Saleta w barze
Napisano Ponad rok temu
wiem ze moze jeste do tylu troche ale wlaczam telewizor ogladam sobie bar
i co sie dowiaduje ze saleta bedzie w barze a w piatek o 20:00 ma stoczyc swoja pierwsza walke w K1 wie ktos moze cos wiecej?
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba robić sobie reklamę, zdobywać fanów i wielbicielichociaz saleta nie stoczyl jeszcze zadnej walki ani w K1, ani wg zasad, to widzialem juz gierki na komory w javie "SALETA K1" pfff...
Napisano Ponad rok temu
No ale tak moi mili wyglada zarabianie pieniedzy.
Napisano Ponad rok temu
Ja też lubie...Salete. 8) :twisted:Nie smiejcie sie... Moja mama go lubi
Napisano Ponad rok temu
czegos rownie zalosnego dawno nie widzialam
sterydy robia swoje :roll:
Napisano Ponad rok temu
Ludzie sie naparwde zmieniaja pod wplywem kamer.
Vide: Kups i Wojcik.
Napisano Ponad rok temu
Czy każdy musi być fajterem na miarę Tysona albo Foremana (czy tam Fedora - dla tych co boks to zabawa)?
Saleta lubi popajacować, wie jak zarobić kasiorę i jest sprytny jako "biznesmen". A walczył kiedyś świetnie (jako kick-bokser) i ambitnie (jako bokser).
Ja popieram taką postawę bo o też w życiu chodzi.
A z drugiej strony to i tak Saleta ma większe jaja niż 95% twardzieli z forum. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Wybacz ale ile czasu można gadać głupoty. Przygotowuje się do startu już tyle czasu i jakoś nie może wystartować. Wiecznie go pech prześladuje.Może źle to odbieram ale czepiacie się Salety.
Nie wiem czy teraz w końcu wystąpi w tej walce bo nie oglądam telewizji. Znając życie kontuzja go wykluczy.
Napisano Ponad rok temu
a jeżeli nawet by tak było, że już nie chce walczyć a nastrawił się na udział w talk-show'ach to to go jeszcze nie kompromituje
Napisano Ponad rok temu
racja. kazdy podejmuje w zyciu jakies decyzje i nie musi sie na ogol z nich tlumaczyc, nawet jak jest Saleta.a jeżeli nawet by tak było, że już nie chce walczyć a nastrawił się na udział w talk-show'ach to to go jeszcze nie kompromituje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Eurosport Poniedziałek 13.09 o 20:30
- Ponad rok temu
-
Sosnowski wygrywa
- Ponad rok temu
-
"(...)pierwszy film o muay thai( ...)"
- Ponad rok temu