wlasnie, ciekawe...
Napisano Ponad rok temu
Niedawno zmarl Way Yan, pozostawil po sobie kilka modeli drewnianych manekinow. Ciekawe czy jest gdzies manekin, na ktorym cwiczyl Yip Man lub inni mistrzowie kungfu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja slyszalem bodajze o "100 letnim krzesle na ktorym siadywal leung bik", ktory to gadzet glowa pewnej europejskiej organizacji KF przywiozla z fatshan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem mieli zabytkowego drewnianego manekina zaprezentowac na jakis zawodach czy pokazie ale jak go przywiezli na ta uroczystosc to ktos go niechcacy ...upuscil....hmm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nie jest to czasem, manekin ktory im podarowalem?ale, ale... gdzies slyszalem , ze w Choy lee fut w Krakowie maja zabytkowego drewnianego manekina
Napisano Ponad rok temu
a nie jest to czasem, manekin ktory im podarowalem?ale, ale... gdzies slyszalem , ze w Choy lee fut w Krakowie maja zabytkowego drewnianego manekina
LOL, a podarowales jakis?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hi hi, że też nigdy się nad tym nie zastanawiałem ale poważnie mówiąc to jak są jeszcze do użytku :-) to zapewne przechodzą w ręce spadkobiercówco sie dzieje z manekinami i przyrzadami treningowymi mistrzow po ich smierci
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak układać pięść do uderzenia?
- Ponad rok temu
-
www.kungfu.krakow.pl sifu Szuszkiewicz prosze o opinie byle
- Ponad rok temu
-
Wun Hop Kuen do
- Ponad rok temu