ZAKAZ !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo ty nie piszesz co byś wybrał. Ty piszesz co jest twoim zdaniem lepsze. To życie po wypadku przy niepełnej sprawności jest tak chujowe, że lepiej wcale nie żyć, tak?
Odp: Nie obrażasz inwalidów - przykrość im robisz.
Ale i tak szacunek za szczerość i bezkompromisowość - obiektywne spojrzenie przychodzi z czasem.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
ps. zaden zyjacy czlowiek nie jest obiektywny. ZADEN
Napisano Ponad rok temu
Gonzo o czym ty do mnie rozmawiasz? Cytujesz moje wypowiedzi kompletnie wyrwane z kontekstu i dopisujesz do nich jakieś kompletnie nie związane z tematem komentarze. To do czego się przyczepiłeś to był przykład tego jak mogą wyglądać zadymy tam gdzie ludzie noszą broń i tam gdzie jej nie noszą. Trochę kurde czytania ze zrozumieniem. Pewnie że lepiej żeby w ogóle nie wybuchały takie draki ale to jakieś utopijne marzenie. Co ty Goznzo z domu nie wychodzisz ? Wyobraź sobie że są takie rzeczy zdarzają się wszędzie tam gdzie jest alkohol i zabawa. I to w u nas w kraju. Nie wierzysz to poczytaj chociaż wypowiedzi ludzi z budo. Tak zdarzyło mi się dostać rzuconą butelką i krzesłem ( sylwester 2001 ; ) i jak grzyb się cieszę że to nie były noże ani siekiery chociaż i tak uzbrojeni klienci na mieście się wtedy pojawiali.
Bez obrazy Gonzo ale zanim znowu coś napiszesz przemyśl to trochę i przeczytaj cały temat bo gdybyś to zrobił wiedziałbyś że jestem przeciwnikiem raczej noszenia noży do samoobrony.
Swing tu nie chodzi oto aby kogoś do czegoś przekonać. Ja piszę o swoim egoistycznym punkcie widzenia ty o swoim. Nie wierzysz że normalni ludzie potrafią ze strachu robić absurdalne rzeczy to ok. byle tylko byś się na tym nie przejechał. I widzieć a bywać to dwie różne rzeczy ; ) I jeszcze raz powtarzam takie zakazy jak ten z tematu także uważam za pomyłkę!
Muchol i w ogóle wszyscy panowie którzy próbujecie tworzy zakazy i nakazy dajcie spokój. Głowy sobie na ty łamią specjaliści i zamiast produkować jakieś amatorskie prawne buble cieszmy się że to nasze prawo takie najgorsze znowu nie jest.
Napisano Ponad rok temu
ale za to mam post wiecej.
a im wiecej postow tym sie ma wiekszego
jejejjeje
Napisano Ponad rok temu
i kto to mowiale wyscie jestescie zjebani..ojaaa .
a ty nadal nie zmieniles avatarka??? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie to na forach pisują dwa rodzaje ludzi : ci którzy lubią czasem podzielić się tym co im leży na wątrobie ( cokolwiek za głupota by to nie była ) i krytykanci którym odwagi już na to pierwsze nie starcza ; )
Zawsze najłatwiej stwierdzić że ktoś jest głupi, Człowiek od razu czuje się tak mądrzejszy jak to komuś powie ; )
Poza tym jaki temat takie wypowiedzi więc czego się mogłeś spodziewać w tym temacie? Dyskusji prawniczej? To idź na forum prawnicze. Nie podoba ci się poziom dyskusji to nie czytaj. Takie proste a zdajesz się o tym nie wiedzieć i żalisz się moderatorom.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwa , jak mówiłem nie jest to forum prawnicze wiec nie spodziewaj się że będziesz miał tu prawnicze wywody. Licz się z tym że będą ty ludzie pisać o swoich jakiś tam przeżyciach ( choć czasem nijak będą się miały do tematu ) i ludzie będą to robić choćby to się nawet mi, tobie czy moderatorom nie podobało.
To forum publiczne i ja osobiście nie mam ochoty ani sił żeby zjebywać kogoś że ktoś pisze nie na temat. Choć jest to popularny sposób do nabijania postów ; )
Trzy, LUDZIE czytajcie co kto pisze bo raz jestem oskarżany o to że widzę świat na czarno a drugi raz że na różowo ; )
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi o to że podajesz, moim zdaniem, jakies iracjonalne przykłady.
tyle odemnie bo mi sie nie chce...sory
pzdr gnz sztn
Napisano Ponad rok temu
Przestępcy i tak mają broń i przeważnie nie mają zezwoleń albo wystawiają im zezwolenia kluby sportowe prowadzone przez funkcjonariuszy policji.Szkolenie również otrzymują z górnej półki bo szkolą ich byli komandosi lub antyteroryści, którzy cudem przeszli testy psychologiczne lub podostawali sie do tych organizacji za protekcją tatusiów i wujków. [quote] FORTIBUS czy ty sobie zdajesz sprawe jakie bzdury napisales i ilu ludzi wlasmnie obraziles (oczywiscie nie mam na mysli przestepcow, gdybys mial jakies watpliwosci :twisted: ) Powiedz mi prosze czlowieczku co cie doprowadzilo do takiego wylewu zolci? Czyzby cie nie przyjeli do jakiegos klubu? Moze problemy ze swiadectwem o niekaralnosci? Moze po prostu okazalo sie, ze (wbrew pozorom i obiegowej opini) to nie jest prosty sposob na zdobycie pozwolenia? A moze najzwyczajniej w swiecie jestes kretynem?[/quote]
Napisano Ponad rok temu
FORTIBUS JESTES KRETYNEMPrzestępcy i tak mają broń i przeważnie nie mają zezwoleń albo wystawiają im zezwolenia kluby sportowe prowadzone przez funkcjonariuszy policji.Szkolenie również otrzymują z górnej półki bo szkolą ich byli komandosi lub antyteroryści, którzy cudem przeszli testy psychologiczne lub podostawali sie do tych organizacji za protekcją tatusiów i wujków.
Napisano Ponad rok temu
Fortibus i kto tu hopie głupoty opowiada ? a się oburzał na innych że pierdoły gadają a jak sam walną to od razu z grubej rury.
Co wy niech moderator tego nie zamyka , przecież robi się coraz ciekawiej buhehehehe Chociaż fakt że to się w knajpie powinno znaleźć ; )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ktoś dostał a ty winny?
- Ponad rok temu
-
Celer - Moj pierwszy twor batopodobny :)
- Ponad rok temu
-
Demon Prince
- Ponad rok temu
-
Polskie paralizatory
- Ponad rok temu
-
SRK jako fighter?
- Ponad rok temu
-
Zmierzcie sie z Nim drodzy knife fighterzy :))
- Ponad rok temu
-
długość kija
- Ponad rok temu
-
Bij nunczaku
- Ponad rok temu
-
Great Dragon
- Ponad rok temu
-
Sklep w Krakowie