co wiecie o seitedo??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam!!! Panowie jeżeli macie jakieś wątpliwości co do Seitedo Karate to zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w zawodach,które odbędą się w grudniu. Turniej zweryfikuje, kto reprezentuje odpowiedni poziom!
Jezeli sytuacja powtorzy sie z zeszłego roku , z Andrychowa, to ja juz moge Ci powiedziec kto wygra :wink: ... Irańczycy z Kyokushin albo Shin zen, nieliczni z Seitedo...dzieki sedziom :wink:
Jeżeli chodzi o Colosseum to wszystko się okaże. Nie jestem typowych chwytaczem,ale dam z siebie wszystko, żeby wypaść najlepiej jak tylko mogę( przede wszystkim nie boję się konfrontacji).
I tak tryzmaj ,powodzenia zycze.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Brudasy góra, a mo|e bdzie tam góry z seitedo ten murzyn jak mu tam ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wykaz ich istnieje na stronie MENi S oraz Polskiej Konfederacji Sportu- a seitedo nie jest zwiazkiem tylko stowarzyszeniem hehehhhe
Napisano Ponad rok temu
Hej hej moje poglady to moja sprawa a jak chcesz czytac ustawt to polecam to tobie ,gdyz tam pisze jak byl ,ze Mp moga organizowac tylko Polskie Zwiazki Sportowe.
Wykaz ich istnieje na stronie MENi S oraz Polskiej Konfederacji Sportu- a seitedo nie jest zwiazkiem tylko stowarzyszeniem hehehhhe
Biuro Organizacji i Rozwoju Sportu uprzejmie informuje, że w świetle przepisów ustawy z 18 stycznia 1996 r. o kulturze fizycznej (Dz. U. z 2001 r. Nr 81, poz. 889 z późn. zm.) prawo organizowania systemowego współzawodnictwa sportowego, w toku którego wyłania się Mistrza Polski w poszczególnych dyscyplinach sportu, przysługuje wyłącznie polskim związkom sportowym.W Polsce dzialaja tylko dwa takie zwiazki a sa nimi ;
- Polski Zwiazek Karate
- Polski Zwiazek karate Tradycyjnego.
Pozdrawiam i zycze milej lektury :wink:
Napisano Ponad rok temu
Hej hej moje poglady to moja sprawa a jak chcesz czytac ustawt to polecam to tobie ,gdyz tam pisze jak byl ,ze Mp moga organizowac tylko Polskie Zwiazki Sportowe.
zwiazek to stowarzyszenie stowarzyszen czyli klubow. nie to jest problemem lecz odpowiednia rejestracja
Napisano Ponad rok temu
Jaki miałeś stopień w shotokan?? tak z ciekawości pytam...
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
zwiazek to stowarzyszenie stowarzyszen czyli klubow. nie to jest problemem lecz odpowiednia rejestracja
czy ty wiesz co to jest ustawa i jaki to akt prawny ? o czym ty piszesz czBowieku daj na luz jak nie kumasz ok :wink:
Napisano Ponad rok temu
czy ty wiesz co to jest ustawa i jaki to akt prawny ? o czym ty piszesz czBowieku daj na luz jak nie kumasz ok :wink:
jesli to do mnie, to ktos tu ma kompleksy. zakladalem zwiazek.
Napisano Ponad rok temu
PZK czy PZKT ?????????
Napisano Ponad rok temu
PZK czy PZKT ?????????
raczej PZKS
Napisano Ponad rok temu
raczej PZKS
wymadrzacie sie chlopaki zamiast podyskutowac o czyms rzeczowo. nie jest istotne w tej chwili jaki zwiazek, ale odpowiednie ustawy przeczytalem. takie docinki z waszej strony sa troche glupie ale widac takie juz wasze usposobienie. daltego u nas sztuki walki sa tak popaprane bo maja takich reprezentantow jak nie przymierzajac...
Napisano Ponad rok temu
Chlopcze gadasz jak leper Ustawa to Ustawa to ustwaw i nie pierdyl glupot jak strzeliles kleksa ok i pisz z sensem ok!!!!!!!!!! :wink: A pretensje wysBaj do PKS-u i MEN i Sraczej PZKS
wymadrzacie sie chlopaki zamiast podyskutowac o czyms rzeczowo. nie jest istotne w tej chwili jaki zwiazek, ale odpowiednie ustawy przeczytalem. takie docinki z waszej strony sa troche glupie ale widac takie juz wasze usposobienie. daltego u nas sztuki walki sa tak popaprane bo maja takich reprezentantow jak nie przymierzajac...
Napisano Ponad rok temu
...
najbardziej podoba mi sie to "chlopcze...", ale dosc tych sprzeczek. niech ostatnie slowo nalezy do karateki1. :roll:
przepraszam, ze sie wtracilem :?
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia w tworczosci zwiazków ale luzik nic sie nie zmieni!!!!
Napisano Ponad rok temu
Czyli fajne zawody hehheheheheh
Brudasy góra, a mo|e bdzie tam góry z seitedo ten murzyn jak mu tam ? :wink:
nie ośmieszaj się, są na pewno gdzieś fora dla takich jak ty, moż esię przeniesiesz?
Napisano Ponad rok temu
Wiesz co mi to dynda tylko pisze o prawie jakie jest obowiazujace ,a to ,ze Bogdanowie nie udalo sie powolac zwiazku karate bo go uprzedil janek to inna sprawa.
Powodzenia w tworczosci zwiazków ale luzik nic sie nie zmieni!!!!
wlasciwie to juz nie chcialem o nic pytac, ale tak mnie jedno zainteresowalo. dlaczego na stronie kyokushikan pisza:
Rodzaje zawodów karate kyokushin organizowane bezpośrednio lub pośrednio przez OKK:
4. Mistrzostwa Polski młodzików, juniorów młodszych, juniorów, seniorów i seniorów starszych / w tym kobiet / w konkurencjach kumite i kata.
jak to sie ma do ustaw? /pytam z ciekawosci/ czy okk to zwiazek sportowy? na stronie pks nie jest wymieniony. czy okk to podkomisja pzk? dodam,ze nie atakuje okk bo nic do nich nie mam. tylko pytam i chcialbym rzetelnej odpowiedzi. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Bloki - historia
- Ponad rok temu
-
Soto-uke - Kanji
- Ponad rok temu
-
terminologia
- Ponad rok temu
-
Encyklopedia Karate Do
- Ponad rok temu
-
Seminarium Jubileuszowe -Grzegorza Krauze- (Shaolin Kempo)
- Ponad rok temu
-
Fukugo
- Ponad rok temu
-
4 rocznica smierci Andy Huga
- Ponad rok temu
-
Grzechy Kyokushin
- Ponad rok temu
-
"BÓL TO TYLKO ZŁUDZENIE..."(??)