ćwiczenia na wykład
Napisano Ponad rok temu
Do tej pory wpadłem tylko na zaciskanie i otwieranie pięści...wszelkie inne pomysły mile widziane.
Napisano Ponad rok temu
Bo jak tak to mozna sobie przyniesc jakas fajna gazetke i ....
A tak serio to chcesz cwiczyc czy chcesz cwiczyc zeby nie zasnac? Bo to tez jest istotna informacja :wink:
Napisano Ponad rok temu
zawsze mozesz qpic "sciskadelko" i meczyc przedramie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poszukaj pod haslem "cwiczenia izometryczne"
zawsze mozesz qpic "sciskadelko" i meczyc przedramie
Cwiczenia izometryczne, dobry pomysl. Tylko ludzie moga sie dziwnie patrzec na kolesia, ktory siedzi w lawce spocony i sapie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to opanowalem wlasnie na wykladach.
Napisano Ponad rok temu
przeplataj dlugopis w palcach (tak jak kungfiści w filmach z nożami) nie wiem czemu ma to sluzyc... moze zrecznosci i poprawieniu krazenia.
Fajnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przeplataj dlugopis w palcach (tak jak kungfiści w filmach z nożami) nie wiem czemu ma to sluzyc... moze zrecznosci i poprawieniu krazenia.
Ja to opanowalem wlasnie na wykladach.
super zajecie...ja juz doszlam do niesamowitej wprawy...choc zawsze mozna (tak jak moj kumpel) pluc z dlugopisu w tablice...myslalam ze na studiach sie juz z czyms takim nie spotkam...a jednak...heh..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A szczęk ?polecam gryzaki dla psow w ksztalcie pierscienia...dobre na wzmocnienie chwytu ,przedramienia i nadgarstka
Napisano Ponad rok temu
Polecam zupełnie poważnie ćwiczenia mięśni pochwy - zaciskasz/rozluźniasz. Najlepiej w seriach po 20.
Są doskonałym przygotowaniem do porodu, sprzyjają powrotowi do formy po porodzie, zapobiegają schorzeniom takim jak nietrzymanie moczu, no i mają wpływ na poprawę satysfakcji ze współżycia.
Są dyskretne. Można je wykonywać dosłownie w każdej sytuacji - stojąc, siedząc, dyskutując z kimś zawzięcie, na wykładzie, na przystanku autobusowym itp.
I co najważniejsze - nie narażają ćwiczącej na kpiny ze strony otoczenia, ponieważ pozostają jej słodką tajemnicą.
Żałujcie faceci, że tak nie możecie!! :nie:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Grzane piwo/wino - przepisy
- Ponad rok temu
-
Rozciaganie
- Ponad rok temu
-
K.O. i skutki
- Ponad rok temu
-
wysiłek i kłopoty ze snem
- Ponad rok temu
-
Reaktywacja -pytanie
- Ponad rok temu
-
fenuplast ..pytanie (Power-Zone)
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z tymi mięśniami ?
- Ponad rok temu
-
Lekarze tradycyjnej medycyny chińskiej w Polsce
- Ponad rok temu
-
scenariusze przy uszkodzonej łękotce ....
- Ponad rok temu
-
Siłownia dla ćwiczacego MA
- Ponad rok temu