WT na Nikewoman
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No Dragon nie mow mi ze nie wiesz kto stoi za ta reklama?dobry pomysl, swietna reklama, kto wpadl na ten genialny pomysl?
Jak nie wiesz to ja ci podpowiem taki maly zoltek i nazywa sie T..g
Ta reklama na amerykanskiej stronie nike pojawila sie kilkanascie miesiecy temu razem z niemalze szalencza proba odbudowy wizerunku Tinga w usa. Potym jak Boeztepe otworzyl EBMAS wiele Tingowskich szkol przeszlo do Boeztepe. Tak wiec bidula Ting jak przeliczyl ile to kasy stracil podjal sie szalenczej proby odbudowania tego co utracil,oraganizuje teraz kilka razy w roku szkolenia dla ''przyszlych instruktorow" -czytaj parobkow ,kursy 5 dni za 500 dol najblizszy taki bedzie w nowym yorku. Jak masz na zbyciu 5 paczek to juz wiesz gdzie je mozesz wydac ale korzysci z tego chyba nikt Ci nie zagwarantuje.
Tak wiec reklama w nike to czesc "wielkiego" powrotu za ocean. Kraj jak sam wiesz jest na tyle duzy ze wszystko pomiesci nawet dla czarodzieji jest miejsce.
Napisano Ponad rok temu
tyle to ja sie domyslamNo Dragon nie mow mi ze nie wiesz kto stoi za ta reklama?
a tego to ja nie wiedzialem powinienes czesciej sie tu udzielac zebysmy byli na biezacoTa reklama na amerykanskiej stronie nike pojawila sie kilkanascie miesiecy temu razem z niemalze szalencza proba odbudowy wizerunku Tinga w usa.
hehehe, dziekuje nie skorzystam. za duzo tam naciagania w pozycjach ju sun ma...najblizszy taki bedzie w nowym yorku. Jak masz na zbyciu 5 paczek to juz wiesz gdzie je mozesz wydac
oj magikow tutaj wielu, a oszolomow, ktorzy ida w ich slady - jeszcze wiecejKraj jak sam wiesz jest na tyle duzy ze wszystko pomiesci nawet dla czarodzieji jest miejsce
Napisano Ponad rok temu
prowadził ślepy kulawego w sumie nie wiem kto się kim reklamuje - ale ta pani to zdecydowanie PLUS dla LeungTing WingTsun
Napisano Ponad rok temu
Jak znam zycie to takie panienki sporo kosztuja ,wiec mysle ze juz nikogo dziwic nie powinny stawki w EWTO i EEWTO.ale ta pani to zdecydowanie PLUS dla LeungTing WingTsun
Napisano Ponad rok temu
Grześ dziwię się że w sierpniu przesyłasz mi sms y abym potwierdził twój 4 czy 5 stopień uczniowski który miałeś w 1999 bo będziesz na szkoleniu z sijo i chcesz być instruktorem.... teraz juz ci się nie podoba?No Dragon nie mow mi ze nie wiesz kto stoi za ta reklama?dobry pomysl, swietna reklama, kto wpadl na ten genialny pomysl?
Ta reklama na amerykanskiej stronie nike pojawila sie kilkanascie miesiecy temu razem z niemalze szalencza proba odbudowy wizerunku Tinga w usa. Potym jak Boeztepe otworzyl EBMAS wiele Tingowskich szkol przeszlo do Boeztepe. Tak wiec bidula Ting jak przeliczyl ile to kasy stracil podjal sie szalenczej proby odbudowania tego co utracil,oraganizuje teraz kilka razy w roku szkolenia dla ''przyszlych instruktorow" -czytaj parobkow ,kursy 5 dni za 500 dol najblizszy taki bedzie w nowym yorku. Jak masz na zbyciu 5 paczek to juz wiesz gdzie je mozesz wydac ale korzysci z tego chyba nikt Ci nie zagwarantuje.
Tak wiec reklama w nike to czesc "wielkiego" powrotu za ocean. Kraj jak sam wiesz jest na tyle duzy ze wszystko pomiesci nawet dla czarodzieji
jest miejsce.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może nie masz odpowiedniej wersji flash playera?
Napisano Ponad rok temu
Stąd też mozna przewidywać, że procent "żeńszczyzny" na treningach WT jest i będzie istotnie większy niz u pozostałych konkurentów, a atut braku nacisku na fizkulturę wokółtreningową jeszcze to wzmocni.
Napisano Ponad rok temu
A co do kobiet na treningach - większość pań po pierwszym treningu stwierdza, że to dla nich zbyt brutalne (łokcie w głowę? uderzenia na oczy i na krtań? ojej, to okropne!....) i wolą np. Capoeirę albo coś co ma ładniejsze, bardziej akrobatyczne techniki.
Część stwierdza, że to za ciężkie (nasz polski Wing Tsun w trakcie treningów rozwija fizkulturę chińskimi ćwiczeniami izometrycznymi, dla pań chyba cięższymi niż robienie ochnastu pierdylionów kroczków na stepperze...)
I niestety, tylko nieliczne panie zostają - i naprawdę warto z nimi ćwiczyć, bo to zupełnie inne spojrzenie na Wing Tsun - one szybkość i elastyczność mają we krwi :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krakow -gdzie cwiczyc-dobry klub nie chlf
- Ponad rok temu
-
Kung-fu w Siedlcach.
- Ponad rok temu
-
Żelazna Pięść
- Ponad rok temu
-
Rusunki drewnianego człowieka do treningu Yongchun
- Ponad rok temu
-
pytanie odnośnie jednego ze styli....
- Ponad rok temu
-
Sifu
- Ponad rok temu
-
Shaolin Chin Na
- Ponad rok temu
-
wingczunowokomiksowo
- Ponad rok temu
-
zaproszenie
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś trenuje Długą Pięść w Krakowie?
- Ponad rok temu