strzykawka i HIV
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW Taka strzykawa jest skuteczniejsza od gazu pieprzowego
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli nie trafisz na jakiegos chorego swira, ktory wyjmie swoja...
Albo na innego kolesia ze spreparowana przy pomocy farby strzykawka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla mnie ten pomysl ze strzykawka troche pojebany jest ale to tylko moje zdanie
Nie przecze, ale dranstwo musi byc cholernie skuteczne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taa... tylko jak bym trafił na kolesia, co by mnie taką strzykawką dziabnął, to bym go wysłał na drugą stronę Styksu... bo strzykawą nie zrobi takiej krzywdy, żeby obezwładnić. No i wtedy to ma pozamiatane... :twisted:
Tez prawda. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i naczym sie to skonczylo?pomysl dobry Moj kolega sie z tym tez spotkal na centralnym- tylko ze jemu przylozyl gosc strzykawke do szyi i powiedzial" dawaj wszystko co masz albo mozesz sie juz zapisac do poradni zarazonych hiv".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie... Jakby trafil to poprostu dobranoc panu mowie..Taa... tylko jak bym trafił na kolesia, co by mnie taką strzykawką dziabnął, to bym go wysłał na drugą stronę Styksu... bo strzykawą nie zrobi takiej krzywdy, żeby obezwładnić. No i wtedy to ma pozamiatane... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- dawaj kasę!
[gość wyciąga strzykawkę]
- dawaj kasę! i schowaj tą strzykawkę, bo jak mnie dziabniesz, to ja umrę za dziesięć lat, a ty w bólach i cierpieniu, z połamanymi rekami i nogami, z wyłupionymi oczami i zębami wyłamanymi na krawężniku, sky*wysynu... No dziabnij! Dasz sobie kwadrans życia, i to będzie bardzo ch*jowe życie!
I teraz co zrobi Twój kolega? Dziabnie? Obaj tak naprawdę blefują - jeden nie może dziabnąć, bo zostanie zniszczony. Drugi nie może zostać dziabnięty, bo umrze. Kto wygra? A kto to wie? Pewnie ten z mocniejszymi nerwami. A zakładam że kolega - "ofiara" ze strzykawą w łapie będzie ciężko przerażony i spanikowany od chwili, w której będzie musiał po nią sięgnąć.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
I teraz co zrobi Twój kolega? Dziabnie? Obaj tak naprawdę blefują - jeden nie może dziabnąć, bo zostanie zniszczony. Drugi nie może zostać dziabnięty, bo umrze. Kto wygra? A kto to wie? Pewnie ten z mocniejszymi nerwami. A zakładam że kolega - "ofiara" ze strzykawą w łapie będzie ciężko przerażony i spanikowany od chwili, w której będzie musiał po nią sięgnąć.
Pozdrawiam,
AdamD
Agresor tez bedzie w takiej sytuacji niezle przestraszony . Mysle, ze malo kto zdecydowalby sie na ryzyko zarazeniem. Mozna przeciez znalezc sobie latwiejsza ofiare.
Napisano Ponad rok temu
Dodatkowa sprawa jest taka, że w tym momencie z napastnika który kontroluje sytuację gość staje nagle przed sytuacją, w której realnie zagrożone jest jego życie. Może to spowodować zarówno jego wycofanie, jaki i użycie broni, która da mu przewagę - a której wcale nie miał ochoty używać. A taka np. pałka daje już całkiem sporo, o broni ostrej czy nawet gazowej nie wspominając.
Tak jak powiedziałem - kłopot duży jest z tym, że strzykawka nadaje się do sterroryzowania, ale nie do obezwładnienia.
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
A ja przecież nie mówię, że tak się nie da... tylko że to niesie ze sobą solidne ryzyko.
Dodatkowa sprawa jest taka, że w tym momencie z napastnika który kontroluje sytuację gość staje nagle przed sytuacją, w której realnie zagrożone jest jego życie. Może to spowodować zarówno jego wycofanie, jaki i użycie broni, która da mu przewagę - a której wcale nie miał ochoty używać. A taka np. pałka daje już całkiem sporo, o broni ostrej czy nawet gazowej nie wspominając.
Tak jak powiedziałem - kłopot duży jest z tym, że strzykawka nadaje się do sterroryzowania, ale nie do obezwładnienia.
Pozdrawiam,
AdamD
Masz racje.
Swoja droga, koles musi byc niezle zdesperowany, ze takie fortele wymysla.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tajbokser VS 4 uzbrojonych oprychów :) - ang.
- Ponad rok temu
-
WSDP w dzisiejszych Kulisach
- Ponad rok temu
-
ograniczone, głupie....policyjne akcje
- Ponad rok temu
-
zapaśnicze wejscie w nogi - przydatność i skuteczność na uli
- Ponad rok temu
-
jak zachować się w pociagu?