Ulica - dwa światy?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Warszawa miasto zdecydowanie bezpieczne ... ale sa miejsca potencjalnie mniej bezpieczne ... co nie oznacza ze trzeba tam z bazooka lazic i listami poleconymi od 3/4 gangsterow warszawskich .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A na poważnie to kurna moderatorzy - wywalać takie posty może i wprowadzić ogranczenie wiekowe lub zamknąć forum dla nowych? :roll:
Ale kto wierzy w te bzdury? Jest sobie psychiatryk - będziecie dyskutować z pacjentami?! "Słuchaj kaziu - ta szafa nie gryzie... Kaziu: Gryzie! W nocy zębiskami straszy, a w dzień skrzypi... Na pewno tam się coś czai z wielkimi zębiskami, a w lampie jest kamera, a z kontaktów wyłażą hordami elektro-obcy i szumią mi w głowie"
Szczecin - dość bezpiecznie lub całkiem bezpiecznie. Tae Tad - raz dostał opisał na forum, ale takich śmieciarzy co atakują w kilku jest sporo - wydaje się że to był po prostu niefart, zła pora, złe miejsce.
JAK NIE SZUKASZ - TO MAŁA SZANSA, ŻE ZNAJDZIESZ. Jak szukasz -w dobrym miejscu - to duża szansa że znajdziesz.
Jakoś w nocy wracałem sporo razy, różne lokale, nic się nie działo. Jeden typ się kiedyś przyczepił - ale zaćpany, w biały dzień, olałem gościa (na jednego strzała, ale pełno świadków). Zresztą nic nie robił - tylko wymyślał - a im dalej od niego - tym odważniejszy... Heh. :twisted: Poza tym spokój.
Napisano Ponad rok temu
Jest ranek, całą niedzielę umierałem, powiedz mi proszę bo nie mam jasności - czy mam Twoją wypowiedź traktować poważnie?
Pozdrawiam,
AdamD
Dla jasności 8) - nie bardzo widzę miejsce dla Wrocławia w tej ankiecie. Jest kilka dzielnic, gdzie o wiele łatwiej jest "mieć pecha" :wink: , ale nie tylko o to chodzi - na bydełko możesz trafić zawsze i wszedzi :wink: , mają zresztą swoje enklawy także w tzw. dobrych dzielnicach, mieszkam w takowej i kilka razy miałem okazję się o tym przekonać.
Ale nie noszę grantnika
Pozdrawiam serdecznie
Heimdall
Napisano Ponad rok temu
Też bym pokazał w Wawie parę takich miejsc, gdzie raczej sam bym nie polazł - tyle że po pierwsze zdrowy rozsądek każe mi takie miejsca omijać, a po drugie - miejscowych obowiązują trochę inne prawa, więc nawet jak kogoś los rzuci w takie miejsce - to po jakimś czasie jest "swój chłop", i ma spokój.
Ja się w zamyśle swoim pytałem o Wasze całkiem subiektywne odczucia jeśli chodzi o bezpieczeństwo we własnym mieście, a nie o to "co ludzie gadają". Dwie ulice od miejsca gdzie się wychowałem znaleziono dwóch gości w podziurawionym kulami samochodzie. Kibice się gdzieś bili po meczu na stadionie Polonii. Kogoś pocięli. I jakoś to nie wpłynęło na moje odczucia dotyczące bezpieczeństwa osobistego mojego tyłka na terenie dzielnicy
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dwie ulice od miejsca gdzie się wychowałem znaleziono dwóch gości w podziurawionym kulami samochodzie. Kibice się gdzieś bili po meczu na stadionie Polonii. Kogoś pocięli. I jakoś to nie wpłynęło na moje odczucia dotyczące bezpieczeństwa osobistego mojego tyłka na terenie dzielnicy
Pozdrawiam,
AdamD
No tak Adam, twardym trzeba być nie miętkim 8) Ale czy puściłbyś dziewczynę samą aby skoczyła w nocy do monopolowego? Zresztą chyba mówimy o tym samym - chodzi o zdrowy rozsądek a nie o beztrokę vs paranoję. Ja już mniej wiecej wyczówam moich lokalnych cwaniaczków, zazwyczaj koczy się na wzrokowej konfrontacji i pomrukiwaniach z ławeczki, jesli ich totalnie ignorujesz mają jakieś takie zgubione miny ...
BTW - nie dzieje się w naszym kraju najlepiej - http://www.fabrykasi...pic.php?t=24486
Napisano Ponad rok temu
Choć na baletach jestem raz na jakis czas, to najwiecej bójek które widziałem i w których sam brałem udział były właśnie tam.
Napisano Ponad rok temu
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wydarzene z ulicy - miałęm szczescie
- Ponad rok temu
-
Jaka jest wasza reakcja?
- Ponad rok temu
-
garda-piesci zacisniete czy wyprostowane w palcach?
- Ponad rok temu
-
Sztuka walki, broń, cokolwiek na 4 łebków
- Ponad rok temu
-
Jak się prawnie zabezpieczyć w sytuacji walki ulicznej?
- Ponad rok temu
-
Co tu zastosowac ???
- Ponad rok temu
-
Kilka filmików z ustawek
- Ponad rok temu
-
Jak to się robi więzieniach
- Ponad rok temu
-
NOŻOWNIK