O, widze że DARK mnie wyprzedził...
no wcisnalem sie
Napisano Ponad rok temu
O, widze że DARK mnie wyprzedził...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee tam..adaś..necka nosisz na wierzchu np. na ramieniu od plecaka albo na pasie poziomo z przodu lub z tyłu..wyciagniecie to sekunda....a cięcia?? boshe...a twarz?? a dłonie ?? a szyja ?? w samoobronie człowiek nie wybiera...poza tym jak dobrze pchniesz to i przez sweter zaboli....Zgrywus:
Bodajże w temacie o kerambitach była dyskusja ostra na temat zastosowania małych ostrzy specjalnie do samoobrony w rzeczywistości. Poczytaj.
A potem przemyśl jedną sprawę: idzie zima, ludzie będą chodzić w swetrze, polarze i kurce założonych jedno na drugie - może się okazać że tych warstw będzie więcej, niż wyniesie długość ostrza Twojego necka. Na dodatek... gdzie go będziesz nosił?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ty wolał byś kogoś zranić bądź zabić czy sam zostać zraniony bądź zabity?? Dla mnie nóż to przede wszystkim narzędzie ( tak samo jak młotek czy dłuto) ale w sytuacji zagrożenia życia do obrony użył bym wszystkiego co miał bym pod ręką nie istotne czy to był by młotek dłuto czy demonizowany ostatnio nóżjesteście w stanie wyjąć nóż i kroić ludzi ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zgodze sie z Adamem .... neck sluzy do "samoobrony" a nie do walki nozem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz racje .. ja jednak zakladam typowa sytuacje uliczna ... War nie biore pod uwage Ciebie czy mnie bo wygladamy w miare powaznie i nas raczej nie zaczepiaja ... ale mlody czlowiek 20 - 22 lata nie za duzej postury .. podchodzi do niego 2 tez nie za duzej postury kmiotow i mowia dawaj kase ... badz zgwalciles moja siostre i teraz Ci dowalimy ... jeden szybki ruch neckiem i mozna spiepszac ... bo napastnicy zaczzna zastanawiac sie co im pocielo ubranie ... jezli chodzi o wielu napastnikow w dodatku otaczajaych nas zawsze bede preferowal Kukri Machete .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu