a kto by sie tam bal spokojnego i jeszcze mniejszego mradu?
Kto by sie tam bal spokojnego i malego gaba :roll:
ale zmien avatara:)
ciekawe kiedy sie zaczniesz wkurwiac:)
Napisano Ponad rok temu
a kto by sie tam bal spokojnego i jeszcze mniejszego mradu?
Napisano Ponad rok temu
ja niespotykanie spokojny czlowiek jestem. a avatara nie zmienie :twisted: :twisted: (chocby po to zeby ci dac radoche )a kto by sie tam bal spokojnego i jeszcze mniejszego mradu?
ale zmien avatara:)
ciekawe kiedy sie zaczniesz wkurwiac:)
Napisano Ponad rok temu
W związku z tym, że już któryś raz z kolei zachęcasz do tego ignora - ma do ciebie osobistą propozycję :Ej, ludziska, wlaczcie sobie w koncu to --> i skonczcie karmic trolla...
Napisano Ponad rok temu
Natomiast ja się Was spytam : skoro argumentujecie tak jak argumentujecie : czy macie coś przeciwko temu, żeby można było legalnie nosić np. karabiny? A jak macie to dlaczego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chcę tego ciągnąc, bo jest nudne dla mnie i dla Was.
Ale naprawdę całkiem serio tak uważam (w sprawie noża). Nie uważam, żeby nóż był potrzebny w mieście. A te argumenty o kanapkach to są mocno naciągane.
Wychodzi, że jednak trolem jestem. Być może. Ale w takim razie 98% moich znajomych też.
Napisano Ponad rok temu
A co sądzisz o kombinerkach, młotku, śrubokręcie i nozyczkach? Potrzebne w mieście czy nie? Proszę o szczerą odpowiedź...Ale naprawdę całkiem serio tak uważam (w sprawie noża). Nie uważam, żeby nóż był potrzebny w mieście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
facet, siekiera to przede wszystkim narzedzie chyba, co???? w miescie mieszkasz, prawda?W zasadzie to pewnie kwestia gustu, ale dla mnie nóż, siekiera, pałka, kij, to przede wszystkim broń.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tradycyjnych? nie przypominam sobie, zeby ktos w mojej rodzinie uzywal nuncha, tonfy, sai czy bo. co to za tradycyjne bronie...A cep to narzędzie gospodarskie? Nunchaku to krótki cep, nie?
Cep to groźna broń której noszenie jest zakazane!
A sai? Tonfa? Bo?
Sam widzisz że granice sa płynne. Wiele tradycyjnych broni wywodzi się z narzędzi gospodarskich!
Napisano Ponad rok temu
ale cepa kiedys uzywali. A dluugi cep to grozna bron bylatradycyjnych? nie przypominam sobie, zeby ktos w mojej rodzinie uzywal nuncha, tonfy, sai czy bo. co to za tradycyjne bronie...A cep to narzędzie gospodarskie? Nunchaku to krótki cep, nie?
Cep to groźna broń której noszenie jest zakazane!
A sai? Tonfa? Bo?
Sam widzisz że granice sa płynne. Wiele tradycyjnych broni wywodzi się z narzędzi gospodarskich!
siekiera sluzy do pracy. i to ciezkiej pracy. jak zabanuja siekiery to w na porzadek dzienny wejda mlotki. a co do mlotka to sam sie nie mozesz zdecydowac. jak widac wbijacie w miescie cos czasami...
Napisano Ponad rok temu
Wiem, miałem odciski od rąbania drzewa... parę razy, teraz dłonie sie trochę wyrobiłysiekiera sluzy do pracy. i to ciezkiej pracy
Napisano Ponad rok temu
taaa idz ogladac hamtaro a nie mi tu posty psujesz ;-)ale cepa kiedys uzywali. A dluugi cep to grozna bron byla
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu