No faktycznie rzodkiewki dzieki duzej zawartosci azotu tez maja dzialanie anaboliczneTu sie nie zgodze, ZMA ma lekkie dzialanie anaboliczne (patrz cytat ktory podalem wczesniej).
wysiłek i kłopoty ze snem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja chodzę spać jak mi się chcę spać i nie mam kłopotów z zaśnięciem
po co na siłę szybciej zasypiać?
Tu chodzi o sytuacje, kiedy czlowiek jest spiacy, a nie moze zasnac. Wiem, o co chodzi, bo sam tak mam czasem po ostrych treningach. Leze zmeczony w lozku, niby chce mi sie spac, ale zasnac nie moge.
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Kwestia jeszcze tego jak duze dzialanie anaboliczne ma rzodkiewka a jak zma
No tak oczywiscie masz 100% racji dzialanie anaboliczne ZMA powoduje przyrost masy miesniowej rzedu 0,000001 g na miesiac tymczasem rzodkiewka daje marne 0,0000000001 g na miesiac - pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Azmar: mylisz sie. Roznica w przyrostach masy z ZMA i bez wyniosla 1 kg u znajomego. Trening i diete mial taka sama w trakcie brania zma i przed. Jak to sie ma do twoich 0,000001 g ?
No tak to sie ma ze nie wierze w takie anaboliczne dzialanie ZMA jedyne z czym moge sie zgodzic to to ze ZMA wspomaga dzialania anaboliczne niektorych srodkow na przyklad Cynk hamuje konwersje do estrogenow ale to temat na inny topic dlatego tez napisalem ze powoduej on przyrost 0,0000001g na zasadzie pewnej satyry.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Jak by nie patrzec dzialanie to jest na tyle male, ze i tak nie odczuje tego przecietny praktykant SW.Roznica w przyrostach masy z ZMA i bez wyniosla 1 kg u znajomego
No to jak to w koncu jest maly czy duzy bo dla mnie kilo masy to sporo ???
Napisano Ponad rok temu
Wyjasnic jeszcze cos czy juz starczy twoich dziecinnych prob docinek ?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do konstruktywnej rozmowy z podaniem dobrych argumentow to prosze bardzo podaj swoje dobre argumenty a ja sie do nich dostosuje moimi. Jak narazie takich nie widze w twoich postach. Do tej pory widze tylko niezbyt udana ironie.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o ZMA to prosilbym o wypowiadanie sie osob, ktore stosowaly ten suplement, zeby byla jasnosc.
Powtorze poraz kolejny ludzie nie wierzcie we wszystko co jest na ulotce, bo te teksty sa zazwyczaj wyolbrzymione, trzeba wiedziec czego mozna sie spodziewac po poszczegolnych produktach. Jak ktos sie nastawi na przyrosty jak po SAA po przeczytaniu ulotki np. "zastepuje sterydy" , a pozniej niestety przychodzi rozczarowanie.
Dlatego ja zawsze podchodze do Was uczciwie i nie wciskam kitow, pisze wprost czego mozna sie spodziewac po danym produkcie nie patrzac na super reklamy/slogany, co pewnie wiele razy nie podoba sie wlascicielom :-)
Wracajac do tematu ZMA jest wartosciowym suplementem, ktory warto stosowac. Dla niedowiarkow polecam 20-30 dniowa suplementacje ZMA Olimp 60 kap.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Reaktywacja -pytanie
- Ponad rok temu
-
fenuplast ..pytanie (Power-Zone)
- Ponad rok temu
-
Jak to jest z tymi mięśniami ?
- Ponad rok temu
-
Lekarze tradycyjnej medycyny chińskiej w Polsce
- Ponad rok temu
-
scenariusze przy uszkodzonej łękotce ....
- Ponad rok temu
-
Siłownia dla ćwiczacego MA
- Ponad rok temu
-
brzuszki/rowerek - mozna codziennie?
- Ponad rok temu
-
Skutki nie przyjmownia pokarmu
- Ponad rok temu
-
Znakomite skoki Blanika w Glasgow