Gerlach/Sanitas Nóż 98nz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I czemu akurat tactical knife?? - znaczy sie w tym przypadku co rozumiesz pod tym pojeciem??
A co do glocka to zajrzyj do pierwszego lepszego sklepu netowego i zobaczysz co z glocka mozna wybrac - i co CI najbardziej podpasuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hmm, taki tactical ma mieć w miarę dobrą stal, ma fajnie wyglądać i sprawdzać się w terenie. Sprawdziłem tego Glocka i podoba mi się, i pewnie go kupię. Wielkie dzięki, że przestrzegliście mnie przed kupnem badziewia. Pozdro.
I to jest wlasnie duzy problem - "ma fajnie wygladac"
Poczatkowo to jest kryterium ktore glownie decyduje o wyborze noza - z tym ze jesli tan noz ma sie sprawdzic w terenie (ktorym jak domniemam ma byc las i wyprawy survivalowo-biwakowe) to obawiam sie ze mozesz sie przejechac na glocku.
Bo to IMHO malo uzytkowy ksztalt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak nozyk jest brzydki jak tygodniowy trup, ale swietny w pracy (zombie ? ) to wybiore wygladajacy ladnie ale sredni w pracy (tylko oczywiscie wszystko zalezy co przyjmiemy za brzydki/ladny, dobry/sredni w pracy, bo oczywiscie sa pewne granice i subiektywne wrazenia)
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio zaczął mi chodzić po głowie Ka-bar Recurve tylko ta cena :? (jestem spłukany w chwili obecnej).
Napisano Ponad rok temu
Jest jeszcze Cold Steel Bushman (kosztuje podobnie). W nim raczej niczego się nie zepsuje (poza "ostrością") :-) .
ale bushman przy tacticalu to nawet nie stal, wiec nie sadze ze kolega Waldi sie nim zainteresuje.
Ja na jego miejscu raczej pomyslalbym o jakims Pilot survival knife camillusa czy ontario survival knife, jakims kabarze albo smith&wesson
Napisano Ponad rok temu
Ale glosuje na tak.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dobry neck do Samoobrony(RP)
- Ponad rok temu
-
TriAngle dla ubogich...
- Ponad rok temu
-
Ka-Bar D2 Dozier Folder
- Ponad rok temu
-
Amphibian - stale
- Ponad rok temu
-
nóż ll-80
- Ponad rok temu
-
PiS che zakazać noszenia noży
- Ponad rok temu
-
Dopiero qpa... - cd.
- Ponad rok temu
-
Noże - kobiece czy męskie?
- Ponad rok temu
-
Co oznacza dla was termin ''taktyczny''???
- Ponad rok temu
-
PIKA / mini-PIKA
- Ponad rok temu