Ja tam nic o MD nie mowie

Maja fajna podroz po warsztacie na WWW a to mnie si ebardzo podoba
   Tylko coto ma do nozy   8O   ? Kto wie

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Według mnie to całe szydzenie z Mad Dogów stało się co najmniej nudne... :roll:
Napisano Ponad rok temu
 ) uważa, że ATAK jest najlepszym nożem jaki posiadał (chyba się nie mylę prawda?) i nie zniszczył go przez te 12 lat użytkowania , to to już coś znaczy... Chyba tylko kilka osób na forum miało okazję porównać Mad Doga w codziennym użytkowaniu z innymi hi-endowymi nożami. Dlatego jego zdanie jest dla mnie bardzo ważne. Rozmowy z Roberto zmieniły mój obojętny stosunek na temat noży Kevina... dlatego najprawdopodobniej moim następnym zakupem będzie jakiś Mad Dog... nie wiem jaki i nie wiem ile miesięcy będe gromadził fundusze, ale wiem, że kiedyś MD będzie mój i wtedy osobiście się przekonam czy te noże są do kitu... Bo opinie osób które nie używały danego modelu jakoś do mnie nie przemawiają ( i nie mówie tu o nieszczęsnym PYGMY ATAKu ale o tych potężniejszych Dogach z grubszą klingą jak ATAK).
  ) uważa, że ATAK jest najlepszym nożem jaki posiadał (chyba się nie mylę prawda?) i nie zniszczył go przez te 12 lat użytkowania , to to już coś znaczy... Chyba tylko kilka osób na forum miało okazję porównać Mad Doga w codziennym użytkowaniu z innymi hi-endowymi nożami. Dlatego jego zdanie jest dla mnie bardzo ważne. Rozmowy z Roberto zmieniły mój obojętny stosunek na temat noży Kevina... dlatego najprawdopodobniej moim następnym zakupem będzie jakiś Mad Dog... nie wiem jaki i nie wiem ile miesięcy będe gromadził fundusze, ale wiem, że kiedyś MD będzie mój i wtedy osobiście się przekonam czy te noże są do kitu... Bo opinie osób które nie używały danego modelu jakoś do mnie nie przemawiają ( i nie mówie tu o nieszczęsnym PYGMY ATAKu ale o tych potężniejszych Dogach z grubszą klingą jak ATAK). )
  )Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych