co wiecie o seitedo??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uważam że jednym z najlepszych seitedików jest sensei Zbigniew Zając sam u niego ćwiczę,jeździłem na seminaria,obozy i mam porównanie,a co do seitedo ,akurat tu trafiłem i tak zostało ,karate jest jedno jakby go nie nazywać i dla mnie osobiście nie ma znaczenia czy jestem w seitedo czy innym odłamie, ćwiczę dla siebie.a co myślicie o senseo Banasiu??
podobno technicznie jest dobry
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
Ja trenuję.Jeśli ktoś chce to można trenować non stop ,takiego senseia mamy,ma rodzinkę i swoje sprawy ale jeśli tylko chcesz potrenować to zawsze znajdzie dla ciebie czas,często poza dojo.Uważam że u nas w klubie są bardzo dobrzy technicy,także fajterzy.Jak zaczynałem to był jeden sensei ,teraz jest czworo ,część przeszła z innych klubów inni po kilkunastu latach treningu awansowali.Ćwiczymy wiele samoobrony w tym dźwignie i rzuty.Kiedyś low kick był nie często używany ale od dwóch lat kopiemy nisko i utwardzamy sobie nogi.Są też techniki bokserskie i trochę walk rodem shidokanu.Dla mnie git ossno coz widze ze seitedo mozna zaliczyc do "dupiatych" (waszym zdaniem) czyli takie tsunami`towate?? jak tak to moze byc całkiem wporzadku ale chciałabym opini kogos kto trenuje a nie tylko ludzi ktorzy cos tam słyszeli a muzyczka na te stronce jest do dupy . . .
OSU!
Napisano Ponad rok temu
Na pewno nie ja jestem zadowolonyCzyli odchodzicie od seitedo ?
Napisano Ponad rok temu
pamiętaj że są i tacy którzy tylko czytają,ale z tego co widać masz jakąś fobię co do seitedo pozdrówkaA mam nadziej, ze zauwazyles iz nikt juz tutaj nie pisze oprócz twoich glupot i moich wypocin - fajna zabawa dzieki za zainteresowanie pozdrawiam cie kolego 8)
Napisano Ponad rok temu
TERAZ JUŻ TAK NIE JESTSeitedo jest o tyl dobre, że ma w Polsce dobrą organizację. Dużo sekcji jej jest. Nie podoba mi się natomiast to ,że (z tego co mi znajomi z seitedo opowiadali) zdarzały się zawody, gdzie jednym z punktów regulaminu było to, iż jedna mawacha na jodan kończyła walkę.
Napisano Ponad rok temu
A teraz krzykacze się za powietrzą
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Bloki - historia
- Ponad rok temu
-
Soto-uke - Kanji
- Ponad rok temu
-
terminologia
- Ponad rok temu
-
Encyklopedia Karate Do
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jubileuszowe -Grzegorza Krauze- (Shaolin Kempo)
- Ponad rok temu
-
Fukugo
- Ponad rok temu
-
4 rocznica smierci Andy Huga
- Ponad rok temu
-
Grzechy Kyokushin
- Ponad rok temu
-
"BÓL TO TYLKO ZŁUDZENIE..."(??)