walczace dziewczyny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to już mogą być nawet łyse - byle nie walczyły. :?ale łyse tez mają coś w sobie
Co za ohyda! Dziewczyny Wy naprawdę nie widzicie nic niestosownego (delikatnie mówiąc) w tym, że dwie dziewczyny okładają się pięściami? 8O
Eeej, chyba się dajecie zbokom podpuszczać!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie to już mogą być nawet łyse - byle nie walczyły. :?ale łyse tez mają coś w sobie
Co za ohyda! Dziewczyny Wy naprawdę nie widzicie nic niestosownego (delikatnie mówiąc) w tym, że dwie dziewczyny okładają się pięściami? 8O
Eeej, chyba się dajecie zbokom podpuszczać!
Rozumiem że czułbyś sie nieswojo jakby Twoja laska miała więcej ikry niż Ty
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiem, ja tylko chciałem, być dowcipny:) ghe ghe...to była przenośnia drogi kolego :wink:
Napisano Ponad rok temu
muchola a walczace to mniej sexowne tejj daj spokuj dwie laski naprzajace sie to nic zlego a poza tym spojtz na age rylik ladna laska i jak sie bije heheheheh :twisted:
Muchol dostał dzis po dupie w dziale Mixed - Ma to teraz tu przylazl sie wyżywać, nie tak Muchol?
Napisano Ponad rok temu
Mate, szkoda, że jestem zajęta, bo jestem właśnie jestem taka jak byś chciał!!!
He he, żarty się mnie trzymają, bo jest dzień wolny a ja siedzę w pracy i mi letko odwala...
Napisano Ponad rok temu
Odwala mi bo me kochanie tego nie czyta (mam nadzieje)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a o kogo ci konkreteni chodzi o Age Rylik jesli tak to ja osobiscie uwazam ja za naprawde kobieca i seksowna kobiete jak na bokserke jest poprostu sliczna popatrzmy chociazby na iwone guzowska w porownaniu z rylik wyglada jak brzydkie kaczatko nie chce nikogo oceniac ale moim zdaniem tak jest i na prawde uwazam ja za 100% seksowna kobiete i szczerze mowiz chcialabym miec taka urode i takie cialo jak ma Aga rylik. pozdroo allkarolka a gdzie ona jest ladna?
a tak w ogole pytanie na marginesie mial ktos z was uszkodzona lekotke boczna i i le nie mogliscie trenowac itd i jak szybko jest mozliwy powrot do treningow po artroskopii??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Turniej MT w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Thai Oil
- Ponad rok temu
-
Andy Hug - biografia
- Ponad rok temu
-
DRETWIEJACE KOLANA
- Ponad rok temu
-
Reserved cup 16/10/2004 FULL Muay thai rules.
- Ponad rok temu
-
czy kiedyś jeszcze będę mógł trenować???
- Ponad rok temu
-
jak wiazac tasmy?
- Ponad rok temu
-
Spokój i opanowanie ...
- Ponad rok temu
-
punktacja w MT
- Ponad rok temu
-
Beatiful Boxer - film o Muay Thai