w jakich porach brać Kreatynę ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam właśnie zaopatrzyłem się w kreatynę vitalmax creatin -250 mesh i moglibyście mi doradzić w jakich porach mam brać w dni treningowe i nie treningowe z góry dzięki za pomoc
DT - rano i po treningu
DNT - rano i 6-8 godzin później
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Cykl do 6 tygodni a potem minimum 6 tygodni przerwa od kreatyny.
kreatyne najlepiej 6-8 tygodni
w stałej suplementacji mozesz mieć kreatyne ale to jest raczej nie oplacalne wtedy dawka wynosi bodajże 0.03 g na kg masy ciała
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze pytanko mam jak Widzicie brzuch mam jaki mam i ciekawy jestem czy po stosowaniu kreatyny mogę go stracić czyli czyli nie wiem ze mi wybije bęben i nie będę już miał takiego brzucha
To zależy od twojej podatności na odkładanie się tkanki tłuszczowej, jeżeli jesteś typowym ektomorfikiem raczej nie powinieneś mieć z tym problemu.
Od kretyny nie zaleje Ci się brzuch, może Ci się tylko zalać od nadmiaru spożywanych kalorii.
Ale tak to jest na masie, że niestety trochę tego brzuszka zawsze wyskoczy i to jest normalne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Jak Biorę Kreatynę rano to ile muszę odczekać żeby zjeść śniadanie Bo Biorę Kreatynę z Vitalmax a do tego biorę zaraz DEXTROZe PLUS również z vital i jak biorę ją zaraz po treningu to mogę dorzucić Banany do tego ?
niby mit obalony ale chwilke zawsz poczekaj 10-20 minut do nastepnego posilku
niby mozesz powiedzmy 10 minut przed zakonczeniem reningu kreatyna 10 minut po treningu banany
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak na lato kiedys brałem samego storma i było zajebiście,nastepny cykl miałem też na stormie a że kolega sie rozchorował i zostało mu mono to pomyslałem że dorzuce do normalnych dawek storma (rano na czczo i po treningu) jeszcze 3-4 gramy mono przed treningiem.i uja mo to dało.nie wiem po co kreta przed treningiem,ja zawsze biore jak na opakowaniu i dobrze na tym wychodze.a dextro połącz z kretą po treningugadałem ostaniu z kumplem który ćwiczy już długo na siłowni i ma pojęcie o kulturystyce i doradził mi żebym brał kreatynę tylko przed treningiem a DEXTROZe zaraz po treningu co wy na to?