Prawie nikt nie odniósł tylu sukcesów w boksie, co on. Prawie nikt nie udowodnił tak mocno swojej wielkości po porażce. Jednak historia życia Dariusza Michalczewskiego jest zdecydowanie bardziej różnorodna niż życiorysy innych sportowców. Po raz pierwszy mówi o sobie sam, opisuje chwile szczęścia i zwątpienia, mówi o nieokiełznanej woli sukcesu, ale i o słabości, którą odczuwają tylko ci najsilniejsi, o różnicy między wykreowanym wizerunkiem, a prawdziwym charakterem. Udowadnia, że taki właśnie jest: „silniejszy niż strach”.
"Silniejszy niz strach. Moje zycie"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawdziwy mistrz.
Napisano Ponad rok temu
Bądźmy poważni...
1.Z Michalczewskiego nie był zaden champion, był mistrzem jakiejś prowincjonalnej, europejskiej organizacji.
2. Popatrzcie z kim on walczył :? Jedyni naprwde znani w świecie to Hall, z któego Roy Jones zrobił witrak i Green...no dobra z nim wygrał, ale reszta...nic specjalnego. Walczył z dobrymi bokserami, ale nie z najlepszymi, dlatego MISTRZEM nigdy nię będzie.
3.Włodarczyk w chwilii obecnej by go zabił.
Hehehe, ja miałem okazje na żywo poznać Gołote 8)
(było to po wlace z Tysonem, byłem maxymlanie wkur...y na Andrzeja)
- Ja:Gratuluje walki
-Gołota:Odwal się szczeniaku
Pogadałem ja stary...!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Być jesteś głupi, byc moze nie wziełeś leków, nie wiem... . :roll:Ty Worns jestes naprawde jakis uposledzony, qrwa do tej pory tego nie chcialem przyznac, ale po tym poscie to juz musze :? Jak to do kurwy nedzy nie byl mistrzem ???? Chuj ze na 50 zawodowych walk przegral tylko 1 jedyna i to w dodatku na punkty w niezbyt uczciwy sposob, chuj ze ladnych kilka lat bronil tytulu - Wielki Worns mowi ze chuj to wszystko warte i Michalczewski mistrzem nie jest. Idz sie lecz. Zegnam ozieble :blus:
Wiec tak, prostaczku:
1.Wejdź na google i wstukaj "Michalczewski boxrec"
2. Wejdź na odpowiedni link
3. I zobacz jakich on miał przeciwników
4. Następnie wejdź na innego mistrza Sosonowskiego i tez zobacz jego rekord i jego przeciwników.
Widzisz jakieś podobieństwa (chodzi o przeciwników)?
Kim byli przeciwnicy Darka? Popatrz ciemniaku na ich rekordy? Chodzące worki do bicia!!!! Wszystko europejskie podwórko, II liga... (oprócz dwóch wyzej wymiennionych)
Zmiast mnie obrazać, zajmij sie ogladnaie walk prawdziwych mistrzów!!!
Pseudo-znawco....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja Darka podziwiam za to co robi i za to jak walczy i denerwuje mnie jak jakis pseudo-znawca (idiota) wlazi na forum i pierdoli co on to niewie
Napisano Ponad rok temu
ty worns dostales kiedys wpierdol?
dobre dobre ...
ja tez sie coraz bardziej sklaniam do przyznania ze worns nie grzeszy inteligencja...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. dlaczego w polskim piekle niekt nie pilnuje kotłów z gzresznikami?
Napisano Ponad rok temu
wielki pseudo znawca a ciekawe jakie ty masz osiagniecia ze smiesz go osadzac debilu!!!!!!!!!!!!!!!!! no nie teraz jestem wkurzona na maxa co za janek z niego 8O 8O 8O 8O
Napisano Ponad rok temu
to jakis tekst z piosenki polskiego hh ? bo padlem jak to zobaczylemwbijam w ciebie koles bo jestes jak w mojej dupie kolec
btw
masz do Jankow ?no nie teraz jestem wkurzona na maxa co za janek z niego
sam mam inaczej na imie ale mam brata Janka wiec prosze mi tu bez takich...
Napisano Ponad rok temu
Patrzcie jaki ten wornst jest przewidujący!!! Te jedno zdanie mi wystarcza za powód by z nim nie polemizować tylko go opi*rdalać!3.Włodarczyk w chwilii obecnej by go zabił.
Napisano Ponad rok temu
nie sama se wymyslilam taka rymowanketo jakis tekst z piosenki polskiego hh ? bo padlem jak to zobaczylemwbijam w ciebie koles bo jestes jak w mojej dupie kolec
btwmasz do Jankow ?no nie teraz jestem wkurzona na maxa co za janek z niego
sam mam inaczej na imie ale mam brata Janka wiec prosze mi tu bez takich...
a co do Janka uwiez mi uwielbiam ich jak nkogo innego na swiecie
Napisano Ponad rok temu
czekamy :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na mojej liscie jest 16 nickow - a jak sie fajnie dzieki temu czyta forum...
Bardzo pozyteczny wynalazek.
A do tematu - przeciez sam DM mowil kilka razy, ze druga walka przed Bozym Narodzeniem to tylko dla kasy. Dwie "wygrane", pare wygranych z jakimis ludzmi nie wiadomo skad no i niestety klimat popsuty...
Szkoda, mial pecha do promotora.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
thai/kick-boxing Gdańsk?
- Ponad rok temu
-
Lukasz Jarosz mistrzem europy
- Ponad rok temu
-
walczace dziewczyny
- Ponad rok temu
-
Turniej MT w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Thai Oil
- Ponad rok temu
-
Andy Hug - biografia
- Ponad rok temu
-
DRETWIEJACE KOLANA
- Ponad rok temu
-
Reserved cup 16/10/2004 FULL Muay thai rules.
- Ponad rok temu
-
czy kiedyś jeszcze będę mógł trenować???
- Ponad rok temu
-
jak wiazac tasmy?
- Ponad rok temu