Skocz do zawartości

Zdjęcie

Sklepik z artykułami które tak lubimy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

budo_mithrandir
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 880 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Sklepik z artykułami które tak lubimy
Hmmmm jeśłi Cię to pocieszy, to jest szeroka rzesza nożomaniaków co tylko wpadają i nie kupują.... :) W tym ja :oops: Nie przejmuj się tym za bardzo....
A z Memphisem i ja gadałem i wydaje się bardzo ok. Swego czasu o mało od niego czegoś nie kupiłem, zrządzeniem losu po prostu pojawiło się coś innego na horyzoncie....

Pozdr
Mithr
  • 0

budo_blacha
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2143 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

mi kiedyś miał coś ściągać - szybko i konkretnie wszystie informacje dostarczał i bardzo rzeczowy koleś, dla mnie nie było by problemu z nim robić ointeresów - pod tym względem to porządna firma.
Ale jednak przeszła mi ochota na .......... i jednak nie kupiłem.
  • 0

budo_alx
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 68 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja tam za bardzo doświadczony nie jestem
ale wiem jedno :
albo ściągasz z usa sam albo płacisz cło i vat u dealera prawdziwego , albo strasznie ryzykujesz zakupy u stasia,włodka itp.
a poza wszystkim u np. takiego PiteraM masz prawdziwą profesjonalną poradę i poważne traktowanie nawet nieznanego potencjalnego klienta
(mnie odpowiedział na maila gdzieś z trasy z kafei !!!- pierwszy raz się z czymś takim spotkałem !!!- ostatecznie kupiłem mini socoma z 2-ej ręki ale warranty card jest od Niego :D )
  • 0

budo_-wój-
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 788 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Zdaje sie ze kolo jako niejaki Mem_phis sprzedaje noze na allegro i jak widac po komentarzach wydaje sie byc uczciwy [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Potwierdzam - dawno temu chciałem u niego kupić Boa, w końcu nie kupiłem, bo nie znalazł w oferowanej cenie - odesłał mi kasę i spoko.
Z drugiej strony - chyba jedyną "nówka" jaką kupiłem był Green Beret. Reszta jest z drugiej ręki. Większość ( :?: :) ) z nas dba o noże więc nie jest problemem zakup czegoś, od kogoś, kto właśnie ostrzy zęby na coś o "większym zapasie mocy" albo "bardziej taktycznego" :) i sprzedaje starszy nożyk za przyzwoite pieniądze i w przyzwoitym stanie. A jeśli będzie używany - i tak się porysuje...
Pzdr.
-wój-
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025