Wielki problem z bicem
Napisano Ponad rok temu
Kurcze już nie wiem co mam robić z tym bicem.Mam do niego tak zje.ba.ną genetykę ze.....
Przez około 11 msc ćwiczeń urósł mi tylko 3,5-4cm. Traktowałem go rożnymi metodami,małym i dużym ciężarem i gowno to dało.
Teraz probuje bardzo dokładnie i powoli robić faze negatywną uginan. Może to coś da.
Zaobserwowałem u siebie jeszcze to, że po ćwiczeniach jeszcze nigdy nie bolał mnie bicek, nie miałem zakwasów, tylko zawsze bolało mnie łączenie przedramię, ramię.
Help chłopaki poratujecie, już nie wiem co mam robić.
Ps:
Dla porównania efektów daje fotki:
Wg mnie najlepszej partii mojego ciała czyli nóg które można powiedzieć olewam.
PICT0176.JPG 46,39 KB 32 Ilość pobrań
I nieszczęsnego bica na którego nie mam już sił
PICT0181.JPG 30,35 KB 33 Ilość pobrań
Napisano Ponad rok temu
a przyczyna może nie tkwi w treningu tylko w regeneracji danego mięśnia lub wnika to z nie dokładnej diety
spróbuj drop- setów dla mnie to bomba na koniec treningu
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie też rzadko kiedy bolą bicepsy ale wcale to nie oznacza że źle ćwiczyłeś, mięsień nie musi boleć A może chcesz spróbować mojego trening na tą partię A czy dieta jest w 100% okej razem z kalorycznościąZaobserwowałem u siebie jeszcze to, że po ćwiczeniach jeszcze nigdy nie bolał mnie bicek, nie miałem zakwasów, tylko zawsze bolało mnie łączenie przedramię, ramię.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Dziś to chyba nawet 1500kcal nie zjadłem
A tak ogólnie to jestem zawsze 500-1000kcal do tyłu
Od następnego tygodnia pocisnę drop-seta połączonego z superserią
Jeszcze co do diety to nie za bardzo sie mogę zmotywować do robienia posiłków. Jak by mi starsza wszystko robiła to by git było,a samemu to sie nie chce.
O kur.a ale się zapędziłem i o mały włos bym zapomniał
Dawaj Ex ten swój plan. Może skorzystam
Napisano Ponad rok temu
No z dietą to krucho
Dziś to chyba nawet 1500kcal nie zjadłem
A tak ogólnie to jestem zawsze 500-1000kcal do tyłu
Od następnego tygodnia pocisnę drop-seta połączonego z superserią
Jeszcze co do diety to nie za bardzo sie mogę zmotywować do robienia posiłków. Jak by mi starsza wszystko robiła to by git było,a samemu to sie nie chce.
O kur.a ale się zapędziłem i o mały włos bym zapomniał
Dawaj Ex ten swój plan. Może skorzystam
Tez mam podobny problem, biceps rosnie mi wolniej. pompe na bicepsie mam tylko wtedy jak jestem na czyms mocnym i zakwasy dokladnie jak u ciebie na przedramionach. istneja rozne sposoby izolowania miesni ale rezultaty dawaly mi mizerne.
Zatem nic mi sie nie udalo w tym kierunku zrobic, ale zato odkrylem ze moj triceeps jest bardzo podatny na przyrosty i to wlasnie triceps nadrabia objetosc mojego ramienia. Moze u Ciebie tez tak jest-biceps kosztem tricepsa.
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Nie popełniaj mojego błędu
Napisano Ponad rok temu
Co prawda koleś z tego filmu ręce ma duże ale jednak chujowo ćwiczy, uginanie o kolano: pierwsze ćwiczenie i już od samego początku zaczyna z negatywnymi ruchami Mięśni przy pierwszych seriach należy najpierw rozgrzać odpowiednio a nie od samego początku je katować. Nie ciężar się liczy a technika, robi za mało powtórzeń moim zdaniem.Ja też mam taki problem, tego spróbuję
us_strike a Ty się nie dziw że już nie rośniesz jak nie masz dobrej diety, widocznie ogranizm doszedł już do pewniej granicy
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zrób sobie dietę do tego dodaj treningi bicepsa z tricepsem w super seriach i może coś ruszy, jakaś kreatyna też mogła by się przydać.
1500 Kcal to dziwne że on Ci jeszcze nie zmalał
Napisano Ponad rok temu
bez kitu Moje zapotrzebowanie kaloryczne wynosi ponad 4000 kal, wyobrażam sobie jak bym schudł jedząc tylko 1500kal - EX = Patyk Ja z samych węglowodanów mam około 2000kal + do tego tłuszcze i białka.1500 Kcal to dziwne że on Ci jeszcze nie zmalał
Napisano Ponad rok temu
A bica bd ćwiczył tak jak niżej pisałem czyli dropset połączony z superserią.
Od następnego tygodnia ogarnę sobie jakąś dietę i sprobuje ją dłużej utrzymać