Białko serwatkowe
Napisano Ponad rok temu
Dziękuje z góry za pomoc...
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
zależy też jaką $ dysponujesz
Dla czego interesuje Cię olimp ?? raczej nie słynie z dobrych białek . Ile możesz przeznaczyć na białko ?? masz dietkę ??
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Właśnie ze Olimp robi dobre białka i ma duży wybór jeśli chodzi o rodzaje białek.Dla czego interesuje Cię olimp ?? raczej nie słynie z dobrych białek . Ile możesz przeznaczyć na białko ?? masz dietkę ??
Napisano Ponad rok temu
Właśnie ze Olimp robi dobre białka i ma duży wybór jeśli chodzi o rodzaje białek.
może i wybór ma ale w porównaniu do zachodnich białek , leży ....
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Chuja leży,niby czemu leży bo amerykańskie jest kurwa lepsze,tylko ze tam najwięcej wałków robią.może i wybór ma ale w porównaniu do zachodnich białek , leży ....
Napisano Ponad rok temu
Nie posiadam żadnej diety i do tej pory nie faszerowałem się wspomagaczami. Jem tylko i wyłącznie produkty potrzebne do budowy masy mięśniowej. Skoro mowa o masie to rozwiejcie proszę moje wątpliwości, czy białko zawarte w "normalnych produktach" jest w stanie dostarczyć wymaganej dawki mięśniom do 100% rozwoju masy mięśniowej jak to czynią wspomagacze?
Potrzebuję białko porządnej jakości max do 60 zł z renomowanej firmy. Zaznaczam, że nie musi być duuuuża paka, zdecydowanie wystarczy średnia zawartość, ponieważ chcę wypróbować jego działanie. Jeśli się sprawdzi to zakupię większą dawkę...
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem po co kupować białko jak ma sie dobra diete,policz sobie swoja wage x 2-2.5 grama białka i wyjdzie ile potrzebujesz-to jedno.po drugie brałem białko x5 protein z olimpu i polecam.po trzecie wpieprzam fileta,ser biały i jajka jako główny produkt białkowy w ciągu dnia i dostarczam wszystko co potzrebne ,a wiem to bo rosne i nie nażekam na nic,więc jak czytam czasami "a ile przytyje jak kupie 2 kg białka" to 2 dni mnie brzuch boli ze śmiechu.policz sobie sam-100 g fileta to ok 20 gram białka pochodzenia zwierzecego a więc tego jakiego nam najbardziej potrezba+jajka+ser który ma około 15g w 100 gramach-wiec po co wpieprzać uj wie ile białka.osobiście kupuje białko tylko po to żeby dostarczyc ok 30g na czczo i 30 g po treningu a tak dieta.podobnie jak gainery-brać w przypadku braku diety,ja pracuje fizycznie więc czasami wciągam gainera dla samych kalorii i białka jakie ma w sobie.jeszcze raz-D I E T AWitam.
Nie posiadam żadnej diety i do tej pory nie faszerowałem się wspomagaczami. Jem tylko i wyłącznie produkty potrzebne do budowy masy mięśniowej. Skoro mowa o masie to rozwiejcie proszę moje wątpliwości, czy białko zawarte w "normalnych produktach" jest w stanie dostarczyć wymaganej dawki mięśniom do 100% rozwoju masy mięśniowej jak to czynią wspomagacze?
Potrzebuję białko porządnej jakości max do 60 zł z renomowanej firmy. Zaznaczam, że nie musi być duuuuża paka, zdecydowanie wystarczy średnia zawartość, ponieważ chcę wypróbować jego działanie. Jeśli się sprawdzi to zakupię większą dawkę...
Pozdrawiam.