kolana kyokushinkaiowca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenuje kyokushin 1,5 roku i przez ponad rok jak to u zapalonych karateków bywa kopałem ochoczo w powietrze. Niby wiedziałem że nie powinno sie tego robićna pełna szybkość ale wcale mnie to nie ruszało. Jakoś w czerwcu dałem sobie definitywnie spokój z kopaniem w powietrze, ponieważ gdy kopie w worek z całej siły układam ciało zupełnie inaczej niz kopiąc w powietrze a ponadto chce mieć jeszcze zdrowe kolana. Z tym właśnie wiąże sie moje pytanie: znacie jakieś maści na przypnieszewnie regeneracji wiazadeł wewnetrzych (chyba tak sie nazywają - chodzi o wewnętrzńa strone kolana)
osobiście nie znam takich maści . wykorzystuję opaski uciskowe bo mam problemiki z rzepkami...
Napisano Ponad rok temu
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a luzy w kolanach to glupia sprawa - tez mialam kiedys po gorach. przeczekalam, przeszlo...
Napisano Ponad rok temu
dobra na regenracje chrząstki stawowej, a nie do regeneracjii więzadeł. Zarówno pani magister w patece jak i pan doktor w szpitalu powiedzieli, że działanie wspomagające na więzadła nie jest udowodnione... to pewnie autosugestia, no ale to też może pomócGlukozamina to dobra rzecz jest.
Pozdro
J.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
tymniemniej juz dziekuje za takie zabawy jak kopane w powietrzeJa tam nic nie wykorzystuje, ani opasek, ani masci i kopie dłuzej od Ciebie Mate i nic moim kolanom i stawom nie dolega. Grunt to dobrze wykonana technika (precyzyjnie), a nie szybkosc czy siła przy wykonywaniu takich kopniec/cwiczen.
pzdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dziwny bol kolan (?)....
- Ponad rok temu
-
Problem z klatą...
- Ponad rok temu
-
Dieta detoksyzujaca