Nasze stopnie i style :-)
Napisano Ponad rok temu
1 Kyu
Co do egzaminów, to powiem, zę to różnie bywa - udaje się niektórym przemknąć na wyższy stopień, choć na to nie zasługują, ale co z tego? On może nawet myśleć, że skoro zdał, to mu się należ, ale przyjdzie koleżka z niższym stopniem i może być o niebo lepszy od tamtego, bo się przykładał do treningu i robił to z rozsądkiem.
Karate to nie tylko pasy, techniki i treningi - to filozofia, droga życiowa (a przynajmniej tak powinno być - odsyłam do źródeł tych którzy nie wierzą ). Człowiek sam powinien wiedzieć co potrafi i na co go stać. Jednak to przychodzi dopiero ze starzem i wiekiem.
Napisano Ponad rok temu
Mam 17 lat i 5kyu(na ktore zdalam 3 lipca 1998, a rok pozniej mialam zdawac na 4kyu, lecz kontuzja wyeliminowala mnie na 2tyg. przed egzaminem )
Kyokushin is the best
OSU
Napisano Ponad rok temu
Trzymajcie kciuki :wink:
Napisano Ponad rok temu
mikolaj
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdalem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bede ukrywal, ze sie ciesze, bo 14 miesiecy czekalem na to (wtedy bylo 3 kyu)
A wiec: od dzis!!!!!
2 kyu Karate Shotokan W.S.I.
(uprawiane w Podkomisji karate shotokan W.S.I. PZK)
Napisano Ponad rok temu
Gratulations. Ile kosztuje u was prztyjemność zdawania na 2 kyu?Zdalem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bede ukrywal, ze sie ciesze, bo 14 miesiecy czekalem na to (wtedy bylo 3 kyu)
Napisano Ponad rok temu
Gratulations. Ile kosztuje u was prztyjemność zdawania na 2 kyu?
Dosc sporo:
80zl jak masz licencje wykupiona w PZK
A jak nie masz licencji to 125 zl :?
Ja mam licencje zawodnicza, wiec mnie ta impreza wyszla 80zl.
:::EDIT::::
Lece na trening, czas na pasowanie i bycie pasowanym Na szczescie tylko sensei moze mnie pasowac, bo nie ma innych starszych stopni
Napisano Ponad rok temu
Jak będę chciał na jakiś zdawać to odrazu na brązowy... w tej sztuce nie trzeba według kolejności :wink:
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie wrocilem z egzaminu
Zdalem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie bede ukrywal, ze sie ciesze, bo 14 miesiecy czekalem na to (wtedy bylo 3 kyu)
GRATULUJĘ
Napisano Ponad rok temu
Kyokushin Budokai, to odmienny rodzaj Kyokushin. Dyscyplina dość nowa i zarazem jeszcze bardzo mało znana w kraju. Jak komuś mówię co trenuję to nie ma pojęcia co to jest za rodzaj. Ostatnio były międzynarodowe zawody w Kędzierzynie. W tej dyscyplinie jest full kontakt z przeciwnikiem. Konkretnie stosowane techniki to duszenia, kopnięcia, uderzenia, walki w parkiecie, dźwignie. Czasami mówi się, że Budokai to inaczej uliczne sztuki walki. Naprawdę wysoka skuteczność. Znając dobrze tą dyscyplinę nie ma się czego bać na ulicy
To jest oficjalna strona: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a to strona sekcji Kędzierzyńskiej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
PS. Za jakiś czas stworzę stronę sekcji Głogóweckiej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
karate lublin
- Ponad rok temu
-
co wiecie o seitedo??
- Ponad rok temu
-
Bloki - historia
- Ponad rok temu
-
Soto-uke - Kanji
- Ponad rok temu
-
terminologia
- Ponad rok temu
-
Encyklopedia Karate Do
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jubileuszowe -Grzegorza Krauze- (Shaolin Kempo)
- Ponad rok temu
-
Fukugo
- Ponad rok temu
-
4 rocznica smierci Andy Huga
- Ponad rok temu
-
Grzechy Kyokushin
- Ponad rok temu