Nowy...
Napisano Ponad rok temu
Ja tam nic o MD nie mowie Maja fajna podroz po warsztacie na WWW a to mnie si ebardzo podoba Tylko coto ma do nozy 8O ? Kto wie
Napisano Ponad rok temu
i tak trzymać ale co niektórzy to sie by obrazili za takie "bluźnierstwa"
a tak na marginesie - Mad Dog jako prezent ?? kurwa dlaczego ja nie mam takich znajomych, ja to folderka master cutlery dostałem od kobity, no ale biedaczka pojęcia nie ma o nożach.....
ech - poznaj mnie ze znajomymi swoimi co dają takie prezenty
Napisano Ponad rok temu
hmmm jestem pletwonurikem 3 stopnia - 20 metrow to jak nannurkowanie swobodne w abc w baltyku to 3 razy za gleboko
pozatym wyobrazam sobie nurkowanie w abc w baltyku - ino krotko i nie tej poze roku
ale w piance z butlom - masz dokladny namiar na to miejsce ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli miales to jak najbardziej masz prawo od swojego zdania , jezeli nie to tak jak bys napisal Kamasutre II , sex znajac tylko z kolorowych gazetek i opowieci kolegow.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Według mnie to całe szydzenie z Mad Dogów stało się co najmniej nudne... :roll:
A czy ja wiem...?
W sumie to MD sie topia, jak sie uwiesic na czubku noza i podyndac to sie lamia, pozatym Kevin na glupie wasy, noze maja nieprzyzwoity zapas mocy, kosztuja wiecej niz CRKT... Cos w tym jest...
Napisano Ponad rok temu
To oczywiście tylko moje zdanie i naprawdę nie mam zamiaru zaczynać kolejnych awantur (takie małe zapewnienie na wszelki wypadek )
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Kazdy ma swoje upodobania i przedewszytkim nimi sie kieruje. Ja ostatnio zraziłem sie do automatów gdy byłem swiadkiem jak nóż który kiedyś często nosiłem Puma omało nie uciął palców mojemu znajomemu.
Nie miałem za dużo mozliwości sprawdzenia dobrych nozy. Własciwie to tylko MD, Mountainer i ostatnio zakupiony na zlecenie dla kolegi Strider Ebls. Mountainer mi nie podchodzi ale strider to czysta poezja. Bede musiał pokombinować i zrobić podmianę. Ale MD i tak kupie.
Tutaj przychylam sie do wczesniejszych opinii że trudno krytykować noz bez jego przetestowania. Ale co do jednego to sie zgadzam. Jego cena i czas oczekiwania to jakiś horor
Napisano Ponad rok temu
Kazdy ma swoje upodobania i przedewszytkim nimi sie kieruje. Ja ostatnio zraziłem sie do automatów gdy byłem swiadkiem jak nóż który kiedyś często nosiłem Puma omało nie uciął palców mojemu znajomemu.
Nie miałem za dużo mozliwości sprawdzania dobrych jakościowo nozy. Ostatnio to tylko MD, Mountainer i ostatnio zakupiony na zlecenie dla kolegi Strider Ebls. Mountainer mi nie podchodzi ale strider to czysta poezja. Bede musiał pokombinować i zrobić podmianę. Ale MD i tak kupie.
Tutaj przychylam sie do wczesniejszych opinii że trudno krytykować noz bez jego przetestowania. Ale co do jednego to sie zgadzam. Jego cena i czas oczekiwania to jakiś horor.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po czym poznac juz to ostatnie stadium ?
Stajesz sie obsesyjnym paranoikiem , szukasz wytlumaczenia dla swojego zajoba, umieszczasz noze w roznych miejscach ( tak na wszelki wypadek ) , pod poduszka , w kazdym pokoju , samochodzi , w biurku itd.
Tlumaczysz sie zagrozeniem cywilicacyjnym i trudna mlodzieza , nosisz w przy sobie 3-4 sztuki nawet to kompieli.
Wszystkie dodatkowe pieniadze przeznaczas na nowe nabytki , ignoruja uwagi zony o potrzebie kupna nowych butow czy wakacjach w miejscu oddalonym od domu wiecej niz 800 km.
ITd ,itd ,itd..............
Napisano Ponad rok temu
Akurat ja mam to szczescie, ze moja luba tez jest rypnieta na punkcie nozy tak jak i ja wiec mamy tutaj powszechne zrozumienie ale sam siebie sie boje czasami... Rozgladam sie po pokoju od czasu do czasu i mysle, co by tu jeszcz esprzedac, zeby na noze miec...
No bo mam AMphibiana, ale "potrzebuje" jeszcze W RAZIE CZEGO mocny fixed EDC a moze w razie wojny lub zamachu wiekszy fixed z zapasem mocy i chociaz iwem, ze w skrajnej sytuacji na ulicy Polkowski by mi wystarczyl tak diabelek jakis mowi, ze Makora mialaby mozniejszy efekt psychologiczny itd itd...
Z tym, ze ja noze mam wsio w jednym miejsciu i niczym nastoletni adziewoja przed szafa z ubraniami przed wyjsciem debatuje nad tym co dzisiaj by mi sie przydalo najbardziej....
A wiecie, do garniaka to jednak Mnandi najbardziej pasuje...
A na ulice to chcialbym Rekata Sifu, oj jakbym chcial, ale nigdzie znalezc ni emoge...
A do pracy to clawa chce co jest pieknym pretekstem do posiadania Emersona...
I gdzies tam bezsilnie sie dobija logika czynow w otchlaniach umyslu ale jest skutecznie tlumiona tzw. magia stali
Napisano Ponad rok temu
Niedawno tak mialem z wyciszaniem kompa, nikt juz go nie slyszy a dla mnie nadal halasuje
To co jest na koncu? Nirwana?
Napisano Ponad rok temu
kurde ja dzisiaj byłe w warszawie no i zaszedłem do świata noży - myśle bezpiecznie bo nei mam kasy ......
dupa
Jarek mi opuścił z ceny kerambitu to nie mogłem byc niegrzeczny, musiałem kupić, nie miałem kasy więc klientce powiedziałem żeby mi zapłaciła z góry przed zabiegiem jeszcze a reszte pożyczyłem od Shafta który stał obok
kurwa potem poejchać do znajomej musiałem bo nawet na podróż powrotną do domu już nie maiłem kasy, kurwa nie można tam wchodzić z tą chorobą.
Jezu dla nas nie ma ratunku........
Napisano Ponad rok temu
bez kasy kupic nozyk to juz jest sztuka, czysta magia panie
a shaft to chyba juz zamieszkal na dobre w SN :wink:
jak ja lapie zajawke na jakis nozyk to odczekuje regulaminowe 2 tygodnie i czekam az mi przejdzie... na inny nozyk
dzieki temu garderoby wyprzedawac nie musze :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. często budze się rano, a w ręku mam nóż, którym klikałem przed snem (trudno to potem kobiecie wytłumaczyć :wink: ), siedząc przed kompem zawsze jakiś nóż mam w promieniu 40cm, a jak teraz zostawiłem M21 w Poznaniu to musze klikać socomem... nożoholizm to paskudna choroba
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo juz cos o tych socomach model 2004? Bo dotychczas tylko rysunki techniczne widzialem... A chce socoma
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CS Trail Guide - co jest wart?
- Ponad rok temu
-
Jak to sie robi w naszej wsi, czyli Diamond Sharpmaker ...
- Ponad rok temu
-
Sog Pentagon Elite PE-14
- Ponad rok temu
-
Budżetowy balisong
- Ponad rok temu
-
gdzie w Warszawie dotknąć Shrapnela???
- Ponad rok temu
-
Nowe Spyderco