pokazy WingTsun - zaproszenie
Napisano Ponad rok temu
plan wstępny:
22 X - Kraków
23 X - Warszawa
24 X - Gdańsk
serdecznie zapraszam
Napisano Ponad rok temu
Te wysokie stopnie mistrzowskie beda same sie prezentowaly czy ubierzeciecie je w jakies ludzkie postacie?) i kilku innych wysokich stopni mistrzowskich
:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą to takie Madayowe łoże - jak lubisz takie rozrywki 8O
Jak będziesz na pokazie spytaj się jak się bronią przez prostym boxerskim - będzie ubaw.
Zdrówko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale w sumie to nie wiem, czy węgrowi będzie się chciało przyjeżdżać do Polszy.
Sifu Norbert Maday przyjeżdża co miesiąc na seminaria mistrzowskie, więc na pewno będzie mu "się chciało". Zapraszamy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do liczebności - jak na razie raz byłem na takim treningu, w lipcu - było około 40-50 osób, z czego jakieś 10 to uczniowie na róznym poziomie a reszta to ludzie ze stopniem mistrzowskim. Nie wiem, czy to są reprezentatywne liczby - może w wakacje jest mniej ludzi niż zwykle (a może więcej bo mają czas wolny?).
Fajnie było, ale zobaczyłem że jeszcze muszę sobie chi-sao poćwiczyć zanim zacznę te bardziej złożone techniki, bo na razie za bardzo sztywno i siłowo próbuję większość rzeczy robić...
Napisano Ponad rok temu
hmm, dziwne, dziwne, mozesz mi wymienic choc z 20 mistrzow ltwt w Polsce? :roll: a co i tam, choc z 15 dla zachownia prywatnosci niech choc beda inicjaly i miastaCo do liczebności - jak na razie raz byłem na takim treningu, w lipcu - było około 40-50 osób, z czego jakieś 10 to uczniowie na róznym poziomie a reszta to ludzie ze stopniem mistrzowskim.
prosba do moderatorow - moze powrocimy z tak ciekawym tematem do naszego dziualu kg/ws? :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczyłem w grupie uczniów (w białych koszulkach) i było nas około 10 osób, w grupie mistrzowskiej (w czarnych koszulkach) było 30 - 40 osób (też na oko, nie liczyłem).
Poza tym - nie mam zamiaru nic Ci udowadniać, po prostu Tsailifo zadał pytanie, więc odpowiedziałem zgodnie z tym, co sam widziałem. Jeżeli coś Ci się nie zgadza, sugeruję żebyś osobiście przeszedł się na trening mistrzowski i sprawdził.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale na pewno mam racje - policz liczbe szkol na waszych stronach
na treningu, o ktorym piszesz bylem w lipcu 2003 (to sie nazywalo jeszcze jakos inaczej) i nie poznalem wowczas prawie nieczego nowego, a finansowo bolalo jak malo co :?
cwicz dalej - bedziesz jakistam...
a nie to chodzilo o picie mleka
Napisano Ponad rok temu
Inna sprawa, że jak chce to zadziwiająco dobrze mówi po polskiemu...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kalarippayat i kung-fu
- Ponad rok temu
-
Yiquan, a filozofia wschodu
- Ponad rok temu
-
PAK HONK KUNG-FU w Wawie
- Ponad rok temu