Ile HMB?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale to wtedy brac po treningu czy przed treningiem dwie kapsulki? Czy moze jedna przed, druga po?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na przykladzie spalaczu tluszczu .. zmiana dawkowania moze spowodowac odwrotny efekt.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Drugie pytanie, nie bylo odnosnie zmieniania dawek, tylko tego kiedy je przyjmowac - czego na power zone juz nie pisza. Pisza, ze " dwie kapsulki przed/po treningu" wiec ja nie wiem czy lepiej jest dwie przed czy dwie po treningu czy tez moze jedna przed lub jedna po.
O to mi chodzilo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podstawowa sprawa jakie masz to HMB oraz co po nim oczekujesz/w jakim celu chcesz je brac? Napisze Ci czy gra warta swieczki jest...
Napisano Ponad rok temu
No wiec kiedys palilem papierosy i cwiczenia byly tragedia - zawsze wypluwalem pluca, a jak zazywam HMB podczas cwiczen to czuje sie jakbym nie palil w ogole i w ogole nadaje sie do zycia jakos. Tzn. wlasciwie to juz nie pale, ale nadal mam klopoty z kondycja. No, a druga sprawa to jest taka, ze jak chce troche nabrac masy miesniowej i jem ciut wiecej to mi w brzuch idzie bo nie mam sily tego spalac, a z HMB mam :wink: No i chce miec silniejsze miesnie 8)
No i jak do tej pory HMB nie bralem zbyt duzo, dotychczas to jakies takie krotkie seryjki z opakowaniami po 50 kapsulek albo i mniej. Teraz dopiero zrobilem wiekszy zakup to i sie pytam jak go prawidlowo zazywac, coby nie zrobic sobie kuku. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapytalem sie wczesniej czego po HMB oczekujesz, bo wiele osob przecenia ten suplement (efekt reklamy), niechce zeby ktos sie pozniej rozczarowal, ze mialo byc calkiem inaczej...
Dodatkowo dorzucilbym odzywke wysokobialkowa 30 min. przed snem.
Jezeli brak Ci checi do cwiczen to zakup preparat witaminowy dobrym rozwiazaniem bedzie Naturell Maxivit z zenszeniem.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Zakup sobie najtansza odzywke na rynku czyli Carbo, spozywaj ja zawsze po skonczonym treningu powinno na poczatek wystarczyc. Dawkowanie 50-80 g zalezne od wagi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ćwiczenia na wykład
- Ponad rok temu
-
Grzane piwo/wino - przepisy
- Ponad rok temu
-
Rozciaganie
- Ponad rok temu
-
K.O. i skutki
- Ponad rok temu
-
wysiłek i kłopoty ze snem
- Ponad rok temu
-
Reaktywacja -pytanie
- Ponad rok temu
-
fenuplast ..pytanie (Power-Zone)
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z tymi mięśniami ?
- Ponad rok temu
-
Lekarze tradycyjnej medycyny chińskiej w Polsce
- Ponad rok temu
-
scenariusze przy uszkodzonej łękotce ....
- Ponad rok temu