Klatka piersiowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli dobrze kojarze to mozliwie ze masz podobny problem do mojego kolegi, ktory tez mial taka klate, ale dzieki cwiczenia na silowni w bardzo krotkim czasie z problemu zrobila sie zaleta bo jego klata wydaje sie bardziej wydatna i pelniejsza przez to zalamanie pod nia i wszyscy mu zazdroszcza :-) . Podkreslam, ze nie wiem czy o ta sama wkleslosc chodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do problemu w tym temacie to basen basen basen basen basen basen basen basen basen basen basen basen basen - tak lekarze doradzaja
mysle ze 14 lat to za malo na silke chyba ze jest jakis madry trener i cos dobierze (ale takich nie za czesto znajdziesz )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zna ktoś jakieś fotki, a najlepiej schematyczne filmiki do udoskonalenia technik powyższych? (chodzi mi o link of coz )
Napisano Ponad rok temu
A co na basenie? Pływanie kraulem starczy? Czy coś innego konkretniejszego?
wsumie to styl dowolny...kraul Cie chyba najbardziej rozwija ale staraj sie urozmaicac... czyli kraul / i klasyczyny...zabka bo raczej "delfinem" nie bedziesz umial plywac szkoda czasu
napewno jak bedziesz systematycznie plywal po 3 razy w tygodniu przynajmniej 1km to efekty przyjda
pozdr. mjr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lech na kolanach
- Ponad rok temu
-
Kaloryfer na brzuchu