łaczenie technik???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś Cie atatuje nożem to jedyną W MIARE sensowną obroną jest kopniecie frontalne w brzuch albo w szczeke. Obrony przez nożem lepiej nauczysz sie np n kalaki doskonalac walke kijem czy tym czego ucza tam uzywac niz na kravce
Oh my. Wpadnij, pogadamy, zmienisz poglądy.
Napisano Ponad rok temu
a co do laczenia technik, umiescilem taki gif w innym temacie, ale uwazam ze tu bardziej pasuje 8)
Napisano Ponad rok temu
Było to już setki razy!!!!
Nie sądzę, by łączenie równocześnie BJJ i thaia w pełnym wymiarze (każde 3-4 x / tydz) było realne. Za duże obciążenie - ale kto co lubi.
Napisano Ponad rok temu
Z takim podejściem to nauka powinna się rozwijać w zastraszającym tempie - wszystko co zostało już napisane jest wiadome wszystkim, którzy piszą w teraźniejszości i Ci nie dyskutują z tym, tylko uznając to za fakt dokonany kontynuują dorobek dotychczasowy. Faza. Wierz mi, że lepiej się powtórzyć sto razy niż raz pominąć coś ważnego.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Przecież to forum dyskusyjne, a nie książka.
Ale ok, skoro masz misję.
Napisano Ponad rok temu
Nawet nie chce mi się już czytać kolejny raz tych samych dyskusji i coraz bardziej jałowych rozważań. Wiele rzeczy już zostały powiedziane - to naprawdę nie boli - sięgnąć do wyszukiwarki i poczytać. A w razie wątpliwości ... pytać.
Jak myślisz CZEMU powstał dział NEWBIE? :roll:
Dobra EOT - to nie miejsce i czas
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś Cie atatuje nożem to jedyną W MIARE sensowną obroną jest kopniecie frontalne w brzuch albo w szczeke. Obrony przez nożem lepiej nauczysz sie np n kalaki doskonalac walke kijem czy tym czego ucza tam uzywac niz na kravce
Oh my. Wpadnij, pogadamy, zmienisz poglądy.
Nie chce ich zmieniać bo aby to zrobić musiałbym stanąć z Tobą do walki ty na gołe ręce ja z nożem Tak poza tym to mi obrona przed nożem jest nie potrzebna - wystarczy mi dobry czas na setke
Chłopie ile razy walczyłeś z nożownikiem?
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bwahaha
- Ponad rok temu
-
worek! W rekawicach czy w samych szmatach?
- Ponad rok temu
-
gdzie we Wrocku??
- Ponad rok temu
-
muaj thai siła ciosu
- Ponad rok temu
-
Macie cos na temat organizacji WMC lub IMFA
- Ponad rok temu
-
takie sobie pytanko..