Maruniak sie znalazl, a Jeremicz przeszedl do IKO1
Napisano Ponad rok temu
Kto widzial Wlodka w akcji to wie o czym mowie, te jego techniki, i ten numer z butelka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://www.kyokushincanada.com/IKO1dojos.htm
Kto widzial Wlodka w akcji to wie o czym mowie, te jego techniki, i ten numer z butelka
Zielony,tylko ta strona od dłuzszego czasu niebyła aktualizowana :wink: a sytuacja zmianiała sie juz kilkakrotnie , wiec to nieaktualne dane .
Napisano Ponad rok temu
Takie posty to czysta prowokacja kolegi z Krakowa - a to już chyba standart ,że to misto nie lubi Gdańska :wink:
Napisano Ponad rok temu
No cóz chyba komus coś zaszkodziło , gdzyż sensei Bogdan Jeremicz 4 dan kyokushin IKO 1 opuścił ta organizację w marcu 20004 roku i został mianowany szefem na Polskę z ramienia kancho Royamy jako przedstawiciel kyokushin Kan Polskiej Orgnizaji KK .
Takie posty to czysta prowokacja kolegi z Krakowa - a to już chyba standart ,że to misto nie lubi Gdańska :wink:
czy w IKO Royamay zaczyna od 10 kyu ?
Ja jak zaczelem dodatkowu cwiczyc kung fu zaczelem od zera u innego mistrza, Jeremicz chyba tez podziekaowal za dany od IKO1 i sciagnal ten czarny pas ?
Napisano Ponad rok temu
Kyokushin to kyokushin niezaleznie od organizacji.czy w IKO Royamay zaczyna od 10 kyu ?
Ja jak zaczelem dodatkowu cwiczyc kung fu zaczelem od zera u innego mistrza, Jeremicz chyba tez podziekaowal za dany od IKO1 i sciagnal ten czarny pas ?
Napisano Ponad rok temu
No cóz chyba komus coś zaszkodziło , gdzyż sensei Bogdan Jeremicz 4 dan kyokushin IKO 1 opuścił ta organizację w marcu 20004 roku i został mianowany szefem na Polskę z ramienia kancho Royamy jako przedstawiciel kyokushin Kan Polskiej Orgnizaji KK .
czy w IKO Royamay zaczyna od 10 kyu ?
No prosze do perfekcji nauczyli Cie w ZSMP uprawienie propagandy i wpływania na mózgi narodu-ale te czasy mineły.
Napisano Ponad rok temu
To ja też taka uczynię ale z
Ze wspomnianej strony wynika - przy bardzo oględnym jej przejrzeniu - że w Polsce właściwie to istnieje jedno Dojo i to w Gdańsku!!!!
Skoro sensei Jeremicz - jak wiemy jest przedstawicielem Kyokushinkan - to logicznie patrząc cała polska jest w organizacji shihan Royama.
Hm... więc może to shihan Drewniak odszedł od organizacji Jeremicza???? :wink:
Aha - jeszcze jedno - odnośnie 10kyu - no cóż mister greenbelt - skoro w jak to napisałeś w kung-fu - nie uznali Twoich umiejętności - choćby jako fajtera!! - to może one nie były na, delikatnie mówiąc, odpowiednim poziomie???? Hm.... a może Ty po prostu nie wiesz o kim piszesz???? Hm... a może odkryłeś, że Jeremicza wcale nie ma???? - to tylko tajemnicze słowo - wymyślone przez bandę oszołomów???? :?
Trzeba to jeszcze raz przemyśleć
Napisano Ponad rok temu
Nawet nie wiem czy brac się za jakieś odpisywanie. Ej człowieku (greenbelt) - uczyniłeś prowokację ale jakoś miernie idzie.
To ja też taka uczynię ale z
Ze wspomnianej strony wynika - przy bardzo oględnym jej przejrzeniu - że w Polsce właściwie to istnieje jedno Dojo i to w Gdańsku!!!!
Skoro sensei Jeremicz - jak wiemy jest przedstawicielem Kyokushinkan - to logicznie patrząc cała polska jest w organizacji shihan Royama.
Hm... więc może to shihan Drewniak odszedł od organizacji Jeremicza???? :wink:
Aha - jeszcze jedno - odnośnie 10kyu - no cóż mister greenbelt - skoro w jak to napisałeś w kung-fu - nie uznali Twoich umiejętności - choćby jako fajtera!! - to może one nie były na, delikatnie mówiąc, odpowiednim poziomie???? Hm.... a może Ty po prostu nie wiesz o kim piszesz???? Hm... a może odkryłeś, że Jeremicza wcale nie ma???? - to tylko tajemnicze słowo - wymyślone przez bandę oszołomów???? :?
hehe nie w Gdansku tylko w miescie Warynski, a w Kung fu to nie uznaja takich krzywych blokow jak soto uke bo to nie o to chodzi, porownaj sobie pak sao to zrozumiesz o co mi chodzi, jako fighter to jestem tam the besciak, fakt ot moze Drewniak przeszedl do jakiegos innego IKO, skoro Jeremicz jest u Matsui, moze ten Jeremicz to tak skaka byleby tylko nie byc tam gdzie Drewniak, ot kompleksy Ci z Gdanska maja, jak jeden taki pralat, niech zyje mackarate w miescie pralata (aha nie zapomnijcie mu nadac honorowego dana, tak jak to Jas Dyduch porozdawal)
Napisano Ponad rok temu
Tak potwierdzam,że shihan Drewnika przeszedł do sensei Jeremicza jedynie trwają rozmowy w sprawie weryfikacji 10 kyu ale rozmowy ida w pomyślnym kierunku po zjedzeniu kolejnej paczki paluszków lajkonik.
Co do honorowych danów to Lechu W już dostał o shihana więc limi na tą częśc Polski został wyczerpany.
Napisano Ponad rok temu
Daj jeszcze kilka przykładów na dobre techniki - trzeba by to kyokushin jakoś zmodyfikować - mamy szansę. A może wogóle rzucić to w kąt!!! archaizmy jakieś!!!! No to gdzie mogę poćwiczyć fajne techniki???? Czy tylko w Krakowie??
Faktycznie Ci z Gdańska to nawiedzeni!!!! to jedna klika!!!! Wałęsa/Jankowski/Jeremicz/Tusk - co za banda!!!!
A wśród tej wymienionej bandy czworga - dwóch to nawet ma dany w kyokushin!!!! - a słyszałem że i prałat też coś kupił na bazarze za bursztyny!!!!
Dobre dobre !!!!
:wink:
Napisano Ponad rok temu
a w Kung fu to nie uznaja takich krzywych blokow jak soto uke bo to nie o to chodzi
To miło greenbelt, że sam sobie zaprzeczasz . Założyłeś w Kung Fu biały pas, bo zacząłeś coś całkiem innego. Sensei Jeremicz nie musi startować od 10kyu, bo te krzywe bloki, o których wspomniałeś, są uznawane w każdym IKO, bez względu na numerek i również w każdym IKO chodzi dokładnie o to samo, bo Kyokushin jest jedno.
Jak spróbujesz chwilkę pomyśleć (to nie trudne, wielu się udaje :wink: ) to zrozumiesz, że Kyokushin to nie organizacja.
Kyokushin - jedno
IKO - wiele
Kyokushin to nie Kung Fu
BTW Myślałeś kiedyś o zmianie nicka na samo "green" :wink:
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
1. ta strona nalezy do IKO Matsushima
2. czesc dotyczaca informacji o dojo iko 1 jest od dłuzszego czasu nieuaktualniania
3. infomacja o sekcji s.Jeremicza mogła znalezc sie tam w wyniku działan samego zainteresowanego, albo kogos z jego otoczenia -> chodzi o to ,ze jest to miejsce gdzie sami instruktorzy zgłaszaja swoje klubu... jest to cos na kształt informatora o swiatowym Kyokushinie.a dlatego jest jeden klub z Polski , poniewaz widocznie tylko Gdansk tam wysłał swoje namiary.
I to jest cała tajemnica bycia lub nie bycia w ktorejkolwiek org s.Jeremicza.
Taka dyskusja do nieczego nie prowadzi!
Napisano Ponad rok temu
to tyle lat klepiecie sie po bicepsach i jedno dojo tylko macie, popatrzcie sie na satanistow, oni maja wiecej osrodkow niz wy :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Panie Zielony!!!! - przekonałeś mnie!!!! Niech zyje mackarate!!!!!!! Niech zyje kung-fu i cudowna technika pak sao!!!!!! - od
Dobre dobre !!!!
:wink:
niech zyje swiety Mikolaj i pierniki torunskie, niech zyje wilus, chcesz moze ponosic moj 5 dan z Tsunami na moim treningu ?
Napisano Ponad rok temu
a w Kung fu to nie uznaja takich krzywych blokow jak soto uke bo to nie o to chodzi
To miło greenbelt, że sam sobie zaprzeczasz . Założyłeś w Kung Fu biały pas, bo zacząłeś coś całkiem innego. Sensei Jeremicz nie musi startować od 10kyu, bo te krzywe bloki, o których wspomniałeś, są uznawane w każdym IKO, bez względu na numerek i również w każdym IKO chodzi dokładnie o to samo, bo Kyokushin jest jedno.
Jak spróbujesz chwilkę pomyśleć (to nie trudne, wielu się udaje :wink: ) to zrozumiesz, że Kyokushin to nie organizacja.
Kyokushin - jedno
IKO - wiele
Kyokushin to nie Kung Fu
BTW Myślałeś kiedyś o zmianie nicka na samo "green" :wink:
w kung fu nie ma pasow, a juz na pewno nie bialych, czyba ze w stylach z nalecialosciami karate, zrozumialem ze kyokushin to nie organizacja, to mafia, gdzie dzielicie sie melotoninom na treningach
Napisano Ponad rok temu
Odnosnie informacji na tej stronie juz sie wypowiadałem,ale widze, ze nie do wszystkich trafia ... a wiec jescze raz :
1. ta strona nalezy do IKO Matsushima
2. czesc dotyczaca informacji o dojo iko 1 jest od dłuzszego czasu nieuaktualniania
3. infomacja o sekcji s.Jeremicza mogła znalezc sie tam w wyniku działan samego zainteresowanego, albo kogos z jego otoczenia -> chodzi o to ,ze jest to miejsce gdzie sami instruktorzy zgłaszaja swoje klubu... jest to cos na kształt informatora o swiatowym Kyokushinie.a dlatego jest jeden klub z Polski , poniewaz widocznie tylko Gdansk tam wysłał swoje namiary.
I to jest cała tajemnica bycia lub nie bycia w ktorejkolwiek org s.Jeremicza.
Taka dyskusja do nieczego nie prowadzi!
prowadzi, prowadzi, do odciskow na palcach od klepania w klawiature i do wrzodow na tylniej czesci ciala
Napisano Ponad rok temu
kyokushin to nie organizacja, to mafia
Wow! Suuuuper.....zawsze chciałam należeć do mafii :balisong:
No to teraz nie zadzieraj z Kyokushin greenbelt, bo
Mafia - Trafia.....i nie zapomina :twisted:
EOT
Napisano Ponad rok temu
to tyle lat klepiecie sie po bicepsach i jedno dojo tylko macie, popatrzcie sie na satanistow, oni maja wiecej osrodkow niz wy :twisted:
Cześc szatanie chyba Cibie sobie przypominam z sali YMCA- czy to nie ty po egzaminie na 10 kyu zasłabłes i wezwali do ciebie karatekę i po podaniu wiagry ozyłęś lecz skutkiem ubocznym jest bicie na mózg .Typowa reakcja impotenta z Krakowa.
Powiedz Andzrejowi nich z aktualizuje stronkę bo coś mi się widzi ,że tam jest za dużo o 50 ośrodków hehhehehhhe- Ci działacze ZSMP-cy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Jubileuszowe przyjazdów do Polski G. Beghetto
- Ponad rok temu
-
Oklepane pytanie, nie mające na celu sprowokowania dyskusji
- Ponad rok temu
-
sensei Maruniak ktos wie co sie z nim dzieje
- Ponad rok temu