dzis rano stało sie ukończyłem swój pierwszy noż

/tu następują brawa i gratulacje a tłum wiwatuje :twisted: / Nożyk ma na razie taką nazwe od inicjałów autora 8) , pomimo pewnych niedociągnięć tzn dopasowanie okładzin

a zreszta ja i tak go kocham! Wszytko wykonae ręcznie poza piaskowaniem tym zajoł sie już zakłąd specjalizujacy sie w tym . Nożyk ma wymairy i kształt taki aby był wygodny w użytkowaniu w lesie na kempingu i takich tam, materuiał an r ękojeśc to guma przeciw poślizgowa z zakładu szewskiego

to coś co wyglada jak nity to tylko tak atrapa znalazłem na złowmie całość na butaprem i 3 rurki z cienkopisa .Do kompletnego szczescia brakuje mi jescze jakigioś nosidełak z tworzywa /musze rozwalić jakiś czarny plecak troche taśmy trocznej i zrobie sobie cos takiego / a teraz foto :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Czekam na konstruktywną krytykę, Pozdrawaim nożowniczą brać !!