Judo po 30-tce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Inna rzecz, że 100 bugsów wpisowego - to dużo, a przy tysiącu uczestników daje całkiem pokaźną sumę. Nie żebym był przeciwnikiem komercji - przeciwnie, uważam, że wolny rynek daje najlepsze rozwiązania, ale tu już chyba ktoś niezłą kaskę chce sobie przytulić...
Pozdrawiam,
M.
Napisano Ponad rok temu
Inna rzecz, że 100 bugsów wpisowego - to dużo, a przy tysiącu uczestników daje całkiem pokaźną sumę.
dokladnie 100 000 $ Czy to tak duzo na organizacje duzych zawodow ?
Idea za to naprawde fajna. Przeciez miare popularnosci sportu jest to jak duzo osob go uprawia, i to osob w kazdym wieku :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak dla kogo, dla adiunkta na uczelni bo ja wiem, w centralnej Polsce, zapewne dosc duzo (do tego jeszcze dojazd :-? ), dla slusarza, czy elektryka (ze juz np. o majacym zlecenia adwokacie nie wspomne) w Bawarii za dzien dobrej zabawy niekoniecznie.Inna rzecz, że 100 bugsów wpisowego - to dużo,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja sie postaralem troche to spojrzenie rozszerzyc, jako, ze zawody byly w WiedniuNo fakt - przyznam, Rybaku, że patrzyłem na to bardziej przez polskie realia...
Napisano Ponad rok temu
A ja sie postaralem troche to spojrzenie rozszerzyc, jako, ze zawody byly w WiedniuNo fakt - przyznam, Rybaku, że patrzyłem na to bardziej przez polskie realia...
Mogą Austriacy, możemy i my ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Judo w Trojmiescie
- Ponad rok temu
-
Techniki dla krępego gościa
- Ponad rok temu
-
Pełno płucni...