Mocne noże... drogie noże... potrzeba czy chęć posiadania?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
Michał
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
P.S. Co do poczucia humoru, to masz racje, poszło na kurs "Jak obecnie należy czytać fora dyskusyjne"
Napisano Ponad rok temu
kurs "Jak obecnie należy czytać fora dyskusyjne"
...Ze zrozumieniem intencji autora danego tekstu, to naprawde nie takie trudne 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aha Wojtku, to padronsik, nie wiedzialem, ze juz jestes taki dorosly, my tego nie rozumiemy niestety, my dziecioki takie.
Nie przejmuj sie, dorastanie to całkiem normalna sprawa, a jak ma się oczy otwarte i używa głowy do myslenia, to idzie jeszcze szybciej
...Ze zrozumieniem intencji autora danego tekstu, to naprawde nie takie trudne
Zrozumienie intencji mimo tych wszystkich mordek, nie jest wcale takie trudne Jezli ktos mnie wali z usmiechem w zęby, oddaje mu również z uśmiechem Widzisz, jednak to łatwe jest
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
No ma! O, w żyć! I umie się nim posługiwać 8O
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
No ma! O, w żyć! I umie się nim posługiwać
Ale wiesz Adam, on strasznie tego nie lubi, mówi, ze czuję sie wtedy jak niewolnik jakiś (niewolnik, cały czas go nosze i pielegnuję, a jak czasem obiore jabłko, to od razu "niewolnik" ) i obraża sie na mnie. Wyobraż sobie, że wczoraj to juz całkiem wydziwiać zaczął, ja go tuf-clothem smaruje, a ten mi, że wełne z lamy by wolał. Od razu mi taki jeden do głowy przyszedł, coby go ostrzyc, ale nie, trzeba byc twardym, nie będzie mi rozpieszczony kawałek metalu dyktował co mam robić No i tak się gniewamy na siebie.
A ile razy forum czytamy, to on sie domaga, żeby najpier posty Cynika czytać, bo on taki fajny jest i dobrze rozumie potrzeby noża, w przeciwieństwie do takiego nieczułego drania jak ja. Poważnie mysle nad tym, żeby go zamykać na noc, albo co, bo jeszcze ucieknie mi z głowy, a to wiesz, domowy nóż, nie poradzi sobie w dzikim swiecie, gdzie i windę trzeba rozpruć, zerżnąć coś od czasu do czasu. Jednak chyba muszę oddać go na tresurę jakąś, albo co ?
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Landyard-hole'a mu wywierć wiertarą, i w kuchni go łańcuchem do kaloryfera przypinaj, tak żeby do miski z oliwą nie sięgał.
Jak go rdza powierzchniowa złapie, to mu rura zmięknie i będzie chodził jak trzeba 8) I nawet na papier ścierny nie będzie narzekał, że go drapie a atłas nie drapał
Pozdrawiam,
Brutal AdamD
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i widzisz WAR jak mi pieknie cynicznie odpisales i z dowcipem, i ja np. teraz nie pytam sie Ciebie - "e, Ty, powaznie Twoj noz do Ciebie gada? 8O "
Comprendes?
Porozumienie ponad podzialami kruca fuks, ja tam rozumiem, ze knives.pl sie nawzajem wspiera alesmy si epowinni wszyscy nawzajem wspierac bo panowie, dla ludzi z zewnatrz to wszyscy jestesmy rowno popierdoleni, nie wazne kto slyszy glosy a kto nie.
Chyba jednak mnie ktos sledzi 8)
Napisano Ponad rok temu
kilka nozy zupelnie lezy. ich przeznaczenie rozmija sie z moimi potrzebami - wole wziasc inny noz, ktory sie do tego lepiej nadaje, a ten niech odpoczywa... czeka na gorsze czasy (? oby nie).
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Mienczaksrubki odkrecam srubokretem, drewno rabie siekiera, dziury w scianach robie przecinakiem, drzwi wywazam... ee zapedzilem sie - nie wywazam - mam klucze
Pozdrawiam
rybak - ktory do drzwi dzwoni, a otwiera mu zona
Napisano Ponad rok temu
jestesci tak malo-taktyczni jak sik pajaka :wink:
moj nozyk tylko "Bitwa nie pokoj, smierc nie zycie" ciagle mamrocze
skubany filozof no... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
War ciąglę "jedziesz" ten zapas mocy a sam uzywasz extrema ratio, skoro z tego co piszesz moge wnioskowac ze uzywasz noza tylko i wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem i w czysto narzędziowy sposob to do czego Ci extrema ?? skumalem jakies rozbieranei palet ale to chyba można łomem ??
nie chce dowalac ani nic takiego
po prostu ciekawi mnie do czego używasz takiej kosy skoro nie bawisz sie w zapas mocy ani nic takeigo - wiec poc co ??
Napisano Ponad rok temu
Powyzsze z przymrozeniem oka napisalem ale troche w tym prawdy jest
Przylaczam sie do pytania
Napisano Ponad rok temu
Czy wy sie pytacie Wara po chuj mu mocny noz, czy czym sie zajmuje na codzien?
kurde, glupie pytanie troszke, ale bez zlosliwosci, a to tu rzadkie:)
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję, że WAR się nie pogniewa, pewnie już nie ma ochoty pisać w tym topicu. Urywek rozmowy na gg:War ciąglę "jedziesz" ten zapas mocy a sam uzywasz extrema ratio, skoro z tego co piszesz moge wnioskowac ze uzywasz noza tylko i wyłącznie zgodnie z przeznaczeniem i w czysto narzędziowy sposob to do czego Ci extrema ?? skumalem jakies rozbieranei palet ale to chyba można łomem ??
nie chce dowalac ani nic takiego
po prostu ciekawi mnie do czego używasz takiej kosy skoro nie bawisz sie w zapas mocy ani nic takeigo - wiec poc co ??
Marek
czytasz topic "twardziele" na galerii budo
WAR (5-08-2004 23:09)
taaaa, zastanawiam sie ile czasu zajmie niektorym dorosniecie
Marek
tak dla sprostowania: 6-milimetrowego Fulcruma kupiłeś, by sobie pamaćać, a nie kroic drzwi windy, prawda? a wszystko można załatwić za pomocą Nativa
WAR
6 mm Fulcruma kupiłem sobie, bo lubie ciężkie i duże noże.
I dla czystej zabawy rozebrałem nim kilka europalet. I nie udaje, że szukam w nim czegoś więcej
WAR (5-08-2004 23:12)
w tej chwili zresztą nosze Starmate'a
Napisano Ponad rok temu
WAR
6 mm Fulcruma kupiłem sobie, bo lubie ciężkie i duże noże
CYNIK
"Lubie kurwsko solidne noze. Innych nie kocham"
I wszystko jasne, tak naprawde jestesmy identyczni
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Neck Knife - prośba o radę
- Ponad rok temu
-
Emerson
- Ponad rok temu
-
Tani folder
- Ponad rok temu
-
Świat się kończy ?
- Ponad rok temu
-
który nóż? ka-bar vs. SOG
- Ponad rok temu
-
Ciekawy link do Denchmade
- Ponad rok temu
-
Endura vs. PIKA - pierwsze wrazenia ;)
- Ponad rok temu
-
jaki prezent na 18 urodziny? ;)
- Ponad rok temu
-
nóż ufajdany klejem
- Ponad rok temu
-
EDC/SCYZORYK.. SCYZORYK = EDC !!?? - quasiTEST :)
- Ponad rok temu