Saleta w barze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na salete(...)
sterydy robia swoje
Gratuluje dobrego samopoczucia!!!
Napisano Ponad rok temu
prawda jest taka że nawet jak Saleta wystartuje ,wygra to i tak ci co na niego napierdalają dalej będą to robic...
Polska bracie ... polska
Napisano Ponad rok temu
Jeśli już coś pokażą, to będzie to raczej żenada (pokaz lub układ). Prawdziwej walki nie zobaczycie z udziałem Salety... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.
I co?????
Napisano Ponad rok temu
zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego, "jakis" węgier... ze co ze niby miedzynarodowa walka... polak wegier 2 bratanki... czy jak... na polskiej arenie mamy całą mase gosci którzy spokojnie mogą z przemkniem powalczyć. generalnie kazdy ma swoje miejsce w szeregu, takze nic nie mam do niego, jako kolesia - media i duza kasa rządzą sie zwoimi prawami, ale troche to wygląda tak jakby nie miał sobie równych, czy godnych swojej klasy w kraju i szuka poza granicami. śmieszą mnie takie zagrywki promotorów, bo jakby lekko, albo jeszcze bardziej wypaczają opinie o człowieku.
pozdrawiam
Witek
Napisano Ponad rok temu
Ale pytanie jest takie, o której i na jakim kanale ta walka??? polsat, polsat sport, czy moze na tv4 lub polsacie 2???
Napisano Ponad rok temu
E i tak bedze hunia :wink: zobaczycie 8)
Napisano Ponad rok temu
NIE!!! bedzie fajnie zobaczycie
A co prad maja wylaczyc .EEE zreszta pozyjemy zobaczymy mam nadzeje ze pokaze klase!!!! 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od dawna wiadomo ze Przemek poszukuje sparingpartnerow... niestety nie ma chetnych. Na poczatku roku sparowal z Lukaszem Jaroszem i chlopakami z Serafina (klub Macka Skupinskiego) ktory zreszta pomaga Przemkowi w przygotowaniach do walki. Jezeli chodzi o Lukasza Jarosza to mimo tego ze jest bezwzglednie jedynym z najlepszych zawodnikow w polsce to na walke miedzy nimi jest jeszcze za wczesnie.
Osobiscie uwazam ze tego typu dyskusje sa smieszne bo chlopcy o najbardziej radykalnych pogladach maja nascie lat, jeszcze "pryszcze na twarzy" i wyglaszaja bardzo rzeczowe poglady. Nie potrafia docenic czyis sukcesow (zazwyczaj dla krytykujacego nie osiagalnych). Nie zdaja sobie sprawy ile trzeba przelac potu zeby pozniej wyjsc do ringu - to nie jest trening kick-boxingu na sali gimnastycznej
Nie zapominajcie ze Saleta ma spore osiagniecia w kick-boxingu i w boksie. No moze Muchamedem Ali ani Robem Kammanem nie jest, nie ma "atomowego uderzenie" ani "betonowej szczeki" ale powalczyc potrafi. A ze wraz w wiekiem zmienia sie system wartosci i nie zawsze walka jest na pierwszym miejscu - szacunek dla niego ze on to rozumie i wie kiedy sie wycofac. Bo chcialbym zauwazyc ze nigdy nie opowiadal ze ma zamiar zatrzasnac calym K-1. Z tego co mi wiadomo traktuje to jako zabawe i pewnego rodzaju hobby.
Jezeli komus sie nie podoba niech nie patrzy na niego ani na jego walki, a przede wszystkim nie krytykuje kogos za to co robi - tym bardziej ze samemu zrobilo sie niewiele. Tyle ze chyba w polsce jest to niemozliwe bo u nas jest taka zasada "rownaj w dol".
I jeszcze jeden watek...
... zastanawiam sie z czego to wynika ale wiele kobiet Salete lubi natomiast dosc duza czesc mezczyzn go krytykuje i nie lubi. Jest taka regula ze w grupie czym kobiety glosniej go chwala tym ich sflustrowani partnerzy go krytykuja.... dlaczego tak jest - Polska mentalnosc - z zalozenia nie lubimy kogos kto cos osiagnal, komu sie lepiej od nas powodzi, ma lepszy samochod, ladniejszcze kobiety....
pozdrawiam,
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Eurosport Poniedziałek 13.09 o 20:30
- Ponad rok temu
-
Sosnowski wygrywa
- Ponad rok temu
-