biceps-problem....
Napisano Ponad rok temu
ćwicze klate+bic+tric w czwartek
nogi +przedramiona w sobote
plecy+barki w niedziele.
i brzuszek ABS II
Czy moge np. we wtorek sam biceps ćwiczyć(i np. do tego ewentualnie tric) a w czwartek tylko klate(bądz ewentualnie klate + tric), bo przez 2 miechy nie będe mieć możliwości ćwiczenia bic. w czwartek gdyż korzystam z dwóch siłowni....
Mozna tak, czy to sie mija z celem? Cwicze od czerwca regularnie.
Pozdrawiam Szymon
Napisano Ponad rok temu
czy nie lepiej by było np. gdybym sobie robił
w pon. -biceps+triceps
w srode -nogi
czwartek klata+przedramiona
sobota - plecy +barki
wtedy treningi są bardziej rozłożone i jest tak jakby 'mniejsze jednorazowe zapotrzebowanie na białko' -- nie wiem czy mnie rozumiecie:D:D
hehe
bo po prostu mam możliwość codzenia 6 razy w tygodniu na siłownie, gdyż w tygodniu mam 3 razy okienka po 1 godz. a weekendy mam wolne;]
zmienic plan czy zostawic taki jak był?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myśle że nie byłoby lepiej bo dużych parti (klaka, plecy) nie powinno się łaczyć z małymi (biceps, triceps) tak słyszałem i u mnie na siłowni mało kto tak robi
Bzdura okrutna ...
Napisano Ponad rok temu
pon. klatka triceps
sr. plecy biceps
pt. nogi barki
po treningu plecow biceps jest juz lekko zmeczony i nie musisz juz go tak katowac, 9 serii to max na tą grupe. zapodaj twoj dotychczasowy plan.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to bylo do warhead'ajesli to Ty jestes na zdjeciu to sorka ale moi kolesie z siłki wygladaja badziej przekonywująco wiec sklaniam sie bardziej ku ich racjom Chyba ze uzasadnisz dlaczego to bzura
ja mam podobny plan do tego jaki tora przedstawił tyle ze klatke robie z bicepsem a barki z tricepsem a na koniec tygodnia plecy i nogi
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego bzdura ... polecam przeczytanie pare ksiazek na ten temat ...
Dlatego ze podczas cwiczenia klatki piersiowej triceps pracuje takze .... jezli nie cwiczysz 5 - 6 razy w tyg powinno sie laczyc te dwie partie mesniowe dla ich lepszego rozwoju. Czas regenreacji malych parti miesnowych trwa 2 - 4 dni ... duzych kolo 5 - 6 ... dlatego po zrobieniu klatki ... duzymi ciezarami triceps tez musi odpoczywac ... a skoro musi odpoczywac warto go "dorznac" na sam koniec robienia klatki ... robiac oddzielnie male partie miesniowe i duze partie miesniowe narazamy na przeciazenie malych parti miesniowych ... inaczej mowiac do przetrenowania (- Wiedza znana z autopsji)
To w wypadku sily ... jak robisz rzezbe to mozesz codziennie pracowac i robic wszytko ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczę bicepsy dwa razy w tygodniu, razem z mięśniami grzbietu i zawsze w drugiej kolejności. To jest znacznie mniejsza grupa mięśniowa i wymaga o wiele mniej... (dalej w linku)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
mam 18 lat,waga 70kg, 173-174cm wzrostu i zalezy mi na masie;] bo za te 3 lata, to trzeba miec w czym rzezbic:D:D hehe
Napisano Ponad rok temu
1: klatka: 3 cwiczenia nie wiecej jak 18 serii, triceps 3 cwiczenia nie wiecej jak 18 serii (calosc miesnia)
2. "najszerszy" (plecy) 3 cwiczenia nie wiecej jak 18 serii, biceps 2 cwiczenia nie wiecej jak 12 serii
3. Kaptury, przedramiona i barki
optymalne chodzenie na silke to 4 razy w tyg co 2 dni na mase i sile.
Obciazenia tak sobie ustawiaj by oprocz rozgrzewkowej miec taka sekwencje: 10 - 8 - 6 - 4 - 2 i calosc ile dala fabryka Brzuch i nogi rob w domu ... szkoda czasu na cos co mozesz zalatwic cwiczeniami domowymi.
WAZNE: Przerwy miedzy seriami 2 minuty a cwiczeniami 4 minuty
POzdrawiam
staraj sie co 2 dni cwiczyc i jedna partie miesnowa raz w tyg. PO 2 miesiacach musisz zrobic przerwe zeby organizmu nie przeciazac i wejsc na trening aerobowy ... mniejsze obciazenia i wiecej powtorzn ... odpoczynki 1 minuta i 2 minuty pomiedzy cwiczeniami.
Ja z 60 kg w ciagu 2 miesiecy skoczylem na 100 na klatce. Tylko musisz uczciwie pracowac i pilnowac czasu Krew pot i lzy
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
3
Ja z 60 kg w ciagu 2 miesiecy skoczylem na 100 na klatce. Tylko musisz uczciwie pracowac i pilnowac czasu Krew pot i lzy
POzdrawiam
Cos nie rozumim: zrobiłeś 40 kg w 2 miechy?? I co do tego ma klatka??
A mi się udało w ciągu 3 m-cy zrobic 5 kilo wiec teraz mam cale 65
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
a takie pytanie : co sądzicie o treningu HST? próbował ktoś?
Napisano Ponad rok temu
fatalny trening, dobry jedynie dla początkujących.dzięki Warhead:)
a takie pytanie : co sądzicie o treningu HST? próbował ktoś?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
tai chi i nie tylko w Czestochowie?
- Ponad rok temu
-
Środki antykoncepcyjne - szkodzą zdrowiu czy nie?
- Ponad rok temu
-
co i jak??
- Ponad rok temu
-
co na siłowni
- Ponad rok temu
-
Lekarz sportwy w Katowicach
- Ponad rok temu
-
torebka stawowa