co wiecie o seitedo??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam,ze sie wtracam ale shihan Czapla jest obecny na tym forum i juz nie raz pisal w sprawach seitedo . Zapomnialem jego nicka w temacie jest sensei redlinski moderator tego dzialu :wink:
nick p. Czapli to sedam
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam,ze sie wtracam ale shihan Czapla jest obecny na tym forum i juz nie raz pisal w sprawach seitedo . Zapomnialem jego nicka w temacie jest sensei redlinski moderator tego dzialu :wink:
nick p. Czapli to sedam
pozdrawiam 8)
tak racja gosciu Czpla to SEDAN i juz nie raz sie tutaj produkowal na tym forum i z pewnosci go czyta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tedo powiedz mi czy jest juz po 8 osob w wadze, bo nie chcial bym wydac kasy i sie dowiedziec ze nie ma walk poniewaz nie mawymaganej ilosci osob
Nie boj sie , najwyzej wystartujesz w wyzszej kategorii wagowej :wink: Pokaz prawdziwego ducha Karate!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mimo wszystko zycze powodzenia!
Napisano Ponad rok temu
Karateka1 nie mogę odpisać Ci na priva,więc piszę teraz.
Po pierwsze nie "odpierdolę"się, jak to napisałeś do mnie.
Po drugie,może i jestem nawiedzony(na pkt. wschodnich sztuk walki), ale inteligentniejszy od Ciebie!
Po trzecie, nie boję się ośmieszania z Twojej lub kogoś innego strony(wierze w to co robię)!
Po czwarte nie strasz mnie, bo bardzo tego nie lubię, działa to na mnie jak płachta na byka i mga być kłopoty.
:twisted:
Po piąte, Seitedo to nie Tsunami jak napisałeś na priva (powinienneś się orientować-znawco wszystkich i wszystkiego)
I tak na koniec-zajmij sie treningami, może wreszcie czegoś się nauczysz!
Szacunek to podstawa-Ty nie masz go dla nikogo, a ja gardzę takimi ludzmi. Pozdrawiam!!!
Napisano Ponad rok temu
Kazdy cos slyszal niepochlebnego o Seitedo, ze to, ze tamto, ze blalala. A Tedo, jako cwiczacy ten styl pokazuje sie z bardzo dobrej strony. Lepiej nie zakladac nic z gory i nie opierac sie na zaslyszanych opiniach, tylko sprawdzic informacje osobiscie. Pozatym w kazdej organizacji znajduja sie ludzie wartosciowi oraz totalne dupki. Wiec trzeba patrzec przez pryzmat czlowieka a nie jego przynaleznosci. W przeciwnym razie moglbym pomyslec, ze cwiczacy Kyokushin to sami... za przeproszeniem... karatecy1
Tedo rob swoje!
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Maniak jak by nie patrzec to ja juz bede startowac w kategori wyzszej bo do 70 kilo a waze 63 i nie chodzi mi o mnie. Bo mnie to rybka w jakiej kategori ale mam mlodziez co pierwszy raz bedzie brala udzial . Karateka 1 no to ty sie pokaz na zawodach to wystartuje w twojej kategori.
dobre choc chyba nigdy sie nie zdazy .. znajac gadule karateke1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poszukaj mi cos gdzie napisalem,ze nie podobaja mi sie zawody seitedo co? bo chyba dostalem tego niemca :wink: i nie pamietam.pa
Napisano Ponad rok temu
a to jest post Tedo "Na priva napisał mi,że nie bierze udziału w nielegalnych zawodach, nie wiem co o tym sądzić, bo na forum (jeżeli dobrze odczytałem jego posta)przyjął zaproszenie." ktory chyba nie ma powodu klamac wiec sie zastanow o czym piszesz a pozatym przyjoles zaproszenie wiec zobaczymy we wrzesni ja bede mimo kontuzji ale bede walczyl bo powiedzialem ze tak bedzie :twisted:Czyli fajne zawody hehheheheheh
Brudasy góra, a mo|e bdzie tam góry z seitedo ten murzyn jak mu tam ? :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bloki - historia
- Ponad rok temu
-
Soto-uke - Kanji
- Ponad rok temu
-
terminologia
- Ponad rok temu
-
Encyklopedia Karate Do
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jubileuszowe -Grzegorza Krauze- (Shaolin Kempo)
- Ponad rok temu
-
Fukugo
- Ponad rok temu
-
4 rocznica smierci Andy Huga
- Ponad rok temu
-
Grzechy Kyokushin
- Ponad rok temu
-
"BÓL TO TYLKO ZŁUDZENIE..."(??)