![Dołączona grafika](http://www.outdoor-knives.com/Pix/4605413.jpg)
pozwolą nosić :?
Napisano Ponad rok temu
... o broni czarnoprochowej stanowiącej repliki broni sprzed 1850r. też bez zezwoleń ...
Napisano Ponad rok temu
Zle ich oceniasz - sobie rzadko daja krzywde zrobic, wiec az tacy beznadziejni chyba nie sa...Jakoś tak jest, że do polityki (i tworzenia ustaw) biorą się największe :dupa: :dupa: ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kogo to obchodzi, trzeba sie bylo jakas uczciwa dzialalnoscia zajac, a nie handlem narzedziami dla kryminalistow...Ja to jestem ciekaw co się dzieje w takich okolicznościach z takim np. Światem Noży. Jednego dnia biznes kręci się jak złoto, potem kładziesz się spać, a potem wstajesz i jesteś bezrobotny, z kilogramami złomu którego nie ma komu sprzedać.
Napisano Ponad rok temu
szczerze zycze tego sobiebuhahha jakie szczere zyczenia
nie nie nie. folderek musi miec pod 4", zadna mala sebia:P(...)Wtedy do roboty Sebenza (mała?) a Green Beret tylko do lasu... czyli tak jak powinno być, nie
(...)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak sie tak patrzy tu i tam, to czasem nie widac wielkich roznic.myslalem o partii politycznej :-)
jest jeden problem - "polityka to w krysztale pomyje". chyba predzej zostalbym bandyta niz politykiem :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale jak nie chcesz isc do polityki, to ona przyjdzie do Ciebie.
Juz ruszyla z Howej Huty.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety z bronią czarnoporochową jest tylko trochę fajnie: można faktycznie kupić wszystko (łącznie z kapiszonami), ale prochu (albo pyrodexu) już nie! Tylko dla klubów strzeleckich, na zezwolenie, etc.
Napisano Ponad rok temu
Ale jak nie chcesz isc do polityki, to ona przyjdzie do Ciebie.
Juz ruszyla z Howej Huty.
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem, że takie głupoty wk.wiają
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...no "niewiedza" też. ale sam piszesz:problem w tym, ze to nie jest glupota. to po prostu niewiedza.
..."na łatwiznę" także w myśleniu, a to właśnie jedno z podstawowych źródeł głupoty w ogóle - do tego dolicz różne formy samooszustwa, ludzie za "spokój duszy" gotowi są płacić cenę na poły uświadamianego zidiocenia...zresztą ta połówka także szybko znika. Tak z innej beczki: - pamiętasz sprawę złamanego MD i reakcje na tym anglojęzycznym forum? Ja ostatnio przeglądałem różne foto-galerie ze współczesnych konfliktów zbrojnych (Afganistan, Czeczenia, Irak), pod fotkami były komentarze...prostactwo i GŁUPOTA...głupota tak miażdżąca, że gdybym coś takiego usłyszał metr ode mnie, to bym chyba najpierw dał w mordę a dopiero potem tłumaczył... To niestety powszechne zjawisko...przywyczaili sie do tego, ze idzie sie na latwizne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pewnie sa, ale musialbym sie troche zaglebic i poszukac, a nie moge obiecac, ze to bedzie od razu.Rybak powiedz jak to jest w Niemczech, tam nie wolno nosic motylkow, pusdagerrow, sprezyn i co zmalala przez to liczba "bandyckich" zdarzen w ktorych uzyto noz? Sa takie badania?
K_P
Myslisz, ze czemu tak a nie inaczej napisalem?Gorzej jeśli w zbliżających się wyborach ktoś zacznie bełkotać w TV że poprawi ludziom bezpieczeństwo zakazując noszenia scyzoryków&pilniczków do paznokci.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu