Nowy...
Napisano Ponad rok temu
Od jakiegoś czasu poczułem sie zarazony nozomanią. W sumie to chory bylem od dziecka ale dopiero teraz ( pol roku) nasiliła sie choroba.
Efekt choroby to (stan aktualny):
Sebenza clasic
CR Mountainer
S&W bear claw
Fallkinen G1
Nie licze wielu nozy Muela, Gerlach czy Mad Dog które sie złamały, zgubiły lub utopiły. Jedynie tego ostatniego mi żal (Mad dog) który się spoczywa na dnie bałtyku.
I pytanie które mi sie nasuneło wtrakcie przegladania powyzszego forum. Czy moja choroba to stadium średiozaawansowana czy dopiero przedemną najgorsze? Czyli czy jest jakaś ilość ostrzy przy której następuje zaspokojenie, czy zawsze będę miał chęć na jakiś nowy nozyk?
Pozdrawiam
REJS
Napisano Ponad rok temu
Choroba jest nieuleczalna, można tylko łagodzić objawy głodu.
A że stosujesz mocne leki (mad dog , crk) i nie ma poprawy, to Ci nie wróżę najlepiej.
Napisano Ponad rok temu
A MD utopic w baltyku...? Mozesz podac dokladnie w ktorym miejscu go utopiles?
Napisano Ponad rok temu
Cynik, jak zalatwisz od Rejsa dokladne polozenie tego MadDoga w Baltyku to ja zalatwie sprzet i sie tam po niego wybierzemy
Napisano Ponad rok temu
Zeglarzem nie jestem niestety. jakos nigdy nie bylo czasu samemu popróbowac. Bardziej mnie zawsze interesowało to co jest pod woda. Choć mam nadzieje że jeszcze bede mogł sie kiedyś w przysżłości nazywać zeglarzem. Jedno z tych marzeń które wciaz czekają na realizacje...
Napisano Ponad rok temu
Nic nie jest w stanie jej powstrzymac...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podzielimy sie tym maddogiem na trzech?
To co, wolisz zawody kto pierwszy znajdzie ten lepszy?? :wink:
I moze jeszcze wszystkie chwyty dozwolone??
Ja tam juz gotow bylem sie dzielic, ale widze zes sie wasc bojowo nastawil :wink:
REJS, jaki to byl model MD
PS. Swoja droga wdiac ze warto czasem gdzies zanurkowac bo moza ciekawe rzeczy znalezc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
obiecuje, ze bedziecie mogli go raz na rok poglaskac
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe tylko czy daloby sie go jeszcze z rdzy wyczyscic i ile z niego zostalo
Napisano Ponad rok temu
Powiedz mi - czy posiadanie sprzetu z absolutnie wysokiej polki ktory w dodatku swietnie sie sprawdza uzytkowo - nie spowodowalo u ciebie obnizenia manii? Zobacz - wydaje mi sie ze lekarstwem jest miec choc jeden znakomity noz w danej kategorii.
zdrowy(?) Dark
Napisano Ponad rok temu
Dopiero niedawo zaczałem rozróżniać stale i rozpoznawać marki dobrych noży.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chlopcy z pewnego forum zaraz powiedza ze MD sa kiepskie skoro sie topia najlepiej ajk AdamD ci to wytlumaczy
Napisano Ponad rok temu
Hehe... topić to im się jeszcze jako tako wolno, ale gorzej ponoć znoszą szatkowanie kapusty. Lipa trochę jest, jak nóż którego naostrzenie to mordęga "zużywa się" na główce kapusty 8)
A poważniej, to rzeczywiście uważam że Mad Dog to jest już ta półka, gdzie stosunek cena/jakość osiąga absurdalne wartości.
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CS Trail Guide - co jest wart?
- Ponad rok temu
-
Jak to sie robi w naszej wsi, czyli Diamond Sharpmaker ...
- Ponad rok temu
-
Sog Pentagon Elite PE-14
- Ponad rok temu
-
Budżetowy balisong
- Ponad rok temu
-
gdzie w Warszawie dotknąć Shrapnela???
- Ponad rok temu
-
Nowe Spyderco