Nowy...
Napisano Ponad rok temu
co oczywiscie nie oznacza ze po wejsciu do mojego pokojo-magazynu jednym rzutem oka mozna zliczyc z 10 nozy nie liczac innej broni.
w zasadzie wszystkie majstrowane przeze mnie.
ale noz przy lozku zawsze lezy, taki fajny kuty fixed...
raz mialem nawet taka glupia przygode
budze sie w nocy, slysze krzyki jakies, nie wiedzialem kiedy a juz mialem noz w dloni i wylazilem z mojego pokoju, czaje sie i nasluchuje co to za krzyki mnie obudzily i.........
...... ku mojemu zdumieniu stwierdzilem ze moi starzy sie pierdola
Napisano Ponad rok temu
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Napisano Ponad rok temu
raz mialem nawet taka glupia przygode
budze sie w nocy, slysze krzyki jakies, nie wiedzialem kiedy a juz mialem noz w dloni i wylazilem z mojego pokoju, czaje sie i nasluchuje co to za krzyki mnie obudzily i.........
8O
A tak na powaznie panowie, wpadlismy we wlasne hobby, jako akt silnej woli pochowalem noze do polki, zadnego klikania az do jutra :wink:
Napisano Ponad rok temu
sorry Vince - to nie to że w Ciebie nie wierze .......
ale bądźmy realistami .........
serio ???? 8O 8Osiedząc przed kompem zawsze jakiś nóż mam w promieniu 40cm,
tak daleko ??
Napisano Ponad rok temu
Amphibiana znaczy
Napisano Ponad rok temu
to jedna z niewielu rzeczy kiedy odkładam nóż, za to czytając prawie zawsze :wink:
Napisano Ponad rok temu
przy wyrku lezy pilka reczna fiskarsa (po rozlozeniu ma niezly zasieg ) a na biurku mala muela ibex
gdzie nie spoczne cos ostrego bardzo mi sie to podoba
jednakowoz musz sie dozbroic, bo od czasu do czasu ogladam telewizornie u starszych, a tam malo taktycznie jest :wink:
Napisano Ponad rok temu
A, a te dwa noże to Endura i Jester... ale to się ma szansę zmienić
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Nie wytrzymasz............................
sorry Vince - to nie to że w Ciebie nie wierze .......
Nie przewidziales, ze jestem leniem i nie chce mi sie tylka do szafki ruszyc
A wiecie, ze ja czesto pisze posty trzymajac go w lapie?
Amphibiana znaczy
Cynik Ty to w ogole masz automat, to musi byc dopiero frustrujace non stop klikac
Napisano Ponad rok temu
Adam, a ja nosze ze soba tylko jeden (ale moze sie to zmieni jak sobie kukri kupie i szelki zrobie :wink: )
zwyczajnie milo jest miec swoje zabawki blisko siebie i moc popatrzec na nie w kazdym momencie 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim głównym problemem jest żeby mi sie kobieta dowiedziałą ile wydaję na zabawki bo bedzie gderanie...
Napisano Ponad rok temu
(biedny Piter tez chyba przez cos takiego przechodzil...)
wspolczuje chlopaki :roll:
Napisano Ponad rok temu
A ja takiego problemu nie mam, chwalilem sie juz?
hola hola, nie jestes sam, bo moja pani tez sie przywyczaila. Mimo ze czasem cos tam nabąknie ze za jakis tam noz byloby to i to, to jednak rozumie moje hobby i nie czepia sie tego
Napisano Ponad rok temu
AdamD możesz wrzucić fotki TAKTYCZNEGO Jestera bo mi się strasznie to "bydle" podoba (no Ladybug też) :wink: Ja na co dzień chodzę z TAKTYCZNYM Dragonfly'em w kieszeni
REJS jak moja kobita się przypadkiem dowiedziała, że jedna z moich pierwszych zabawek kosztowala więcej niż 500 pln to mi do dzisiaj wszystkie opuszczone przez nas imprezy wypomina dobrze, że nie zna całej prawdy... No i od tamtej pory każdy nowy zakup jest "starym nożem" którego jeszcze nie widziała :wink:
PiterM kiedy będą OBIECANE fotki fragmentu Twojego zbioru ???? Tak dla pokrzepienia serc i może od razu konkurs kto najwięcej na tej panoramie rozpozna :wink:
Seiken jako jeden z pierwszych "chorych" na tym forum też byś się mógł pochwalić podobno jedna fotka jest lepsza niż 1000 słów :wink:
Napisano Ponad rok temu
REJS jak moja kobita się przypadkiem dowiedziała, że jedna z moich pierwszych zabawek kosztowala więcej niż 500 pln to mi do dzisiaj wszystkie opuszczone przez nas imprezy wypomina dobrze, że nie zna całej prawdy... No i od tamtej pory każdy nowy zakup jest "starym nożem" którego jeszcze nie widziała :wink:
Kupuję ten pomysł. DO tej pory siedziałem cicho ale zawsze były niewygodne pytania. Przynajmniej z tym bede miał spokój :-).
Napisano Ponad rok temu
Heh... skad ja to znam - mam same "stare" noze i wlasnie chce kupic nastepny "stary" nozNo i od tamtej pory każdy nowy zakup jest "starym nożem" którego jeszcze nie widziała :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CS Trail Guide - co jest wart?
- Ponad rok temu
-
Jak to sie robi w naszej wsi, czyli Diamond Sharpmaker ...
- Ponad rok temu
-
Sog Pentagon Elite PE-14
- Ponad rok temu
-
Budżetowy balisong
- Ponad rok temu
-
gdzie w Warszawie dotknąć Shrapnela???
- Ponad rok temu
-
Nowe Spyderco