Bole ostrogi piętowej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wkładki nic nie dają fakt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
jakieś fale to kruszą ,laser chyba czy coś takiego wystarczy chodzić na zabiegi ,trzeba to skruszyć póki miękkie cholerstwo
Napisano Ponad rok temu
Sprobuj dobrac sobie odpowiedzie wkladni do butow to bedziesz mniej cierpial 8) Generalnie pomoc ci moze mala operacja.Stasznie cierpię z powodu bolesnej pięty, prawdopodbnie jest to ostroga (pięta nie jest wybita), testowałam już zabiegi fizyko-terapeutyczne - znikomy skutek, wkładki do butów i nic nie pomaga!! Mam 40 lat i nie wiem jak sobie z tym poradzić Pomóżcie
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawaim.
Napisano Ponad rok temu
Moja mama miala ostroge i moze to nie najmprzyjemniejszy sposob ale stary i sprawdzony Przez okolo miesiac moczyla noge w cieplym moczu. Przeszlo jej. Warto sprobowac.
Pozdrawaim.
ale działa to tylko wtedy gdy nogi przez cały czas trwania zabiegu nie myjemy, aby pięta była ciągle pod działaniem czynnika leczniczego.
Napisano Ponad rok temu
tak czy inaczej, trzeba do lekarza.
Napisano Ponad rok temu
Stasznie cierpię z powodu bolesnej pięty, prawdopodbnie jest to ostroga (pięta nie jest wybita)
Dlaczego prawdopodobnie? RTG powinno pokazać (RTG moich ostróg było nawet na slajdem na jakimś sympozjum :? )
Testowałem wszystko, rozbijanie ultradźwiękami, specjalne wkładki do butów, chwilową ulgę przynosiło moczenie nóg w gorącym roztworze soli (bocheńskiej, ciechocińskiej - wsio rawno, raczej chodziło o temperaturę, taką, że ledwo mogłem wytrzymać.)
Niewiele to pomagało, weterani mówi, że kiedyś się "uwapnią" i będę miał spokój. No i mam, ale trwało to kilka lat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
- Ponad rok temu
-
masa a wzrost
- Ponad rok temu
-
Naciągnięty mięsień
- Ponad rok temu
-
Ostry trening
- Ponad rok temu
-
Pytanie do akrobatów (ew. gimnastyków sportowych) o nazwę...
- Ponad rok temu
-
Co na wzmocnienie organizmu w okresie jesienno - zimowym ?
- Ponad rok temu
-
Skrzywienie kręgosłupa
- Ponad rok temu
-
Suplementyacja w MA jeszcze raz
- Ponad rok temu
-
ZESPÓŁ PRZECIĄŻENIOWY STAWU SKOKOWEGO
- Ponad rok temu
-
Ile HMB?