Kak to jest z tymi kaloriami? :(
Napisano Ponad rok temu
otóż jogurcik kawoy 150g ma 208 Kcal , a np batonik 39 gram ma ich 215. Pączek ma ze 250 (wg wp.pl)
Czyżbym całe życie był w błędzie z tym jogurcikiem na kolacje? czy to tak jakbym se dziabał batona?
Napisano Ponad rok temu
w jogurciku masz bialeczko , troche tluszczu i malo jak nie w ogole weglowodanow (cukrow)... zostaje to przetworzone bardzo szybko
natomiast w takim batoniku masz prawie same cukry (i to ta odmiana co sie odklada w postaci tluszczu - jak juz mowilem expertem nie jestem wiec nie powiem jak sie nazywaja) i kupe tluszczu... tak wiec widac dlaczego jogurcik <> batonik ...
ps. moge sie mylic ale raczej sie nie myle
Napisano Ponad rok temu
Rozumiem ze skoro jezdzisz na rowerku chcesz zgubic troche sadła?
Jesli tak to jogurcik odpada, zawiera co prawda łatwo przysfajalne białko ale tez bardzo duzo tuczącej laktozy (cukru mlecznego), wiec pordukty takie jak mleko, jogurt pownienes wylaczyc ze swojego jadlospisu.
Co do herbaty to najlepiej by bylo jak bys wypil szklanke zielonej przed wysilkiem aerobowym, przyspieszy spalenie tluszczu i doda powera.
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
800 kalori spala ci nie cale 4 batony
800 kalori spala ci jakies 10 jogurtow (jak nie wiecej poniewaz wiekszosc kalori z jogurtu ci sie nie odklada tak jak z batonu tylko tworzy ci miesnie, jest uzywana do innych rzeczy i nie musisz ich spalac)
ja to tak rozumiem na prosto... moze ktos to rozwinie (albo mnie zkrytykuje bo nadal nie jestem do konca pewien)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
ajak to jest z tą zieloną herbatką? pomaga trosecke? może być z cytryną ?
Napisano Ponad rok temu
Tak, pomaga producentom w osiąganiu dobrych wyników finansowych.no i o to mi chodziło 8)
ajak to jest z tą zieloną herbatką? pomaga trosecke? może być z cytryną ?
Czego to ludzie nie wymyślą, żeby się nie ruszać. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak chcesz odniesc lepsze efekty ze spalania to wskakuj na rowerek rano nadczczo i krec min. 20 minut w odpowiednim dla Twojego wieku tempie. Jezeli bedziesz systematyczny i polaczysz to z odpowiednim zywieniem to na efekty nie bedziesz musial dlugo czekac.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem z kolanami ! :(
- Ponad rok temu
-
Problem
- Ponad rok temu
-
Potrzebny lekarz
- Ponad rok temu