ostroge bo pacjenci mowili ze bardzo im pomaga
  aaa bo tez tylko na praktykach wykonywalem UD na ostroge bo pacjenci mowili ze bardzo im pomaga  PZDR
  PZDR

Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu