jj w Krakowie
Napisano Ponad rok temu
a jezeli Ci nie przeszkadza odległość to zapraszam do Andrychowa
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli interesuje cię sport to tylko u najlepszych a jeśli tradycyjne JJ bojowe to należy poćwiczyć u różnych mistrzów i wybrać tego co cie przekonuje.
Jak jesteś jeszcze chętny agy ćwiczyć JJ to skontaktuj się z Europejską Szkołą Ju-Jutsu w Krakowie Może Ci sie tam spodoba.
Pozdro!
Napisano Ponad rok temu
gdzie warto pojsc na trening ? do jakiej szkoly/trenera ?
No jak masz pytać Kastora to polecam: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na Michalowskiego 10 czy 12,
Aiki-JuJutsu
Napisano Ponad rok temu
www.ju-jutsu.pl
Na Michalowskiego 10 czy 12,
Aiki-JuJutsu
WSZYSTKO DOBRZE, TYLKO DLACZEGO W GALERII, POKAZANE JEST ZE ZAJECIA PROWADZI JAKIS PAN Z NAPISAMI KUNG-FU NA PLECACH,
MOZE TO JEST KUNGFU-JITSU ?
Napisano Ponad rok temu
A tak wogole to ja trenuje Aikido
Napisano Ponad rok temu
Zaprzaszamy serdecznie
suzuki
Napisano Ponad rok temu
jj kraków:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Washi Dojo (Goshin Jitsu)
oś.Albertyńskie 36
Szkoła Podstawowa nr 100
treningi w każdą środę i piątek o godzinie 19.30
osobiście muszę przynać że sensei ma bardzo dobre podejście tak do ćwiczących , jak i do sposobu prowadzenia zajęć - ogólnie treningi odbywaja się w bardzo dobrej atmosferze
Bardzo często zapraszani są trenerzy z innych szkół, na bierzaco organizowane są wyjścia na różne seminaria, i co tydzień w weekend odbywają sie treningi w plenerze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
śliwka nie zawsze jest latwy w kontakcie ale ja na treningi chodzę uczyć się i męczyć, a nie przyjaźnić z sensei.
Napisano Ponad rok temu
ja na treningi chodzę uczyć się i męczyć, a nie przyjaźnić z sensei.
ale jeżeli jedno idzie w parze z drugim, to tym lepiej - i dla znajomosci i dla treningu
w innych sekcjach o spocenie się równie trudno
polemizował bym
Napisano Ponad rok temu
Twoje wypowiedzi są tak zaskakująco podobne do tamtych, że pozostaje mi przypomnieć, iż rejestracja na forum jednej osoby pod dwoma nickami jest niezgodna z regulaminem - to tak na wszelki wypadek... pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Drogi adasc jeżeli wpadasz na to forum by siać zamęt i uprawiać czcze dywagacje jak na forum aikido http://www.budo.net....er=asc&start=30 , proszę Cię skoncentruj się na czymś bardziej konkretnym albo przeszukaj forum w poszukiwaniu tematów, w których kwestia wyższości Szihana Śliwki nad całym swiatem bya już poruszana podobnie jak zagadnienie gdzie sie mozna zmęczyć a gdzie nie, ćwiczenia na prawą i lewa stronę etc.
Twoje wypowiedzi są tak zaskakująco podobne do tamtych, że pozostaje mi przypomnieć, iż rejestracja na forum jednej osoby pod dwoma nickami jest niezgodna z regulaminem - to tak na wszelki wypadek... pozdrawiam
witaj,
w postach staralem sie odpowiedziec lub odniesc to innych postow. Pozostaje mi przeprosić ze nie nauczyłem sie wszystkich poprzednich wypowiedzi o Śliwce , aikido i innych tematach i w zwiazku z tym popełniłem plagiat. Skoro jednak, jak twierdzisz, wcześniej ludzie pisali to samo, to chyba prawde mowie :-) .
Pozostaje mi przeprosić za niedouczenie (na pamięć) - nie obiecam jednak, że się poprawie, bo chyba byłoby mi szkoda na to czasu. Istnieje więc ryzyko, że jeśli otrząsnę się z Twojej krytyki i odezwę się kiedyś tutaj, znowu okaże się mało oryginalny. :-)
Mam nadzieję, że mi to jakoś wybaczysz.
Dziekuję równocześnie za wnikliwą lekturę moich postów w różnych (jeśli dobrze rozumiem) tematach.
Mam jednego nicka - to tak gwoli informacji :-)
pozdrawiam.
adasc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sliwka to jakis nad zdolny pan ... jak jest Shihanem w Aikido JJ Aikibudo i AikiJuJutsu.... ja bmy chcial miec / byc choc w jednym Shihanem
coś Ty, tylko ju jutsu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
staż Hakko Den Shin Ryu Ju Jutsu
- Ponad rok temu
-
jiu jitsu na dolnym slasku
- Ponad rok temu
-
Hakkoryu Bydgoszcz