Co trenujecie?
Napisano Ponad rok temu
Dziewczyny - co trenujecie? co trenowalyscie? nie ograniczajmy sie do SW. sporo nas jest wiec moze czas sie lepiej poznac?
zaczne od siebie (bo wypada, nie?) - gralam w szkolnej druzynie koszykowki, potem jakis krotki epizod z TDK, jakies zajecia rytmiczne (o zgrozo)... i wreszcie od prawie 6 lat karate, dluzszy epizod capoeiry, i moja kolejna wielka milosc - snowboard
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
byla pilka reczna i dosyc dlugo koszykowka....najbardziej wciagnelo mnie jednak karate...jush jakies szesc latek bedzie :-) .....ale od niedawna jedna kolezanka z tegoz vortalu zarazila mnie ze tak powiem miloscia do nozykow...pozdrawiam :-)
hmmm jestem ciekawa o kogo Ci chodzi
pozdro600
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem nowa i za wiele nie mam do napisania. u mnie tylko Karate Kyokushin (od września) i siłownia...tylko tyle
to i tak duzo bo moja kolezanka uprawia tylko jeden sport... wchodzenie po schodach do domu na 4 pietro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobrze, że nie ćwiczenie kciuka prawej dłoni przy użyciu pilota...
to byl by szczyt wszyskiego :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kilka latek karate, zaczynam drugi rok kicka..
pzdr
Napisano Ponad rok temu
kilka lat balet a teraz jiu jutsu
widze, że drastyczna zmiana zainteresowań nastąpiła
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
no cóż balet to był wymysł moich rodziców wcześniej jeszcze były jakieś zajęcia z tańca ,a jiu jutsu to mój wybórkilka lat balet a teraz jiu jutsu
widze, że drastyczna zmiana zainteresowań nastąpiła
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
to swietnie, ze znalazlas cos swojego. ale w kontekscie jj to balet chyba nie okazal sie kompletnie nieprzydatny, co?no cóż balet to był wymysł moich rodziców wcześniej jeszcze były jakieś zajęcia z tańca ,a jiu jutsu to mój wybór
Napisano Ponad rok temu
dokładnie dużoo dałto swietnie, ze znalazlas cos swojego. ale w kontekscie jj to balet chyba nie okazal sie kompletnie nieprzydatny, co?no cóż balet to był wymysł moich rodziców wcześniej jeszcze były jakieś zajęcia z tańca ,a jiu jutsu to mój wybór
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
KAsiaG
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WenDo - artykuł w "Twoim Stylu"
- Ponad rok temu
-
walczące kobiety
- Ponad rok temu