Skocz do zawartości

Zdjęcie

co wiecie o seitedo??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
210 odpowiedzi w tym temacie

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: co wiecie o seitedo??
wiem ,ze byl problem w zebraniu 3
:(
  • 0

budo_tedo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 988 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

Witam, kobiety będą na pewno! Dyzia 81 po spotkaniu z Shihanem podam Ci ile jest zawodniczek(15,16,17 października mam zgrupowanie). Jedno wiem na pewno więcej w zawodach startuje juniorek niż seniorek. Maniak juniorzy też będą.Pozdrawiam!!!
  • 0

budo_dyzia-81
  • Użytkownik
  • Pip
  • 11 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

dzieki Tedo.....niestety kontuzja sprawiła ze i tak nie wystartuje...ale popatrzec napewno sie wybiore!! ( jak pech to pech)
  • 0

budo_zapas
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1015 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Karate

Napisano Ponad rok temu

Tedo powiedz jak mozesz ile juz macie ekip i czy w kategoriach jest juz wymagane 8 osob bo my dopiero zglosimy sie pod koniec pazdziernika pozdrawiam :)
  • 0

budo_tedo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 988 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam!!! dyzia-81 przykro mi,że nie będziesz startować. Przyjedz przynajmniej sprawdzić jaki jest u nas poziom. Będziemy czekali. Zapas nic dokładnie jeszcze nie wiem, 15 tego miesiąca jadę do Shihana i będę miał wszelkie dane.Pozdrawiam. Gdybyście mieli jakieś kłopoty to daj znać postaram sie pomóc!!!
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przepraszam,ze sie wtracam ale shihan Czapla jest obecny na tym forum i juz nie raz pisal w sprawach seitedo . Zapomnialem jego nicka w temacie jest sensei redlinski moderator tego dzialu :wink:
  • 0

budo_aikidudi
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 281 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Przepraszam,ze sie wtracam ale shihan Czapla jest obecny na tym forum i juz nie raz pisal w sprawach seitedo . Zapomnialem jego nicka w temacie jest sensei redlinski moderator tego dzialu :wink:

nick p. Czapli to sedam

pozdrawiam 8)
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

nick p. Czapli to sedam

pozdrawiam 8)

tak racja gosciu Czpla to SEDAN i juz nie raz sie tutaj produkowal na tym forum i z pewnosci go czyta :)
  • 0

budo_tedo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 988 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Karateka 1, miej szacunek dla ludzi i nie pisz gościu (wzgardliwe) tylko Pan lub Sadam. Mama cię nie nauczyła kultury???
  • 0

budo_zapas
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1015 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tedo powiedz mi czy jest juz po 8 osob w wadze, bo nie chcial bym wydac kasy i sie dowiedziec ze nie ma walk poniewaz nie mawymaganej ilosci osob :)
  • 0

budo_maniak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 814 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Tedo powiedz mi czy jest juz po 8 osob w wadze, bo nie chcial bym wydac kasy i sie dowiedziec ze nie ma walk poniewaz nie mawymaganej ilosci osob :)

Nie boj sie , najwyzej wystartujesz w wyzszej kategorii wagowej :wink: Pokaz prawdziwego ducha Karate!! :)
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

racja jak co to beda open jak w warszawie 27 listopada :wink:
  • 0

budo_zapas
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1015 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Maniak jak by nie patrzec to ja juz bede startowac w kategori wyzszej bo do 70 kilo a waze 63 i nie chodzi mi o mnie. Bo mnie to rybka w jakiej kategori ale mam mlodziez co pierwszy raz bedzie brala udzial . Karateka 1 no to ty sie pokaz na zawodach to wystartuje w twojej kategori.
  • 0

budo_maniak
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 814 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mysle, ze z juniorami nie beda mieli problemu, pryznajmniej tak było w zeszłym roku ,tylko,ze na skutek "sedziowania" prawie wszystko wszarpali ludzie z zagranicy (dosc silnie i fizycznie walczyli iranczyczy).

Mimo wszystko zycze powodzenia!
  • 0

budo_tedo
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 988 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Witam. Zapas, prosze poczekaj do 18.10.2004r., będę po rozmowie z Shihanem i wtedy wam wszystko powiem. Zgłoszenia sa do 15.11.2004r. więc jest czas. Pozdrawiam!!!
Karateka1 nie mogę odpisać Ci na priva,więc piszę teraz.
Po pierwsze nie "odpierdolę"się, jak to napisałeś do mnie.
Po drugie,może i jestem nawiedzony(na pkt. wschodnich sztuk walki), ale inteligentniejszy od Ciebie!
Po trzecie, nie boję się ośmieszania z Twojej lub kogoś innego strony(wierze w to co robię)!
Po czwarte nie strasz mnie, bo bardzo tego nie lubię, działa to na mnie jak płachta na byka i mga być kłopoty.
:twisted:
Po piąte, Seitedo to nie Tsunami jak napisałeś na priva (powinienneś się orientować-znawco wszystkich i wszystkiego)
I tak na koniec-zajmij sie treningami, może wreszcie czegoś się nauczysz!
Szacunek to podstawa-Ty nie masz go dla nikogo, a ja gardzę takimi ludzmi. Pozdrawiam!!!
  • 0

budo_wesley
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 680 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Taka moja luzna refleksja.
Kazdy cos slyszal niepochlebnego o Seitedo, ze to, ze tamto, ze blalala. A Tedo, jako cwiczacy ten styl pokazuje sie z bardzo dobrej strony. Lepiej nie zakladac nic z gory i nie opierac sie na zaslyszanych opiniach, tylko sprawdzic informacje osobiscie. Pozatym w kazdej organizacji znajduja sie ludzie wartosciowi oraz totalne dupki. Wiec trzeba patrzec przez pryzmat czlowieka a nie jego przynaleznosci. W przeciwnym razie moglbym pomyslec, ze cwiczacy Kyokushin to sami... za przeproszeniem... karatecy1 ;)

Tedo rob swoje!

Pozdrawiam
  • 0

budo_druid
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 995 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Maniak jak by nie patrzec to ja juz bede startowac w kategori wyzszej bo do 70 kilo a waze 63 i nie chodzi mi o mnie. Bo mnie to rybka w jakiej kategori ale mam mlodziez co pierwszy raz bedzie brala udzial . Karateka 1 no to ty sie pokaz na zawodach to wystartuje w twojej kategori.

dobre choc chyba nigdy sie nie zdazy .. znajac gadule karateke1
  • 0

budo_zapas
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1015 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A powiedz mi Karateko1 dlaczego skoro uwazasz ze Seitedo jest takie zle i te zawody tez sa be. To kk-kan nie zorganizuje zawodow otwartych tak jak to zrobilo Seitedo. Napewno wiele klubow nie zrzeszonych by wystartowalo tak jak nasz, przemysl to i porozmawiaj z kolegami ktorzy ci doradzaja. Druid a co do startu w zawodach to by mi nie pozwolili walczyc z juniorami :)
  • 0

budo_karateka1
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2994 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Nie wiem co ma kan ale mozna wyczyta na ich stronie ,ze w listopadze maja otwarte zawody.

Poszukaj mi cos gdzie napisalem,ze nie podobaja mi sie zawody seitedo co? bo chyba dostalem tego niemca :wink: i nie pamietam.pa
  • 0

budo_zapas
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 1015 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

twoj post Karateko"

Czyli fajne zawody hehheheheheh

Brudasy góra, a mo|e bdzie tam góry z seitedo ten murzyn jak mu tam ? :wink:

a to jest post Tedo "Na priva napisał mi,że nie bierze udziału w nielegalnych zawodach, nie wiem co o tym sądzić, bo na forum (jeżeli dobrze odczytałem jego posta)przyjął zaproszenie." ktory chyba nie ma powodu klamac wiec sie zastanow o czym piszesz a pozatym przyjoles zaproszenie wiec zobaczymy we wrzesni ja bede mimo kontuzji ale bede walczyl bo powiedzialem ze tak bedzie :twisted:
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024